Световният заговор на мълчание за НЛО

В света се е наложила една много странна ситуация. От една страна, много очевидци съобщават, че са наблюдавали НЛО, виждали са кацащи летящи чинии и дори извънземни, които ги управляват. От друга страна, «липсват достатъчно официални данни» за НЛО и извънземни…

Причината за този парадокс е фактът, че хората, които са контактували с НЛО, присъствалите на кацането им или влезлите в контакт с екипажите им не са заснели събитията. Много от наблюдавалите НЛО си спомнят за контакта много смътно и откъслечно, сякаш е изтрит от паметта им. Някои от тях са успели да направят снимки или да заснемат видеа, които потвърждават твърденията ми, но никой не е успял да ги публикува. В някои случаи тези наблюдатели са изчезнали, други били обекти на нещастни случаи. Създава се впечатлението, че някакви влиятелни сили старателно скриват фактите с посещенията на представители на други цивилизации на земята, вземат крайни мерки, за да скрият тези факти, включително и до ликвидирането на неудобни свидетели. Ние сме лишени от снимки и видеа, които доказват наличието на извънземни на земята, но има изявления на хора от различни правителствени структури, които заявяват, че правителства на различни страни не само контактуват с извънземни., но и си сътрудничат. Преди няколко години д-р Едгар Мичъл, бившият астронавт в програмата “Аполо” и шести човек, стъпил на Луната по времето на мисията на “Аполо-14”, наруши мълчанието и в прекия ефир на телевизията Fox News заяви, че извънземните съществуват и правителствата скриват тази информация от обществото. Мичъл тогава беше на 82 години. Освен това той заяви, че СМИ преднамерено дискредитират темата за НЛО.

Ако контактите с извънземни са реалност, информацията за тях се пази в строга тайна. “Книгата на тайните” и “Зелената стая”. През 2009 г на въпрос на известен журналист по повод контактите с извънземни, информацията за които се съхранява в “Книгата на тайните”, която се намирала в някаква “Зелена стая”, която посещава всеки новоизбран американски президент, Барак Обама на шега отговорил: “Аз бих ви разказал какво пише в “Книгата на тайните”, но тогава ще се наложи да ви убия…”

През 2011 г. съществуването на извънземни цивилизации официално е потвърдено от ФБР, което разсекрети част от архивите за катастрофата на НЛО през 1947 г. близо до град Розуел, но те са прочистени поради “съображения за секретност”.

Странните случаи на изчезване на хора през 60-те години

Много талантливи учени и военни започнали да изчезват през 60-те години на миналия век. Група журналисти от британската телевизия провела разследване на случаите. Близките на изчезналите смятали, че те са заминали в чужбина на работа. Журналистите разпитали техни близки и роднини и се натъкнали на странно съвпадение. Всичките изпратени от тях картички и писма си приличали като две капки вода. Почеркът им бил различен, но стилът на писмата – един и същ. Сякаш тези писма и картички били писни под диктовка. След известно време връзката с тези хора съвсем изчезнала.

Дуайт Айзенхауер първи влязъл в “дипломатически отношения” с извънземни. Властите в САЩ дълго време били обвинявани, че крият информацията за НЛО. Най-много “уфологични” слухове се отнасят до Дуайт Айзенхауер. Смята се, че той първи от световните лидери влязъл в “дипломатически отношения” с извънземни.

През 1954 г. по времето на почивката си в Калифорния, Айзенхауер внезапно изчезнал за няколко часа от полезрението на журналистите. Версията за връзките на президента с извънземните потвърдил Уилям Милтън Купър – тогава военен съветник в правителството на САЩ.

На 26 април 1989 г. той изпратил 536 копия на “Петицията на обвинението” на всеки член на американския сенат и палатата на представителите. В нея се съобщавало, че още през 1954 г. Айзенхауер влязъл в договорни отношения с цивилизацията на “сивите” извънземни от планетата, която се върти около звездата Бетелхайзе в съзвездието Орион.

Те пристигнали на земята с космически кораби, които кацнали във военновъздушната база Холоман, а по-късно – на базата Едвард, където се провела предварително уговорената среща на Айзенхауер с хуманоидите. Освен това Купър твърдял, че лидерите на много държави и други влиятелни лица установили здрави контакти с извънземни.

Билдербергският клуб, базиран в Женева, изпълнява ролята на контрольор и държи човечеството в невежество за НЛО, издава заповеди за унищожаване или компрометиране на учените, изобретателите, археолозите и контактьорите, влезли в контакт с пришълци. В “Петицията на обвинението” се съдържа списък с членовете на “тайното световно правителство”, което цензурира информацията за НЛО, в който влизат Збигнев Бжежински, Хенри Кисинджър, Джордж Буш, Нелсън Рокфелер и др.

Докладът на Р. Шнайдер

През 1991 г. директорът на Женевския институт за планетарен синтез Р. Шнайдер обнародвал доклада на горепосочения Милтън Купър – “Тайното правителство”, в който се посочва, че в периода 1947 – 1952 г само на територията на САЩ се приземили около 15 извънземни кораби. Едни катастрофирали, други кацнали принудително. В ръцете на американците се оказали 65 трупа на мъртви извънземни и бил пленен един жив извънземен.

В доклада се посочва, че съществува тайно световно правителство, което е сключило договор с представители на “други светове”. Според този договор “посветените” получили някои технологии срещу разрешението да се използват хора за изследвания.

Защо се крие умишлено информацията за НЛО

1. За да не се травмира населението с осъзнаването на факта, че съществуват други форми на живот във Вселената;

2. “Световното правителство”, което контролира финансовите потоци в света, контролира и информацията за НЛО и контактува с извънземните на дипломатическо ниво;

3. Вероятно “световното правителство” не желае да публикува “Х-файловете”, опасявайки се, че ще загуби контрола над хората;

Марина Попович, първата жена на космонавта Павел Попович, твърди, че всичките космонавти виждат НЛО, но малцина го признават.

Американският астронавт Гордън Купър, който е летял два пъти в Космоса – през 1963 и през 1965 г., твърдял, че още през 1951 г.”по времето на полети над Германия на изтребителя F-68 лично наблюдавал НЛО”.

Дж. Едгар Хувър – шефът на ФБР, по повод известния инцидент през 1942 г. с разстрела на летящите чинии над Лос Анджелес: “Ние трябва да настояваме за достъп до тези летящи апарати. В Лос Анджелис военните завзеха апаратите и не ни позволяват да ги изследваме…”

През 1955 г. с призив към военните и научните среди на нациите се обърнал командващият Тихоокеанските въоръжени сили Дъглас Макартър: “Нациите в света трябва да се обединят, тъй като следващата война ще бъде междупланетна. Нациите в света трябва да създадат общ фронт срещу пришълците от други планети…”

Михаил Горбачов: “Феноменът НЛО съществува и към него трябва да се отнасяме много сериозно…”

Ричард Никсън, президент на САЩ от 1969-1974 г.: “Аз все още нямам правото да обсъждам информацията за НЛО и извънземния разум, с която разполага правителството. Обсъждането на този въпрос продължава…”

Пол Хелиър,  бивш министър на отбраната в Канада: “НЛО са толкова реални, колкото са реални летящите над главите ни самолети…”

Едуард Сноудън: “Висшите ешелони на властта не знаят какво да правят с НЛО и подхранват гражданите с официалната версия, че те са просто метеорологични чадъри или природни явления. Но документите показват, че НЛО са реалност. Транспортните кораби на тази цивилизация летят не само в атмосферата на Земята, но били забелязани и на морското дъно, в хидротермални източници, вулкани и на слънчева орбита.

В ЦРУ се съхраняват данни за системи за следене и дълбоководни сонари, но те имат статута на държавна тайна и дори учените нямат достъп до тях. Този вид е по-умен от хомо сапиенс и живее в мантията на Земята.

Това е единственото място, където условията са повече или по-малко стабилни в течение на милиарди години. Екстремофилите могат да живеят при различни температури, те са били в състояние да процъфтяват и развиват интелекта си в ускорен темп. Хомо сапиенс и те са еволюционирали с еднаква скорост, но техните условия на живот в мантията на Земята защитавали тяхната цивилизация от много катаклизми, които се случвали на повърхността на земята.
Президентът получава ежедневни данни за дейността на тази цивилизация и преместването на нейните апарати – НЛО. Аналитиците смятат, че техните технологии са отишли далеч напред, че ние имаме малко шансове за оцеляване във всяка потенциална война с нас.
Съществува мнението, че ние сме само мравки от тяхна гледна точка и е малко вероятно и по-нататък да ни обръщат внимание. Но военните разглеждат възможността за агресия и текущият план за действия в извънредни ситуации включва взривяване на ядрено оръжие в дълбоките пещери, за да се “запечата” врагът с разрушаването на неговите комуникации, което ще попречи на атаките им от недрата на земята…”

Издателство PACПEP

„Ние всички знаем, че извънземни посещават Земята. Това, което не знаем е откъде те идват и каква е тяхната цел?“
– Едгър Мичъл, астронавт от Аполо 14


„Питате ме за НЛО и аз ви заявявам публично, че те не са наше творение, а на някоя друга цивилизация. . .цивилизация много по развита от нашата.“
– Юджийн Сърнън, Командир на мисията Аполо 17 за LA TIMES, 1973 година


„Моята позиция относно извънземните е съобразена с официалната позиция и не мога да ги коментирам. Обаче лично мога да ви убедя, че ние не сме сами!“
– Чарлс Кармада, астронавт и инженер към НАСА


„По време на моята работа в Конгреса, като Вице-Президент и Президент, направих няколко допитвания за предоставяне на информация свързана с НЛО. Официалните власти при всяко мое допитване отказваха да ми предоставят каквато и да е информация.“
– Джерълд Форд, бивш американски президент, 17 март 1998 г.


“Ние срещнахме там една цивилизация, много по-мощна и развита от нашата“.
Човекът създал програмата “Аполо“- Пол Браун, малко преди да бъде убит(разболян от Рак) – през 1972 г., след приключването на програмата, Браун е отстранен от НАСА.


„Смятам, че хората имат право да знаят истината и съм сигурен, че за в бъдеще на властите ще им се наложи да говорят открито за присъствието на извънземните сред нас.“

– Пол Хелиър (Бивш министър на отбраната на Канада)


Въпрос на Сара Макклендън (официален репортер към Белия Дом) към Бил Клинтън:
„Защо нищо не се прави за разкриването на НЛО?“
Бил Клинтън:

„Сара, има правителство вътре в самото правителство и аз не мога да го контролирам.“

 

Извънземните управляват света (ВИДЕA)

 

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

«Какво се случва?» Доклад за НЛО | Интервю на „Вашингтон Пост“ с Луис Елизондо. Луис Елизондо е отговарял за секретна програма, между 2007 и 2013 година за наблюдение и изследване на феномена UAP или Неидентифицирани Въздушни Феномени. Абревиатура за НЛО, използвана от Военното разузнаване на САЩ. Програмата е била финансирана с бюджет от 22 милиона долара (СЕДМА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Ватикана за НЛО | Една религия, която променя кожата си като змия, не е религия на духовността, а на властта! Организирана религия. Приобщаването на остарели догми към нови факти и доказателства за присъствието на извънземен интелигентен разум с цел оцеляване е обречено на сигурен провал. Ето защо истината се схваща по-добре от периферията, а не от центъра й! (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Министерство на отбраната на САЩ за НЛО: Извънреден епизод във връзка с бъдещия доклад на Пентагона по темата за НЛО на територията на САЩ (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се