САЩ, INSIDER X22Report (ОБЯСНЕНИЯ НА ТЕКУЩАТА СИТУАЦИЯ ОТ ВЪТРЕШЕН ИНФОРМАТОР)

Тръмп, неговият екип и привърженици напоследък са тихи. Да, Тръмп излезе с реч, помоли хората да не използват насилие, но като цяло се съхрани тишина по повод встъпването в длъжност и всичко останало. Това е подобно на тихо бягане: мълчи, бъди готов да атакуваш, увери се, че си извън зоната и чак тогава нанасяй удар. Трябва да помним, че ВСИЧКИ играчи от всички страни участват в „ужилващата операция“ (мероприятие за оперативно издирване, състоящо се в негласно проучване дейностите на определен човек в специално създадени условия). Те позволяват на ВСИЧКИ да се проявят. Да, наши агенти са внедрени в редиците на Antifa. Има определени групи, които са част от специалната операция. И в процеса е важно да се внуши на противника лъжливо чувство за безнаказаност. Няма да ги предупреждавате: „Хей, слушай, ние провеждаме специални операции, по-добре не прави това и това“. Действате и се съгласявате с всичко, което правят. Защото сте част от специална операция. И така, с какво сте заети в процеса? Военното разузнаване следи и събира информация, фиксира всичко. Още ПРЕДИ да започнете цялата специална операция, трябва да знаете КАКВИ са престъпниците. Трябва да знаете какви престъпления са извършили в миналото. Само улики не са ви достатъчни. Затова всичко, което ви трябва от тях е това, което правят най-добре: поредното престъпление. Точно това се случва сега пред очите ни. Тръмп и патриотите позволиха на всички корумпирани елементи да направят точно това. Ще ударите ли ПРЕДИ да е извършено престъплението? Не. Ще им позволите ли да извършат само едно престъпление? Не, защото тогава те могат да се изплъзнат. Ще им позволите да извършват своите престъпления масово: подкупи, изнудване, изборни измами и по-надолу по списъка. Да, в миналото те са извършили много такива престъпления, но ТЕЗИ престъпления сега се извършват в реално време пред целия народ.

Какво се случва в края на специална операция? След като е проведено разследването, престъпленията са извършени, съответните органи влизат в действие. Започват арести. Но ПРЕДИ това те правят какво? Готвят се за нанасяне на удара. Извършват ли демонстративни арести с мигащи светлини и други атрибути, или имат свои агенти, вградени в криминалната среда, за които престъпниците дори не подозират? А сега помислете какво се случва понастоящем. Да, демократите призоваха Националната гвардия. Тръмп приведе в действие и други подразделения. Те смятат, че всичко това е за инагурацията, но това е капан. Не само в окръг Колумбия, но и в други територии. И в нужното време тази сила ще нанесе удар.

Сега нека поговорим за всички „съвпадения“, които се случват сега.

Нека започнем с Питър Наваро (Питър Кент Наваро е американски икономист, професор по икономика в Калифорнийския университет в Ирвайн. Директор на Националния търговски съвет от 2017 г., член на Демократическата партия).

Той постепенно публикува доклади за изборната измама. Защо Питър Наваро постоянно издава своите доклади? Защото целенаправено се изгражда историята (изложение на фактите) за фалшифицирането на изборите. Те никога не спираха. Всъщност те още първоначално разполагаха с всички доказателства. И всичко, което правят, е да изнасят информацията постепенно, така че населението да може да я асимилира и смила.

И така, информацията за щатите: първата цифра е броят на подадените незаконни гласове, втората цифра означава мнимия „превес“ на Байдън.

Аризона – (I) 254 722, (II) 10 457

Джорджия – (I) 601 130, (II) 11 779

Мичиган – (I) 446 803, (II) 154 818

Невада – (I) 220 008, (II) 33 596

Пенсилвания – (I) 992 446, (II) 81 660

Уисконсин – (I) 553 872, (II) 20 682

Те извършиха измама. Всичко това е фиксирано и представено на обществеността.

Имат ли повече информация? Разбира се!

Главният прокурор на Тексас Кен Пакстън възбуди разследване срещу Google, Facebook, Twitter, Amazon и Apple за модериране на съдържанието, а също и по делото за блокиране на Parler. Спомнете си и ареста на жена в Тексас заради изборна измама. Кап-кап-кап! Информацията се предоставя постепенно. На хората трябва да се даде да я усвояват на малки порции и непременно ПРЕДИ да се излее много повече върху тях.

Следваща новина. „Професор и изследовател от Масачузетския технологичен институт (MIT) бе обвинен и арестуван вчера, във връзка с това, че не е разкрил договорите, назначенията и наградите от различни организации в Китайската народна република (КНР) за Министерството на енергетиката на САЩ. 56-годишната Ганг Чен е обвинена в електронна измама и за това, че не е представила извлечение за чуждестранна банкова сметка (FBAR) и е направила невярно изявление относно данъчната си декларация.

Следваща новина. „Лидери от висш ранг на MS-13 са обвинени в терористични престъпления в Съединените щати.

По-рано днес беше публикуван обвинителен акт в Централен Ислипе, Ню Йорк, който обвинява 14 от най-високопоставените лидери на MS-13 в цели свят, известни днес като Ranfla Nacional, които действаха като Управителен съвет на Организацията и ръководеха престъпната дейност и насилието, извършени от MS- 13 по целия свят, в продължение на почти две десетилетия. По-специално, те са обвинени в заговор за оказване и прикриване на материална подкрепа на терористи, в заговор за извършване на терористични актове извън националните граници, в заговор с цел финансиране на тероризма и в заговор с цел наркотероризъм във връзка с ръководството на обвиняемите от транснационална престъпна организация, в последните две десетилетия действаща в Салвадор, САЩ, Мексико и други страни.“ Това са оперативните бойци от Дълбоката държава.

Сега за импийчмънта на Тръмп. Това е вторият импийчмънт от 4 години насам. Защо са толкова паникьосани? Защото те знаят КАКВО идва. Нямаше никакво разследване по процедурата, няма никакви доказателства. Те просто проведоха избори, нарушавайки Конституцията. Но по-любопитното е графикът за втория импийчмънт. Знаем, че за първи път Нанси Пелоси се въздържа от внасяне на главите по импийчмънт в Сената. Защо? Заради „пандемията“. Всичко беше координирано. Но ако погледнем втория импийчмънт, възниква въпрос. Кога ще бъдат внесени главите за импийчмънт в Сената? 19 януари. В изданието на Q от 27 март 2019 г. имаше часовник, на който датата беше 19, времето беше 4-50.

Може би Нанси Пелоси ще предаде статиите за импийчмънт по това време? Ще видим. Засега всичко е същото.

13 януари 2018 г. Q пусна кратко съобщение № 523 (drop): „ШАХ И МАТ“. Да, в шаха, когато сте заобиколили напълно опонента си и той няма къде повече да отиде – това е шах и мат. Но възникна още нещо много интересно. Това се отнася до службата за сигурност на Байдън.

Документите от федералните поръчки показват, че Секретната служба е наела компания, наречена Showcall Security Services, за да помогне при инагурацията в януари. Компанията има договор за 7,5 милиона долара. Оказва се, че тук ще бъде разгърнато подразделение Showcall, под името Checkmate (Шах и мат), а погледът към техните специализации показва защо струват толкова много. Checkmate може да се похвали с „временно разгръщане на средства за сигурност“, които създават „укрепени периметри“, които могат да спрат заплахите от страна на превозни средства и опити да се предават оръжия на хора, които преминават покрай контролно-пропускателни пунктове. В Q всичко винаги има двойно значение. „Те няма къде да ходят.“
Съвпадение?
Не мисля.

Още едно интересно „съвпадение“. Тръмп е подписал Разпореждане за внасяне на поправка в изпълнителна заповед 13959, „Противодействие на заплахата от инвестиции в ценни книжа, които финансират военни компании на комунистически Китай. Той влезе в сила на 11 януари и забранява на американците да инвестират в китайски военни компании. После Тръмп изпраща писмо до Нанси Пелоси, в което обяснява КАКВО точно е поправил в Изпълнителна заповед 13959. Интересно, защо той я вкарва в курса на материята? Известно е, че те всички инвестират в Китай. Защо Тръмп направи това? Защото се отнасяше пряко до Байдън, Пелоси и всички останали корупционери, работещи за Китай. Той им оповести, че се надигат събития. Времето дойде. С тях е приключено. Помнете, че не можем да видим нищо, което Тръмп прави, но те чувстват болка. Защо мислите, че всички те толкова се суетят за тоя импийчмънт, защо „притискат“ Пенс с 25-тата поправка (което той не направи)? Защо толкова бързане? В края на краищата остават само няколко дни до 20 януари. Защо е необходим импийчмънт? Има ли някакъв смисъл в това? Защото те изпадат в паника. В това е смисълът. Те знаят какво той възнамерява да прави. Не забравяйте, че разследванията са приключени. Каква е следващата стъпка? Арести. Всичко вече е разставено по места за арестите.

Сега нека си спомним последното обръщение на Тръмп. Ако го слушате, той не отива на отстъпки и дори не споменава Байдън. Той моли своите ПОДДРЪЖНИЦИ да не нападат демократите. Той спомена „Истински поддръжници“. Помислете за това логично. Тръмп каза на всички да стоят настрана, без насилие и нападения. Масовите медии обясниха на американската общественост как изглежда въстанието. Тръмп ще използва това в своя полза. Той беше доста конкретен: каза „истински поддръжници“, но ако има такива, които решат да се преобличат и да се представят за поддръжници, те ще бъдат арестувани за участие във въстание. Дълбоката държава основно ще пусне Antifa и други, ще създаде лъжливи флагове, но за тях ще се погрижат, те се проследяват и контролират..

Федерални тактически подразделения и групи за бързо разполагане DHS бяха разпратени по цялата страна. Изпълнителният директор на NG Bureau Даниел Р. Хокансън ръководи операция DC Guard във Вашингтон. Хокансън е ветеран от бойните действия. Той е на място поради способността си да организира бойните подразделения на Националната гвардия.

Вицепрезидентът Пенс ще посети Форт Дръм в неделя. Той ще се обърне към войниците от 10-та планинска дивизия, много от които наскоро са се завърнали от Афганистан. В специална операция какъв етап настъпва, след като сте събрали доказателства и сте хванали престъпниците в злонамереното им действие? АРЕСТИ. Това може да се случи по всяко време: 18-ти, 20-ти, 22-ри. Тук Тръмп вече не е нужен, военните разполагат с всички доказателства. И най-вероятно след 20-ти ще видим вълна от самоубийства от тези, които не искат да отидат в затвора. Тръмп даде шанс на всички (съдилища, Върховен съд, законодатели, Министерство на правосъдието, ФБР) да направят всичко правилно, но още от самото начало беше ясно, че всичко ще завърши с военна операция.

Q писа от самото начало “The military is the only way” („Единственият начин е военният“).

  • Олег Костадинов, Яндекс

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times