СПАСЕТЕ РЕПУБЛИКАТА: Тръмп може да се позове на Четиринадесетата поправка

 

Тръмп може да се позове на четиринадесетата поправка, за да отстрани гласовете на Избирателната колегия от щатите, ангажирани с незаконен БУНТ срещу нашата република

Преди два месеца подробно описах правомощията на Тръмп съгласно четиринадесетата поправка, която предоставя на президента правомощието да оповести незаконен бунт срещу Съединените американски щати и да отстрани гласовете на Избирателната колегия от щатите, които участват в координирано въстание.

Очевидната, нагла измама с натъпкване на гласове, която сега се извършва в Уисконсин, Мичиган, Пенсилвания и други щати, разкрива модел на престъпно въстание, което се извършва чрез организирана измама с гласуване. Това е форма на наказателен бунт срещу Съединените американски щати.

Както написах през м. септември:

Четиринадесетата поправка се отнася директно за правомощията на федералното правителство в отношенията с длъжностни лица, индивиди и щати, които участват в „бунт” срещу Съединените американски щати.

По-конкретно, четиринадесетата поправка дава на президента на САЩ правомощието да:

  • Арестува и задържи за неопределено време всички държавни служители – включително кметове, губернатори, законодатели на щата, федерални съдии и служители на правоприлагащите органи – които подкрепят „бунта“ срещу Съединените щати или които са „помогнали или подкрепили“ враговете на Америка. (Раздел 3)
  •   Премахване на позициите на Камарата на представителите на Калифорния и други щати, които са ангажирани да подкрепят платформите за цензура на Big Tech, които подкрепят бунта срещу Съединените американски щати и „съкращават“ правото на гражданите на възраст с право на глас да участват в избори (чрез цензура). Това означава, че гласовете на Избирателната колегия също ще бъдат пропорционално намалени в тези щати. (Раздел 2) Той би се прилагал и за щати като Орегон, които съобщават, че финансират инсталации за „военно разположение на лагери“, в които се настаняват бунтовници, които се пускат всяка вечер, за да атакуват федерални сгради и федерални служители на реда.
  • Премахване на всякаква федерална финансова подкрепа за градове и щати, които са ангажирани във „въстание или бунт“ срещу Съединените щати. Раздел 3 изрично гласи, че всички подобни претенции по федерални парични задължения към щатите „ще бъдат незаконни и недействителни“. (Раздел 4)

По същество четиринадесетата поправка предоставя на американските граждани „еднаква защита” по закон, но за държавни служители или щати, които участват във „въстание или бунт” срещу Съединените щати, тези равни защити се отменят.

Демократите вече знаят всичко това, поради което преследват план за изборен хаос, надявайки се да хвърлят целия изборен процес в масово объркване, от което планират да направят опит за незаконен преврат, за да елиминират Тръмп от поста и да претендират за политическа власт над нацията.

Ако Калифорния защитава политически насочената от Big Tech цензура на американците, тогава гласовете на Избирателната колегия в Калифорния могат да бъдат отменени.

Четиринадесетата поправка ясно казва, че когато щатите са ангажирани с открит бунт срещу Конституцията и Съединените американски щати, те могат да бъдат обявени за „бунтовнически“ щати и да бъдат блокирани от преброяването на гласовете им в Избирателната колегия.

Правомощията на президента да обяви това въстание и да премахне щатите от системата на Избирателната колегия са директно описани в Четиринадесетата поправка, раздел 2:

Когато правото на глас на някои избори за избор на избиратели за президент и вицепрезидент на Съединените щати, представители в Конгреса, изпълнителни и съдебни служители на даден щат или членовете на законодателния орган се отказва на някой мъж, живеещ в такъв щат, на възраст 21 години, и граждани на Съединените щати, или по някакъв начин е съкратено, с изключение на участие в бунт или друго престъпление, основата за представителство в него ще бъде намалена в съотношението, което броят на тези граждани от мъжки пол ще се отнася към целия брой на гражданите от мъжки пол на възраст 21 години в този щат.

С други думи, чрез извършване на измама с бюлетини и подкрепа на национална цензура чрез Big Tech, щати като Калифорния, Уисконсин, Мичиган, Ню Йорк, Илинойс и други са „съкратили“ правото на хората да гласуват. Гласуването на честни и свободни избори изисква достъп до честна и безплатна информация и точно това цензурата на Big Tech отказа на американския народ.

Освен това, раздел 3 от четиринадесетата поправка позволява на президента да отстрани от публична длъжност всеки държавен служител или член на Конгреса, който е нарушил клетвата си да пази и защитава Конституцията на САЩ.

Както е посочено в раздел 3:

Никое лице не може да бъде сенатор или представител в Конгреса, нито избирател на президент и вицепрезидент, нито да заема каквато и да е длъжност, гражданска или военна, под ръководството на Съединените щати или под който и да е щат, което преди това е положило клетва като член на Конгреса, или като служител на Съединените щати, или като член на който и да е щатски законодателен орган, или като изпълнителен или съдебен служител на който и да е щат, за да подкрепи Конституцията на Съединените щати, участвало във въстание или бунт срещу същото или предоставена помощ или подкрепа на враговете им.

Време е президентът Тръмп да обяви въстание/бунт, което се провежда в Съединените щати, да призове за арестуване на изпълнителните директори на Big Tech като Джак Дорси и да отстрани от обществена служба всички предатели в Камарата и Сената (както и кметовете и губернатори), които са врагове на Конституцията на САЩ.

Тези правомощия са ясно описани в четиринадесетата поправка и изглежда историята ни е довела до този момент, когато президентът Доналд Дж. Тръмп трябва да се позове на нея, за да спаси републиката.

Не можем да седим и да позволим нагла, незаконна, координирана измама с гласове да окраде тази нация. Джо Байдън публично се похвали, че има най-обширната организация за измама на избиратели в историята на американската политика. Това е признаване на престъпления против Съединените американски щати.

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн”
Източник: Майк Адамс, Natural News

 

Последно от СВЯТ

Виктор Орбан: «Всички глобалисти могат да вървят по дяволите, защото в Тексас дойдох аз!» (ЦЯЛАТА РЕЧ НА БЪЛГАРСКИ+ВИДЕО) Владимир Путин: «Западният глобалистки модел е обречен, всичко се движи в различна посока»

Виктор Орбан говори на Конференцията за консервативно политическо действие CPAC в Далас, Тексас (пълното изявление) (Излиза на

Фейсбук страница