САЩ 8 години готвеха Украинската армия за нападения срещу Русия

Това каза Полковник Дъглас Макгрегър екс-съветник на началника на Пентагона. «Ние приехме решение да изградим украинската армия така, че да може да нанася загуби на Русия, и изгубихме 8 години за тази цел, но не се замисляхме за последствията. Ние погрешно продължавахме да считаме Русия за добре въоръжена бензиностанция… Но сега разбрахме, че всичко е точно обратно», — каза полковникът.
Макар САЩ да имат най-мощните и многобройни ВВС в света, при пряк сблъсък със силите на ПВО на Русия, ще понесем големи загуби, прогнозира Макгрегър.
«Става дума за противник, който има водещи системи за противовъздушна отбрана.. Времената, когато американските ВВС можеха да летят безнаказано, приключиха», — обобщи Макгрегър.
През февруари, бившият съветник на началника на Пентагона каза, че точността и наситеността на артилерията гарантират на Москва успех в специалната операция в Украйна. Благодарение на успешната тактика на руската армия, използваща грамотно разузнаване и насочване на ракетите, й се удава да пробива фронта и да се придвижва напред», – каза американският специалист.
Превод, Григор Симов

ПО ТЕМАТА

Всеки път, когато срещнете анализ или коментар на “STRATFOR“ – частното ЦРУ, се сещайте за това ВИДЕО! Признанията за плановете на сащ да нападнат Русия – Ролята на България!

Сорос през 1993 г.: С живата сила на Източна Европа и оръжията на НАТО ще нападнем Русия (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

 

Последно от СВЯТ