Световната здравна организация, Центърът за контрол на заболяванията и фондът на Бил Гейтс са осъдени за машинации с ваксини

Сензационна новина, публикувана на 6 май:

Правителството на САЩ не само престана да финансира Световната здравна организация, но и CDC – Центъра за контрол на заболяванията, и фонда на Бил Гейтс.

Юристът, който се бори с уврежданията от ваксините, Робърт Кенеди-младши, Дел Бигтри, продуцент на забранения документален филм за ваксините «VAXXED» и мрежата за съгласувани действия – ICAN, заслужават тази победа.

Тези хора и мрежата поискаха съответните правителствени документи, които да потвърдят, че всички одобрени на федерално ниво ваксини са проверени за качество през последните 32 години, а тях ги НЯМА!

Ето огромните правови и практически последици от тази победа за американския народ:

Това означава, че министерството на здравеопазването и социалните служби в САЩ и всички производители на ваксини над 30 години мамят американците относно ефективността и безопасността на ваксините.

Това в крайна сметка означава, че в днешната си форма поне пет американски „медицински“ агенции предизвикват съмнения: CDC, FDA, IOM, NIH и «Health», която е част от самото министерство на здравеопазването (DHHS).

Това може да заплаши съществуването на държавните медицински комисии и ексклузивните медицински гилдии като АМА.

Това означава, че производителите на ваксини с измама са били освободени от онова, което други производители на фармацевтични препарати са принудени да правят по отношение на повторната сертификация, която е два пъти годишно, за качество и ефективност. Това означава, че техните ваксини никога не са тествани за качество и не са имали доказана сигурност или ефективност поне 30 години.

Този случай може да бъде законно цитиран от всички родители, които с измама са притискани от всякакви правителствени искания да ваксинират децата си за детски учреждения, училища или друга дейност, за да спрат принудителното ваксиниране на децата си.

По изискването на документа, където се говори за отговорността за рисковете, този човек ги поема върху себе си, когато е дошъл да се ваксинира.

Ваксината не е известна и с какво е пълна. Тя може да съдържа всичко.

Сега този случай може да бъде юридически цитиран от всички работници, които работодателите са задължили да се ваксинират, за да запазят работата си.

Този случай сега може законно да се цитират законно от всички, които търсят компенсация за вреди, причинени от ваксини.

Бъдещето на алопатичната медицина в нейния днешен вид и глобалният фармацевтичен картел сега се намират под съмнение, тъй като почти всичките лекарства, които назначават практикуващите, постъпват от фармацевтичните корпорации, които са извършили мошеничество с ваксините и са нанесли вреда.

Отговорността

Всичките държавни чиновници, които са приели законите, легализиращи мошеничеството с ваксините на държавно, национално или международно ниво, или по друг начин са съдействали за това мошеничество, сега могат да бъдат съдени за това мошеничество, престъпни правонарушения, дори в някои случаи и за военни престъпления в съответствие с Нюрнбергския Кодекс.

Ваксината не е задължителна!

Който от правителствата, министър, чиновник, лекар и пр. настоява да се ваксинирате, поискайте първо да ваксинира себе си и децата си пред вас. Поискайте документ, който да удостоверява, че ваксината, която се канят да ви инжектират, е проверена за качество и че е безопасна. Такъв документ няма! И този факт ви освобождава от ваксиниране! Освен това вие като свободна личност имате пълното право да поискате списък с веществата, които ваксината съдържа. Помнете, че ваксиниращият няма да ви го даде и това ви дава пълното право да откажете ваксината. И е особено важно да поискате ваксиниращото ви лице да подпише създадена от юристи декларация, че то поема цялата вина – морална и финансова, ако след ваксинирането се влоши вашето здраве или, не дай си боже, починете, и че е готово да изплати на вас или на вашето семейство пълната компенсация за вредата, която ваксината евентуално ви е причинила.

https://c-vine.com/blog/2020/04/24/who-cdc-gates-defunded-criminal-war-crime-trials-vaccine-fraud

https://icandecide.org/wp-content/uploads/2020/03/ICAN-VS-CDC-LAWSUIT-PR.pdf 

Автор: Марк Антъни Бойер 
Източник: министерството на здравеопазването и американските социални служби 
Превод: Издателство PACПEP

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Последно от ЛЮБОПИТНО