Световната сатанинска диктатура вече е в ход – ето какво ще се случи (ВИДЕО)

//

« Вирусът на биооръжията, принудителните блокировки и опасните ваксини Covid-19 бяха въведени с една и съща цел: извършване на глобален масов геноцид на човечеството в контекста на обезлюдяване на земята и унищожение на човешката раса! Изборната драма е само част от театралното отклоняване от много по-голямата глобалистка програма, която цели всички маси – независимо от политиката, расата или пола – за окончателно унищожение. Платформата за mRNA ваксини е описана от Moderna като „операционна система“, инсталирана във вашето тяло, където „софтуер“ под формата на mRNA е разположен и актуализиран, за да създаде „приложения“, които са протеини. Всичко това е описано на собствения уебсайт на Moderna.
https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development
Целта на инсталирането на тази операционна система във вашето тяло, разбира се, е да позволите на САТАНИНСКО ИЛЮМИНАТСКИТЕ ФАМИЛИИ да контролират дистанционно вашата физиология, докато претендират за интелектуална собственост върху клетките на вашето тяло. Целта е да ви унищожат, а оцелелите по някакъв начин, да бъдете превърнати в тяхна собственост. По същество всеки, който приема mRNA ваксина, ще бъде маркиран като говедо и ще бъде принуден да репликира патентовани нишки mRNA на клетъчно ниво, като по този начин те ще считат, че е извършил кражба на интелектуална собственост и това ще позволи на компаниите за ваксини да поемат контрола над собствеността върху вашето тяло. Ефектите от интелектуалната собственост, когато операционна система за ваксини е инсталирана в тялото ви чрез mRNA ваксини означава, че: корпорациите притежават вашите протеини, тоест те притежават вашето тяло. Хората, приемащи ваксината Covid-19 (mRNA), получават марка като говеда. Технологията Quantum Dot Tracking не е само да се определи кой е бил ваксиниран, а по-скоро да УПРАВЛЯВА, контролира и сканира човешкото стадо и да определи кои субекти принадлежат на компаниите, а също така и да управляват вашият мозък превръщайки ви в биороботи. Тоест вие ще сте „финансов ресурс за експлоатация и безплатни донори на органи“ и нищо повече за илюминати и сатанисти.. Защото патента над mRNA принадлежи на Бил Гейтс. За това след малко ще обсъдим: Защо много хора, които приемат mRNA ваксините, ще бъдат стерилни или мъртви в рамките на 5 години. Защо масовата ваксинация е сатанински опит да се убият милиарди хора, преди те да могат да организират масово въстание срещу сатанинския план за световен Контрол и световен електронен сатанински концлагер. КАКТО И ЗАЩО ИСТИНСКАТА ВОЙНА СРЕЩУ ЗЛОТО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ТЕПЪРВА! »

ТЕКСТ+ВИДЕО: Hoвини BG – Boйнcки cъюз „Bacил Лeвcки“ и БHO “Шипкa“ във Фейсбук

ПО ТЕМАТА

ПРЕДИШНИ ВИДЕА,-ХРОНОЛОГИЧНО

Планът на Сатана за унищожение на нас и децата ни (ВИДЕО)

Анализ на това, което се случи (ВИДЕО)

ПО ТЕМАТА

ВНИМАНИЕ! Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

Технологичните гиганти и Фармафията се сливат: Оракъл поема света на ваксините

Биологичното оръжие СОVID-19 на САЩ: Финансирана от Пентагона НПО прикрива произхода на SARS-CoV-2

Тайната вечеря в Билдербергския клуб. Защо през юни 2018 г. на сбирката беше поканен и папски представител

Д-р Франсис Бойл Създател на “Bio Weapons Act”: COVID-19 е оръжие за биологична война: Истинската история на COVID-19

ОЩЕ ПО ТЕМАТА 

 
Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! 
 
Ханс Толзин предложи награда от 100 000 € в брой, ако някой предостави доказателство за съществуването на SARS-CoV вируса! Това беше направено н 22.03.2020. До момента никой още не е взел наградата? Как мислите, ЗАЩО?!
 
Твърдението, че вирусът на SARS-СОV-2 е съществува се базира всъщност на компютърно построен модел!
 
Вирусът не е изолиран, какво тогава има във ваксината!? 

 

 

Извадка от статията:

„Сега ми е напълно ясно защо Гейтс и колегите му искат тези технологии да се наричат „ваксини“. Ако те могат да убедят населението на страната, че инжекционните кредитни карти или инжекционните проследяващи устройства или инжекционните нанотехнологии с интерфейс мозък-машина са „ваксини“, тогава те могат да се радват на защитата си от законите за столетие и повече напред, които подкрепят усилията им да налагат каквото си искат. “

 

 

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA. Статията ТУК

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница