Саймън Паркс: 70% от правителствените служители на САЩ трябва да бъдат арестувани! (ВИДЕО)

/

Сега да се върнем в Италия. Абсолютно ясно е, че някои членове на италианското правителство „са работили“ с Ватикана, не само по отношение на парични измами, но също така са участвали в операцията за кражба на гласове на американските избори 2020 г. Те направиха това чрез сателити, защото всичко, което се прави на земята е много по-лесно за проследяване (VPN линии и всички други видове комуникации). Следователно манипулациите са извършени „в космоса“ и след това са върнати на земята в други страни. Знаем, че Италия е предала информация на Франкфурт чрез сателитите Leonardo. Знаем, че групата за залавяне, за съжаление, е претърпяла загуби на оперативни работници по време на завземането на сградата във Франкфурт. По това време те още не са знаели, че информацията се предава чрез сателити. Специфичността на ситуацията се крие във факта, че държава-членка на НАТО е участвала в това. Можем да очакваме това от Русия, Китай или Иран, но когато държава, която е в същия съюз с вас, се опита да ви свали от власт, това поставя всички в деликатна политическа позиция.
Каква е връзката с Ватикана? Наскоро видях информация, която обещах да не разкривам, но мога да кажа, че видях списък с хора от върха на политикума (15 души: сред тях Обама, Клинтън и други хора, някои дори не познавам), които изпращаха пари, без да минават през банкови сметки и ги пазеха във Ватиканската банка. И не говорим за милиони долари, а за много по-големи суми. Знам, че през последните дни на администрацията на Обама на тази територия бяха изпратени 400 милиона долара „за борба с президента Тръмп“. Следователно Обама носи пряка и лична отговорност.

Днес в мрежата имаше видео с военните в Тексас, вече казах, че президентът ще се появи в Тексас или Аризона във вторник-сряда. Ако се върнем към времето на убийството на президента Кенеди през 1963 г., тогава 200 генерали се събраха и казаха, че това вече няма да бъде разрешено. И когато Тръмп дойде в Службата, той каза: „Зад мен стоят 200 генерали“. Не всички от тях са тези същите генерали, но тези хора са работили в продължение на десетилетия за тази точка от историята, до която сме стигнали сега. Затова дори не мислете за секунда, че добрите момчета ще се провалят. Това е планирано за много по-дълго, отколкото лошите момчета биха си представили.
Обещах да не публикувам едно видео, което ми беше изпратено на 6 януари, но мисля, че мога да ви го опиша. Частни видеозаписи на президента с неговия екип и обкръжение, който наблюдава от безопасно място всичко, което се случва в Капитолия. Доста информативно видео. Настроението е много сериозно, но положително: няма признаци на паника или депресия. Казвам това, за да знаят хората, че Тръмп не играе с никого, така че хората да не мислят, че екипът му е дошъл и е играл и си е отишъл. Не, този план е разработен от десетилетия. И става въпрос за освобождаването, което коства живота на президента Кенеди. Някои смятат, че е бил убит поради повишения си интерес към НЛО или проблемите със синдикатите, но в действителност той е посегнал на Федералния резерв, той е искал да върне САЩ на златния стандарт. Имаше само няколко седмици или дори дни, за да завърши плана си (той също щеше да премахне ЦРУ от играта).
Следователно в Съединените щати не можете да бъдете на висока политическа позиция и да не знаете за това, а също така не можете да не решите „от коя страна на оградата“ сте.
Така че това, което трябва да се случи, е пълно рестартиране на финансовата система, което ще освободи хората. Това не е история за танкове по улиците, арести и разрушаване на фалшиви медии. Не, това е повече. Това е история за освобождението на човечеството и движение напред. Защото е невъзможно да се направи някаква революция, без да се върне по-късно към същата точка. Вижте Франция. Те отрязаха главите на всички, които можеха, а след това свършиха парите за издръжката на всички тези дворци. И какво направиха те? Те се продадоха обратно на същите семейства, които ги направиха просяци. В крайна сметка те отново продадоха целия този имот на същите хора. Така че всъщност нямаше реална промяна. „Свобода, равенство, братство“ е глупост. Всъщност нищо не се е променило. И след убийството на Кенеди хората осъзнаха, че никоя официална революция не може да спечели, защото контрареволюцията винаги е възможна. Те осъзнаха, че е необходимо да се промени ЦЯЛАТА система в света, не само в САЩ. Ето защо всичко това се случва. И всички ние играем своята роля в това: аз играя моята роля, вие играете вашата роля, неизвестни и невидими герои, които действат извън полезрението, играят своята роля.
Правим това, защото вярваме, че е ПРАВИЛНО. Накрая ще ви кажа, че QAnon произхожда от Скотсдейл, Аризона.

Около 70% от правителствените служители на САЩ трябва да бъдат арестувани! За 4 години Тръмп направи, така че хората се наредиха на опашка. 85% от конгреса са с обвинения срещу тях! Това значи, че те имат хора в момента, готови да бъдат заклети и да заемат местата на евентуално арестуваните в двете камари.
Има реални хора – Кю, има реални хора – анони. Но няма Кю-анони. Това е за яснота. Оригинално това бяха 4-ма души и един квантов (квантум) компютър. Това е чисто военна операция. Такъв компютър оперира със скоростта на светлината, и може да „види“ (предскаже) бъдещето по начин, недостъпен за друго устройство с (или без) изкуствен интелект. През 2016-2017 е била получена информация, която има абсолютен ефект днес. Те са си поиграли с този компютър и са опитали различни времеви линии. Те искаха да предадат информацията на другите хора. След това са образувани определен брой екипи и нещата почнаха да растат органично. Някъде дори е трябвало да платят за една година, за да имат достъп. В САЩ движението „Анон“ е нефинансирано и неплатено. Но трябва да има някой, който да наблюдава нещата отгоре! Трябва също така да има основна координация. Някои хора са били избрани от администрацията (Тръмп) за да вършат лицевата работа. Също така това са хора с невероятна разузнавателна информация. Силно свързани с Тръмп и с начина, по който информацията се разпространява сред публиката. Шефът (the Boss, POTUS – President Of The United States) е името, под което се подразбира Тръмп.
Те (идват от Тръмп) ми казаха, че искат Робърт Дейвид Стийл, Чарли Уард и мен.
(Саймън Паркс), и друга непозната личност да направят обсъждане на кръгла маса. На тази непозната личност ще бъде предложено сенаторско място. Поставянето на тези некорумпирани хора е приоритет на администрацията на Тръмп.
Ясно беше, че някои членове на италианското правителство работят с Ватикана в процеса на движението на пари. Те също така модифицираха гласовете при изборите от 3 ноември чрез сателити. С цел да не бъде проследено! Спътниците са били хаквани, за да не падне подозрението върху италианското правителство! То излезе с информация, че президентът е арестуван и др, само и само да не се изправи пред обвиненията за конспирация срещу президента на съюзническата държава Тръмп.
Аз имам информация (която нямам право да обявя) за Обама и Клинтънови и др. (общо около 12 души) колко пари са поставили на скришно място – във Ватиканската банка. Става въпрос за повече от милиарди! През 2016 Обама прехвърли около 400 милиона долара във Ватикана като финансиране на борбата срещу Тръмп!
Предложено ми е да отида в Аризона, Финикс, по-специално Скотсдейл, където е домът на движението на Кю.
(Бел. Скотсдейл, Аризона е крепостта на Грийнбергови, т.е. Рокфелер и друга дълбинно-държавна измет! Истинското име на Цуки е Джейкъб Грийнберг, правнук на Джон Рокфелер. Тук законно възниква въпросът – знае ли Саймън къде отива?)

ВИДЕО

Чуват се обезпокоителни новини. Новата песен днес е, че екипът на Тръмп си има собствена (квантова) програма и в момента нещата вървят не към това, което хората искат. Това може да е предопределено от желанието да няма жертви по време на този преход. Хората искат да видят черно на бяло – арестувани държавници, съдебни дела, разкриване на педофилията. Да си спомним, че всичко през последните 4 години беше секретно и непотвърдено! Екипът на Тръмп казва, че те са под заплахата да бъдат изкарани от релсите поради натиска на хората да видят нещо реално!
Има една седмица, и ние гледаме всичките тези сценарии. Освен 2-те очевидни възможности, има и трета – никой не бива заклет, а военните идват да управляват временно за 3 месеца. Казва се интер-регнум. При тази ситуация текущият президент продължава, а сигурността на държавата е осигурена, няма разпадане на държавната структура. По време на този период на интер-регнум може да видим тези арести. Обаче те съобразиха, че трябва да имат хора за тези арестувани 85% от държавните органи. Отнема време да се открие кои са от добрите. Те НЕ искат военна диктатура! Просто е необходим военен период на задържане за известно време, за да прочистят нещата и тогава ще върнат нещата в ръцете на политиците.
Американските военни не търсят да управляват страната. Хората скоро ще разберат, че Тръмп е спечелил Калифорния. Оформя се също нова партия – Великата Америка. Все още имаме една седмица. Ще има известно действие. Искаме да видим, че има някаква борба, а не някакво съдебно дело. Пак да повторим квантовия компютър дава ходовете на противника напред и ние знаем какво ще последва.
Някой ме попита – защо трябва да се намесваме ако противникът се само-обесва! Ние изчакваме подходящия момент само!
GAB е възстановил акаунта на Тръмп с всички последни туитове.
(Gab – Trump)

  • Саймън Паркс, Борбата за планетата Земя!

 

Чарли Уорд – неговата компания е официален превозвач на налични пари в брой по света, в това число и между правителствата на страните. Той лично се е срещал с много лидери на държави и има кръг за общуване с тяхното близко обкръжение, Путин не е изключение.
Тръмп официално обяви движението Антифа не само за „терористи“, но и за „международни терористи“, защото източникът на финансиране за това движение води до Лондон.
Цялата „Операция Ковид“ е димна завеса за друга операция за смяна на финансовата система. Не забравяйте, че сега върви не просто политически шахмат. Информация от Чарли Уорд (той лично участва в процеса на активиране на QFS – Quantum Financial System): „Хората засега ги разсейват, за да извършат спокойно тази операция. Новата финансова система (QFS) вече беше активирана миналия август и работеше успоредно със старата финансова система. Очакваше се тя да бъде пусната в открито действие вече на 1 януари тази година, но поради някои проблеми, възникнали зад кулисите, няма да казвам кои, всичко е малко отложено. Говорим за 100-трилионния оборот на фондовата борса и не само. Сега се прави всичко, за да се предотврати забогатяването на най-богатите. “ Всичко това е свързано и с трафика на деца, наркотици, оръжия и т.н. по списъка. Банкерите са обвързани с този бизнес. Всичко това се разчиства в ход: например преди два месеца имаше мащабни арести на банкери в Ню Йорк, но никой не освети това. По такива събития може да се проследи как старата система постепенно се премахва. Що се отнася до борсата, хората трябва да разберат, че целият фондов пазар на привилегировани акции е в ръцете на международната банкова кабала и че това, което хората всъщност търгуват, не струва нищо. Цялата система, създадена от Федералния резерв, е чиста измама. Когато Ротшилдови започнаха да продават всичко през 2017 г., беше ясно, че вече са хванати. Отсечете ги от парите и вие ще ги откъснете от властта. Цялата система, която са изградили, се основава на пари: подкуп и изнудване. А това „удоволствие“ е скъпо.
Бумерангът на Епщайн все още предстои. Когато всичко стане публично достояние, то ще погребе левите либерали. Защото хората дори не си представят мащаба на скандала: далеч не става въпрос за 15-годишни момичета. Малко хора знаят, че трафикът на хора, деца и органи е заменил търговията с петрол. Това е най-скъпият и доходоносен продукт. И когато всичко това излезе, хората трудно ще повярват, че Злото от такъв мащаб се е случвало пред очите им (семейство Байдън, например, инвестира пари в китайски лагери на смъртта, където се провеждат експерименти с хора. Това беше много печеливш бизнес). Хората ще се изправят пред трудни времена, защото ще трябва да се изправят пред трудна информация: разочарование от онези, които са издигнати на пиедестала от тях. Хората ще съжаляват, скърбят. Дойде времето, когато всеки трябва да настрои и отрегулира вътрешния си морален компас: Бог е във всеки от нас и ние сме в състояние да направим това.
А що се отнася до включването на аварийно излъчване в Съединените щати, ще бъдат излъчвани показания. Всичко върви по план.

  • Разговор на Чарли Уорд с Мел Кей

ПО ТЕМАТА

Армията на САЩ иззе сървърите от Франкфурт, за което предварително бе уволнен Еспер, а шефът на ЦРУ отстранен от брифингите

Сървърите в Барселона и във Франкфурт са били в местните резидентури на ЦРУ (ВИДЕО – БГ СУБ)

Група генерали искаха военен преврат за премахването на Обама, но уговориха Тръмп за президент, за да го направят легитимно (ВИДЕО – БГ СУБ)

Какво представлява новата Квантова Финансова Система «Quantum Financial System» (QFS)

Върховният съд на Италия разкрива кой открадна изборите в САЩ (ВИДЕО-БГ СУБ)

Сега всичко си дойде на мястото! Източникът на фалшификациите е бил Ватикана! Има доказателства и признания (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Истината за това, което се случва по света!

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

Това ще бъде „организираният преход” на 20 януари

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times