„СЪВЕТНИКЪТ“ – филм за Костадин Чакъров

/

Представяме ви първия филм, посветен на живота и историческата роля на Костадин Чакъров – известен като съветника на Тодор Живков.

Човек, който е бил най-близо до някогашния Първи в държавата, станал е свидетел на исторически събития и блестящо е анализирал през годините ситуацията в България и нейното място на световната политическа карта.

Филмът „СЪВЕТНИКЪТ“ припомня разказите и анализите на Костадин Чакъров, и както ще видите – повечето от тях са актуални, все едно са казани сега, днес.

Ще чуете и неговите прогнози за бъдещето на нацията и държавата ни – поднесени с дълбочина и познаване на историческата реалност. И да, такива оценки рядко може да чуете днес, в контекста на едно все по-елементаризиращо себе си общество.

Филмът е в памет на Костадин Чакъров, който си отиде през декември 2017-та година, продуциран е от неговото семейство и изработен от екипа на Карбовски.

Пожелаваме ви приятно гледане и не забравяйте – само паметта за миналото ни гарантира бъдеще.

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

Ивановден е!

Честит Ивановден! Честит празник на всички именици! Ивановците в България са над 300 хиляди! Да са

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times