НСР

СЛЕД КЕНЕДИ, СПИНът И 11/9 К19 Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

///
Специално съобщение към “факт“-чекърсите на Фейсбук финансирани от Джордж Сорос и Бил Гейтс, както и към свещено тъпите докладващи страницата ни във Фейсбук; Ние дебилни и малоумни олигофрени не отричаме, че има вирус! Напротив! Който редовно ни чете много добре знае, че ние бяхме първият български сайт, който съобщи за вируса! И нещо повече какъв точно е той защо и от къде!
Бел към Фейсбук; При само още 1 бан или каквато и да е намеса в публикациите ни във Фейсбук сами ще си изтрием страницата и ще си показвате шибаните реклами на члена ми!

СЛЕД КЕНЕДИ, СПИНът И 11/9 К19 Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

“КИТАЙСКИЯТ“ КОРАНА ВИРУС, КОЙТО Е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ С АМЕРИКАНСКИ ПРОИЗХОД  УМИШЛЕНО “ИЗПУСНАТО“ В УХАН ОТ ВОЕННИ НА САЩ/ЦРУ Е ГЕННО МОДИФИЦИРАНА ЧУМА НА БЕЛИЯ ДРОБ С ПРЕНОСИТЕЛ СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕН ЗА ЦЕЛТА КОРОНАВИРУС! ОПЕРАЦИЯТА “КОРОНАВИРУС“ Е ПОРЪЧАНА ОТ АКЦИОНЕРИТЕ НА ФЕД С ЦЕЛ ЗАНУЛЯВАНЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ, ИЗКУПУВАНЕ НА ФАЛИТИТЕ ЗАРАДИ “ПЛАНДЕМИЯТА“ И ИЗОЛАЦИЯТА БИЗНЕСИ И СОБСТВЕНОСТИ ЗА БЕЗ ПАРИ! ЗАПЪЛВАНЕ НА ПАЗАРА НА ТРУДА С “НОВИ КАДРИ“ – СЕТЕТЕ СЕ КОИ! ГОТОВИ НА ВСЯКАКВА РАБОТА ЗА БЕЗ ПАРИ! ТРИЛИОНИ ОТ ФАРМАФИЯ, РАЗБИРАЙ ДА ОЖИВИМ “МЪРТВИТЕ ПАРИ“, АКО НЕ СА ЗА ВОЙНИ (ТРЪМП) ЗА ВАКСИНИ, СЕ1,-ПАК СА ПРИ НАС! ПРЕМАХВАНЕТО НА ВСИЧКИ КНИЖНИ ПАРИ И КЕШОВО ПЛАЩАНЕ И ЗАМЯНАТА ИМ С ИЗЦЯЛО ДИГИТАЛНО И ЕЛЕКТРОННО,-И ДА ИМАШ ПАРИ = УМИРАШ ОТ ГЛАД! ЕДИН ХЛЯБ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СИ КУПИШ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ-ДЕПОПУЛАЦИЯ!
И НАЙ-НАКРАЯ, БОНУС ЧИП: ТОТАЛЕН КОНТРОЛ!

 

Нещо умопомрачително от официалния сайт на Световната банда: COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ) – /ОБНОВЕНА/

 

ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г.

 

Ротшилд патентова метод за тестване на COVID-19 още през 2015 г. (ДОКУМЕНТИ)

 

PCR тестовете за COVID19 са научно безсмислени! Къде е вирусът? Официален доклад на CDC от 13.06.2020: Вирус НЯМА и никога не е имало!

 

Играта на Кукловодите: Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

 

Истинската цел на Corona World Order ПЛАНдемията: Да се вземат ДНК проби от всеки! Самото тестиране е чипиране!

 

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Канадски политик оповести шокиращ и строго цензуриран план за COVID-21 (ИЗТРИТО ВИДЕО + ПЛАНЪТ)

 

Равин Амнон Ицхак разкрива плана на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Излишните хора (ВИДЕО)

 

ПЛАНД€МИЯ (ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

 

“Събитие 201“ (ВИДЕО)

 

Предишна Статия

ВАЖНО! ПРОЧЕТИ И СПОДЕЛИ! ПО-ВАЖНИ ЧЛЕНОВЕ И АЛИНЕИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА, КОИТО ЗАЩИТАВАТ НАШИТЕ ПРАВА СРЕЩУ НОСЕНЕТО НА НАМОРДНИЦИ! НИКОЙ ЗАКОН НЕ Е НАД КОНСТИТУЦИЯТА! СЪС ЗАПОВЕДТА ЗА НОСЕНЕ НА МАСКИ НА ОТКРИТО СЕ НАРУШАВАТ ОСНОВНИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ТЯ Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА И НЕЗАКОННА!

Следваща Статия

Дързост и красота! Рон Мос: Приятели от ЦРУ ми казаха че К19 е измислен (ВИДЕО)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Този, който обявява една твърде възможна и вероятна хипотеза за „конспиративна теория“, т. е. за чиста измишльотина, всъщност упражнява цензура, забранява да се мисли

По-конкретно, обществото има достатъчно основания да смята, че актуалният коронавирус може да е създаден в някоя

Don`t copy text!