СЛЕД КЕНЕДИ, СПИНът И 11/9 К19 Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

Специално съобщение към “факт“-чекърсите на Фейсбук финансирани от Джордж Сорос и Бил Гейтс, както и към свещено тъпите докладващи страницата ни във Фейсбук; Ние дебилни и малоумни олигофрени не отричаме, че има вирус! Напротив! Който редовно ни чете много добре знае, че ние бяхме първият български сайт, който съобщи за вируса! И нещо повече какъв точно е той защо и от къде!
Бел към Фейсбук; При само още 1 бан или каквато и да е намеса в публикациите ни във Фейсбук сами ще си изтрием страницата и ще си показвате шибаните реклами на члена ми!

СЛЕД КЕНЕДИ, СПИНът И 11/9 К19 Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

“КИТАЙСКИЯТ“ КОРАНА ВИРУС, КОЙТО Е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ С АМЕРИКАНСКИ ПРОИЗХОД  УМИШЛЕНО “ИЗПУСНАТО“ В УХАН ОТ ВОЕННИ НА САЩ/ЦРУ Е ГЕННО МОДИФИЦИРАНА ЧУМА НА БЕЛИЯ ДРОБ С ПРЕНОСИТЕЛ СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕН ЗА ЦЕЛТА КОРОНАВИРУС! ОПЕРАЦИЯТА “КОРОНАВИРУС“ Е ПОРЪЧАНА ОТ АКЦИОНЕРИТЕ НА ФЕД С ЦЕЛ ЗАНУЛЯВАНЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ, ИЗКУПУВАНЕ НА ФАЛИТИТЕ ЗАРАДИ “ПЛАНДЕМИЯТА“ И ИЗОЛАЦИЯТА БИЗНЕСИ И СОБСТВЕНОСТИ ЗА БЕЗ ПАРИ! ЗАПЪЛВАНЕ НА ПАЗАРА НА ТРУДА С “НОВИ КАДРИ“ – СЕТЕТЕ СЕ КОИ! ГОТОВИ НА ВСЯКАКВА РАБОТА ЗА БЕЗ ПАРИ! ТРИЛИОНИ ОТ ФАРМАФИЯ, РАЗБИРАЙ ДА ОЖИВИМ “МЪРТВИТЕ ПАРИ“, АКО НЕ СА ЗА ВОЙНИ (ТРЪМП) ЗА ВАКСИНИ, СЕ1,-ПАК СА ПРИ НАС! ПРЕМАХВАНЕТО НА ВСИЧКИ КНИЖНИ ПАРИ И КЕШОВО ПЛАЩАНЕ И ЗАМЯНАТА ИМ С ИЗЦЯЛО ДИГИТАЛНО И ЕЛЕКТРОННО,-И ДА ИМАШ ПАРИ = УМИРАШ ОТ ГЛАД! ЕДИН ХЛЯБ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СИ КУПИШ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ-ДЕПОПУЛАЦИЯ!
И НАЙ-НАКРАЯ, БОНУС ЧИП: ТОТАЛЕН КОНТРОЛ!

ЕТО ГОЛАТА ИСТИНА!

 
Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! 
 
Ханс Толзин предложи награда от 100 000 € в брой, ако някой предостави доказателство за съществуването на SARS-CoV вируса! Това беше направено н 22.03.2020. До момента никой още не е взел наградата? Как мислите, ЗАЩО?!
 
Твърдението, че вирусът на SARS-СОV-2 е съществува се базира всъщност на компютърно построен модел!
 
Вирусът не е изолиран, какво тогава има във ваксината!? 

Нещо умопомрачително от официалния сайт на Световната банда: COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ)

ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г.

Ротшилд патентова метод за тестване на COVID-19 още през 2015 г. (ДОКУМЕНТИ)

Къде е вирусът? Официален доклад на CDC: Вирус НЯМА и никога не е имало!

Играта на Кукловодите: Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Истинската цел на Corona World Order ПЛАНдемията: Да се вземат ДНК проби от всеки! Самото тестиране е чипиране!

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

Канадски политик оповести шокиращ и строго цензуриран план за COVID-21 (ИЗТРИТО ВИДЕО + ПЛАНЪТ)

Планът на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

Излишните хора (ВИДЕО)

ПЛАНД€МИЯ (ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

Последно от ЛЮБОПИТНО

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

Тайван! Официално се съобщава, че броят на починалите с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИОННА ТЕЧНОСТ надвишава броят на починалите

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си. Този път ще