ПЛAHдeмия кapтa

СЗО отново трие, лъже и манипулира: Изтри естествено придобития имунитет от своя уебсайт! Тази частна организация трябва да бъде публично закрита и съдена за СОVID геноцид срещу човечеството!

СЗО няма нищо общо със здравеопазване!
СЗО е част от световното правителство

Може би и Вие имате усещането, че напоследък нещо мирише на гнило? И при мен е така.  Ако не е едно, то е друго.

Коронавирусът живееше по повърхности, докато спря. Маските не вършеха работа, докато започнаха да вършат, а после спряха. Има асимптоматично предаване, само че няма. Ограничителните мерки са ефективни за ограничаване разпространението на вируса, само че не са. Толкова много хора са болни без симптоми, докато стана ясно, че ПСР тестовете са страшно неточни, защото никога не са били предназначени да бъдат използвани като диагностичен инструмент. Всички са застрашени от вируса, само че не са. Той се разпространява в училищата, само че не.

ПРОП

И така нататък. Ежедневно. Не е чудно, че толкова много хора са престанали да вярват на каквото и да казват „органите на общественото здраве“. В комбина с политически управници и други автократи, те се заеха да отнемат свободата и правата на хората и очакваха от нас да им благодарим, че ни спасяват живота. По някое време тази година (за мен лично 12 март) животът започна да придобива усещането на дистопичен роман по Ваш избор.

Е, сега имам още едно доказателство, което да добавя към километричната купчина гнилоч. По неизвестни причини Световната здравна организация внезапно промени дефиницията си на основната концепция на имунологията: стадния имунитет. Откритието му е едно от най-големите постижения на науката от 20-ти век, постепенно се появява през 20-те години и след това се усъвършенства все повече през целия век.

Стадният имунитет е много интересно явление, което можете да проследите до биологичната реалност или статистическата теория на вероятностите, както предпочитате. (То със сигурност не е „стратегия“, така че игнорирайте всеки медиен източник, който го описва по този начин.) Стадният имунитет говори директно и с обяснителната сила на емпиричното наблюдение, че респираторните вируси са или широко разпространени и предимно леки (обикновена настинка) или много тежки и краткотрайни (SARS-CoV-1).

Защо е така? Причината е, че когато вирусът убие своя приемник, т.е. колкото по-често това се случва, толкова по-малко вирусът се разпространява. Ако вирусът не убие своя приемник, той може да бъде предаден на другите по всички обичайни начини. Когато се заразите с вирус и се преборите с него, имунната Ви система кодира тази информация по начин, който изгражда имунитет срещу него. Когато това се случи с достатъчно хора (и всеки случай е различен, така че не можем да поставим ясна цифра , особено при т.нар. кръстосан имунитет), вирусът губи своето пандемично качество и става ендемичен, което ще рече предсказуем и управляем. Всяко ново поколение добавя към тази информация, бъдейки изложено на вируса.

Това е, което наричаме вирусология / имунология 101. Това е, което четем във всеки учебник. Преподава се по клетъчната биология в 9 клас през последните 80 години. Да наблюдаваме процесите на този еволюционен феномен е прекрасно, защото увеличава уважението ни към начина, по който човешката биология се е приспособила към присъствието на патогени без абсолютно да се побърка.

И откриването на тази динамика в клетъчната биология е основна причина общественото здраве да стане толкова добро през 20 век. Запазвахме спокойствие. Управлявахме вирусите с медицински специалисти: взаимоотношения лекар / пациент. Избягвахме средновековната тенденция да тичаме наоколо с пламнала коса, а по-скоро използвахме рационалност и интелигентност. Дори Ню Йорк Таймс признава, че естественият имунитет е мощен защитен механизъм срещу Ковид, което не е никак изненадващо.

Докато един ден тази странна институция, наречена Световна здравна организация – някога прославила се заради ролята си в премахването на едрата шарка – изведнъж не реши да изтрие всичко, което току-що написах, от основите на клетъчната биология. Тя буквално промени науката с известния ни от социализма съветски похват. СЗО премахна с клавиша за изтриване всяко споменаване на природен имунитет от уебсайта си. Дори предприе допълнителна стъпка, като всъщност неправилно характеризира структурата и функционирането на ваксините.

За да ми повярвате, ще се опитам да бъда възможно най-точен. Ето снимка от уебсайта на СЗО от 9 юни 2020 г. Тук можете да видите следното.

1

Стаден имунитет е индиректно предпазване от инфекциозна болест, което се получава, когато населението има имунитет – или чрез ваксиниране или развито вследствие на предишна инфекция. Това означава, че дори хора, които не са били заразени, или такива, при които инфекцията не е предизвикала имунен отговор, са защитени, защото хората около тях, които имат имунитет, могат да служат като буфер между тях и заразен човек. Прагът за създаване на стаден имунитет при Ковид е все още неизвестен.

Това е доста точно като цяло. Дори твърдението, че прагът „все още не е ясен“, е вярно. Съществува кръстосан имунитет срещу Ковид вследствие на други видове коронавируси, както съществува и Т-клетъчна памет, която допринася за естествения имунитет.

Някои оценки на този праг на стадния имунитет са едва 10%, което е далеч от модела за имунитет към вируси от 70%, считан за стандарт във фармацевтиката. Реалният живот е значително по-сложен от моделите в икономиката или епидемиологията. Предишното изявление на СЗО е солидно, макар и малко в „поп-жанра“.

На снимката от 13 ноември 2020 г. обаче четем следното обяснение, което по някакъв начин претендира, че хората изобщо нямат имунна система, а по-скоро разчитат изцяло на голямата фарма, която да инжектира неща в кръвта им.

2

Стаден имунитет, още известен като имунитет на населението, е концепция, използвана при ваксиниране, при която населението може да бъде защитено от определен вирус, ако е постигнат прагът на ваксинирането. Стаден имунитет се постига чрез предпазване на хората от вируса, а не чрез излагане на него.

Ваксините тренират нашата имунна система да развива антитела, точно както ако сме изложени на заболяването, но – от съществена важност – ваксините работят без да ни разболяват. Ваксинираните хора са защитени от заболяването.

Колкото повече хора се ваксинират, толкова по-малко хора остават незащитени и има по-малка възможност за предаване на патогена от човек на човек. Намаляване на възможността патогенът да циркулира в обществото предпазва тези, които не могат да бъдат ваксинирани поради други сериозни здравословни проблеми. Това се нарича „стаден имунитет“.

С това обяснение Световната здравна организация заличава цялата история на човечеството в неговия деликатен танц с патогените. От тук можем ясно да разберем, че всички ние сме просто празни листи хартия, върху които фармацевтичната индустрия да се подпише.

С тази промяна СЗО на практика игнорира и дори унищожава 100-годишния медицински напредък във вирусологията, имунологията и епидемиологията. Това е напълно ненаучно – промоция на ваксинната индустрия, отговаряща напълно на конспиративните теории за ролята на СЗО в тази пандемия.

Още по-странно е твърдението, че ваксината предпазва хората от вирус, вместо да ги излага на него. Невероятното в това твърдение е, че ваксината действа именно като „подгрява“ имунната система чрез излагане на вируса. Защо имах нужда да напиша тези думи и аз не знам. Това е известно от векове. Просто няма начин медицинската наука да замести напълно човешката имунна система. Mоже просто да я манипулира чрез метода, който по-рано наричахме инокулация.

Разбирайте това както искате. Това е знакът на времето, в което живеем. В продължение на почти цяла година медиите ни казват, че „науката“ изисква да се съобразяваме с нейния диктат, който противоречи на всеки принцип на либерализма, всяко очакване, което сме развили в съвременния свят, че можем да живеем свободно и с установени права. „Науката“ взе връх и нашите човешки права бяха отхвърлени. И сега „науката“ всъщност изтрива собствената си история, ретушира това, което е знаела преди и го заменя с нещо заблуждаващо в най-добрия случай и явно фалшиво в най-лошия.

Не мога да кажа точно защо СЗО направи това. Предвид събитията от последните девет или десет месеца обаче е разумно да се предположи, че става въпрос за политически игри. От началото на пандемията онези, които промотират ограничителните мерки и истерията около коронавируса, се противопоставят на идеята за естествен стаден имунитет и вместо това настояват, че трябва да живеем затворени, докато не се разработи ваксина.

Ето защо декларацията от Грейт Барингтън, която е написана от трима от най-изявените епидемиолози в света и се основава на принципите на стадния имунитет като начин за защита на уязвимите и минимизиране на вредите за обществото, беше посрещната с такава отрова. Сега виждаме и СЗО да се поддава на политически натиск. Това е единственото рационално обяснение за промяната на дефиницията на стадния имунитет, която съществува от един век.

Науката не се е променила – само политиката се промени. И точно затова е толкова опасно и смъртоносно да подлагаме управлението на вирусите на политическите сили. В крайна сметка науката също се поддаде на двуличния характер на политиката.

Когато съществуващите учебници, използвани от студентите, противоречат на последните официални изявления на властите по време на криза, в която управляващата класа очевидно се опитва да завземе постоянна власт, имаме проблем.

Автор: Джефри Такър
Източник: American Institute for Economic Research
Превод: Измамата Ковид19

СКРИЙНШОТ (ПРЕДИ/СЛЕД) ОТ САЙТА НА СЗО

СЗО

ИЗМИСЛЕНА КРИЗА ЗА ПРОМЯНА НА СВЕТА

СЗО направи това, което СЗО винаги е правила: изпълни поръчките на лобистите. Тази организация трябва да бъде публично закрита и съдена.
СЗО е изтри определението за ‘стаден имунитет’.
‘Стадният имунитет е индиректна защита от инфекциозни заболявания, която се случва, когато популацията развие имунитет. Или чрез ваксинация. Или чрез предишна инфекция. “
Няколко месеца по-късно, 13 ноември, 2020 г. текста се изменя на:
„Стадният имунитет’, известен също като популационен имунитет, е понятие, използвано за ваксинация (само?), при което популацията може да бъде защитена от определен вирус, ако бъде достигнат определен праг на ваксинация.
Стаден имунитет, постигнат защитавайки хората от вируса. А не чрез излагането им на него.“ 🤔
Такова нещо като „стаден имунитет“ няма, това е всичко фантазия!
ВАКСИНАЦИЯ, ВАКСИНАЦИЯ!

КАК ПРОМЕНИХА ДЕФИНИЦИЯТА ЗА “ПАНДЕМИЯ“

1

Алгоритъм за обявяване на световна…. ПЛАНдемия, глобално затопляне или какво си изберете

В тази поредица от статии ще опиша алгоритъм  как да си сътворите каквото решите световно събитие – от ПЛАНдемия,  до глобално затопляне (няма да давам идеи, за да не се окажа пророк). Стъпките не са трудни, но трябва стриктно да ги следвате.

Първото условие да имате неограничени количества от шарените хартийки, които са инструмент за дресировка на овчеството и за които то вярва, че те имат стойност. Те реално стойност нямат. Има стойност нашата вяра, която кой знае защо още отдаваме на този мит, който ни превръща в роби. След като сте си осигурили този ресурс са ви нужни още няколко неща: създаване на световна организация, която ще носи някакво гръмко име, но реално ще изпълнява политически поръчки и ще прокарва политически идеологии. После са ви нужни послушни медии, а те се купуват лесно с горните шарени хартийки и разбира се умело боравене със семантични измами, за да можете по-лесно да излъжете огромен брой хора.

Започвам от факта, че пандемия няма. Независимо кой какво твърди и пропагандира. Забравете какво пишат pressтитутките. На тях им се плаща, за да ни лъжат, но понеже на мен не ми плащат да им вярвам, аз и не го правя.  Предлагам да разгледаме фактите и думите, които бяха използвани, за да заблудят милиони, че има пандемия.

Кой обяви световната ПЛАНдемия от Ковид-19? СЗО – Световната здравна организация. Кои са те и какво правят? Световната здравна организация е специализирана агенция на ООН, отговорна за международното обществено здраве. С какво пък се занимава ООН? Тя е междуправителствена организация, която има за цел да поддържа международния мир и сигурност, да развива приятелски отношения между нациите, да постига международно сътрудничество и да бъде център за хармонизиране на действията на държавите. До тук става ясно, че има международна политическа организация каквато е ООН, чрез една от агенциите си, каквато е  СЗО, прокарва политики свързани със здравето. Дали хората, които са в тази агенция трябва да са лекари, специалисти или експерти в дейността с която се занимават? В нашият случай това не е необходимо, както е видно от факта, че настоящия генерален директор Tedros Adhanom Ghebreyesus е първия не-лекар, който застава начело на тази организация. В допълнение, това, което го няма в неговото официално СВ е, че той е бил един от основните фигури в гангстерската мафия Tigray Peoples Liberation Front (TPLF), управлявала Етиопия в периода  от 1991-2018г.   The Gangster Head of the WHO

Нека сега да видим какви са дефинициите за понятията с които СЗО ще борави, за да прокара определен политически дневен ред. Дефиницията за епидемия твърди, че това е заболяване, което временно има широко разпространение.

Епидемия, възникваща в широк географски район (например в световен мащаб), се нарича пандемия. Повишаването и намаляването на разпространението на епидемия от инфекциозно заболяване е вероятностно явление, зависещо от прехвърляне на ефективна доза от инфекциозния агент от заразено лице към чувствително. След като епидемията отшуми, засегнатата популация гостоприемник съдържа достатъчно малка част от податливи индивиди, че повторното въвеждане на инфекцията няма да доведе до нова епидемия. Тъй като популацията на паразитите не може да се възпроизведе в такава популация на гостоприемника, популацията на гостоприемника като цяло е имунизирана срещу епидемичната болест, явление, наречено стаден имунитет.

Независимо, че СЗО трябва да изгражда политиките за световното здраве, включително и за периоди в които има пандемии се оказа, че организацията няма точна дефиниция за пандемия, а по-скоро „фази на пандемия“. На 11 юни 2009 г. СЗО обяви пандемия по повод на новият вирус H1N1, който причинил огнища на ниво общност в поне два региона на СЗО, в съответствие с определението за пандемия фаза 6.

Тук Съветът на Европа изрази сериозни опасения, че това действително е така и обвини СЗО, че това е станало възможно едва след като те са променили дефиницията си за пандемичен грип. Той също така изрази опасения относно решението на СЗО да откаже публикуването на имената на нейния консултативен комитет за спешна помощ H1N1.3 СЗО обаче отрече да е променил каквито и да било определения и защити научната валидност на своите решения, като се позова на „многобройни предпазни мерки“ за справяне с потенциални конфликти на интереси .

Какво предизвика този спор между СЗО и Съвета на Европа?  От 2003 г. в началото на началната страница на СЗО за готовност за пандемия се съдържа следното твърдение: „Пандемията от грип се появява, когато се появи нов грипен вирус, срещу който човешкото население няма имунитет, което води до няколко едновременни епидемии в целия свят с огромен брой смъртни случаи и заболявания . ”Въпреки това, на 4 май 2009 г., едва един месец преди да бъде обявена пандемията H1N1, уеб страницата беше променена в отговор на запитване на репортер на CNN. Фразата„ огромен брой смъртни случаи и болести ”беше премахната и на ревизираната уеб страница просто можете да прочете, както следва: „Грипна пандемия може да възникне, когато се появи нов грипен вирус, срещу който човешката популация няма имунитет.“ Месеци по-късно Съветът на Европа ще цитира тази промяна като доказателство, че СЗО е променила определението си за пандемичен грип, за да му даде възможност да обяви пандемия, без да се налага да демонстрира интензивността на заболяването, причинено от вируса H1N1.

Когато вие имате право да променяте необезпокоявани дефинициите за такива важни неща като „пандемичен грип“,  то тогава вие можете по всяко време да обявявате „пандемии“, които в действителност ще са ПЛАНдемии. След като премахнете от дефиницията смъртните случаи и реално инфектираните лица, то тогава получавате една доста размита дефиниция с която можете да боравите по ваше усмотрение.

3

Представете си, че ви съобщават прогнозата за времето и вместо да чуете конкретни температури, чувате следното: На северозапад ще бъде леко студено, а по Черноморието леко топло. Колко студено и колко топло това е оставено на вашето въображение.

Как стоят нещата в България по повод обявяването на епидемия? Според информация от 2009г от сайта на Министерството на здравеопазването за да се обяви епидемия са необходими при 200 души заболели (забележете, не „положително тествани“, а болни) на 10 000. В осем региона е обявена грипна епидемия. Според същия сайт на същото министерство за периода 23.11.2020 г. – 29.11.2020 г. имаме следните данни: Общата заболяемост от грип и ОРЗ за страната е 91,83 на 10 000 души срещу 87,38 на 10 000 души за предходната седмица. Справка за епидемичната обстановка в страната за периода 23.11.2020 г. – 29.11.2020 г.  Кое в такъв случай налага мерките, които правителството е предприело в момента? Вижда се, че реално болните са далеч от цифрата, която е необходима, за да се обяви епидемия. Сайтът „Право и  здраве“ също като мен изразява недоумение, защо при тези нива на реално заболели се предприемат тези мерки: Има нещо гнило в тази “пандемия

Знаем за наложеното изискване на политическата организация СЗО към държавите, които са нейни членки да тестват с фалшивия ПСР тест (за него ще има подробна статия) всеки починал и ако той даде „положителна проба“ да бъде записан като починал от Ковид-19, независимо, че Ковид-19 е било съпътстващо заболяване, а пациента е починал от основно друго заболяване. Като споменахме държави-членки нека обърнем на един много съществен момент – кой финансира тази политическа организация? Според нейния регламент тя би трябвало да се финансира от предимно от годишни вноски, направени от правителствата на страните членки въз основа на относителната платежоспособност. Според този доклад за 2017г се оказва, че най-големият спонсор е частно лице, а именно Бил Гейтс чрез неговата фондация. Веднага след него са най-големите производители от фарма индустрията World Health Organization: Gates Foundation Now Second Largest Funder After U.S. Government. Е, след като политическата организация СЗО се финансира от Бил Гейтс и фармацевтичните производители тя чии интереси ще защитава : тези на гражданите на света или тези на спонсорите си?

Да обобщим: за началната фаза на стартиране на каквото и е било глобално мероприятие трябва да си осигурите – неограничен финансов ресурс, политическа организация, която е наднационална и има право да диктува и налага политики на различните правителства, неясна и съмнителна дефиниция за това, което планирате (в случая ПЛАНдемия) и разбира се не на последно място трябва да станете основен спонсор на въпросната политическа организация. Следващата стъпка е да си осигурите достатъчно продажен учен, който да ви „изработи“ – графика, тест, проучване или каквото там ви е нужно с което да стартирате кампанията си. Средството предложено от въпросния учен трябва да изглежда достатъчно надеждно, за да заблуди голямата част от хората, а тези, които все пак видят уловката и тръгнат да казват истината ще бъдат надлежно цензурирани от Big Tech и pressтитутките ще бъдат задействани да им разрушат авторитета.

To be continued ….

  • Таня Тодорова, Оn А Real Case блог

БЕЛ.РЕД; ТУК СЪЩО ТРИХА!: COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ)

COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ)

 

ПО ТЕМАТА

Forbes: “Защо Световна здравна организация инсценира пандемията от свински грип“

Организаторите на ковидгеноцида ги очаква наказателен съд! Съдебни дела срещу СЗО за престъпление срещу човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Дейвид Айк: COVID-19 е измама! Целта са ваксините на Бил Гейтс и след тях – тотален контрол (ВИДЕО – БГ СУБ)

СЗО стои зад измама с половин милион жертви (ВИДЕО)

Какво представлява Световната Здравна Организация (СЗО) и кой я издържа / финансира? Психологичната операция “Коронавирус“ е поръчана от акционерите на Федералния резерв на САЩ

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

Ваксината – как СЗО фалшифицира пандемия, за да продава ваксини (ВИДЕО-БГ СУБ)

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Как частната организация СЗО ни заробва (ВИЕО-БГ СУБ)

Нобелов кандидат до Международния криминален съд: Шефът на СЗО да се разследва в Хага за геноцид

Патологизираната диктатура вече навлиза в открита война срещу непокорните хора, но и срещу цели държави! Международно споразумение: СЗО иска тиранична власт при пандемии (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

СЗО няма нищо общо със здравеопазване…

ООН – Инструментът на Елита. Истината за ООН (ВИДЕО)

СЗО – част от световното правителство

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница