Сега всичко си дойде на мястото! Източникът на фалшификациите е бил Ватикана! Има доказателства и признания (ВИДЕО)

/

Източникът е бил Ватикана

 

Италианското правителство „даде назаем“ няколко от своите сателити Леонардо на Ватикана, който ги използва за фалшифициране на гласове в САЩ.

 

Италианският премиер Джузепе Конте вече призна. Вероятно той ще напусне поста си през тази седмица. В италианските политически кръгове има суматоха и цялата върхушка се сменя спешно.

 

Тази информация промени целия план на действие на Тръмп от 6 януари. Именно тя липсваше на неговия екип. Те имаха много данни, но когато проследяваха течове от броячните машини на Dominion, те се въртяха в кръг и не можеха да стигнат до източника. Сега всичко си дойде на мястото. Източникът е бил Ватикана. Сега има доказателства и признания.

 

Веднага след тази информация бе изключен тока във Ватикана:

 

 

За да извършат арестите, на полицията и военните агенти им се наложи да изключат електричеството във Ватикана, както и да затъмнят камерите на живо.

Досега никой друг източник не е потвърдил информацията за ареста на Папата.

7 юни влиятелния католически архиепископ Карло Мария Вигано написа писмо до Тръмп. И това бе голяма стъпка към победата на силите на Доброто над злото. „Враговете на президента са децата на тъмнината и дълбоката държава“, пише Вигано в писмото си. От страната на силите на Доброто са част от влиятелните сили на Ватикана, плюс Православната църква. В тази борба на болшинството „деца на светлината“ се противопоставят малцинство „деца на тъмнината“. Те имат „стратегически позиции в правителства, политика, икономика и медии „, тоест те са представители на „държавата в държавата“ („дълбока държава“).

 

 

За първи път в САЩ има президент, който смело защитава правото на живот, който не се срамува да осъди преследването на християни по целия свят, който говори за Исус Христос и за правото гражданите свободно изповядват своята религия. Вашето участие в „Марша на живота“ и неотдавнашното обявяване от Вас на април за месец на защита на децата от насилие са действия, които потвърждават на чия страна искате да се борите. И смея да повярвам, че ние с вас в тази битка се намираме в един и същи лагер, въпреки че се бием с помощта на различни оръжия.

 

Възмутително е, че има епископи като тези, които наскоро осъдих, демонстрирайки със своите речи, че са в лагера на врага. Те са се подчинили на „дълбоката държава“, глобализма и обслужващата ги идеология на Новия световен ред, към която те все по-често се кълнат от името на универсалното братство, в която няма нищо християнско, но която отразява масонските идеали на тези, които искат да управляват света и при това изгонват Бог от съдилища, училища, от семейството и, възможно дори от църквите.

 

10 юни президентът написа, че „това невероятно писмо на Архиепископ Вигано е голяма чест за него”. Тръмп завърши своя туит с думите: „Всеки, вярващ или не, трябва да го прочете!“

 

26 август архиепископ Карло Мария Вигано написа писмо от 11 страници, в което обвини папа Франциск в укриване на случаи на сексуално насилие в църквата и го призова да се отрече от сана.

 

 

21 октомври видяхме окончателното морално падане на Ватикана. Папа Франциск официално и за първи път публично обяви необходимостта от подкрепа на еднополовите бракове. Това противоречи на всички християнски ценности. Във Ватикана има група (от 2018 г.), която се придържа към истинските ценности. Това са дванадесет кардинали, водени от Карло Мария Вигано, написаха писмо с искане за оставката на Франциск. Окончателното засветяване на Ватикана се състоя. Самото създаване на Ватикана бе замесено в незаконност. Те свалят династията на Меровингите и тези нелегални власти, за да повишат статута си, завземат Рим и след като са поставили техния човек, го обявяват за папа, за да може да ги короняса за крале. Моралният крах на Ватикана започна. Франция трябва да се върне към произхода си, да съчетае съвременността и своите корени.

 

25 октомври кардинал Вигано написа друго писмо, в което нарича Байдън номиниран от „Дълбока държава“. Той пожелава на Тръмп победа. Вигано се подкрепя от още дванадесет кардинали. Във Ватикана всичко е прогнило. Генерал Флин също се изказа в термини „силата на мрака“ и „силата на светлината“. Върви библейска битка на тези Сили. Духовният лидер на католиците, кардинал Вигано, вижда Тръмп като лидер на Силите на светлината.

 

„В този час съдбата на целия свят е застрашена от глобален заговор срещу Бога и човечеството. Реализира се глобален план, наречен Голямото нулиране. Негов архитект е глобалният елит, който иска да подчини цялото човечество чрез въвеждане на принудителни мерки, с помощта на които те рязко ограничават свободата на личността и на цялото население. Зад световните лидери, които са съучастници и изпълнители на този адски проект, стоят безскрупулни герои, които финансират Световния икономически форум и Събитие 201, за да прокарат дневния си ред.

 

Целта на Голямото нулиране е да установи здравна диктатура, насочена към въвеждане на либертични мерки, скрити зад съблазнителните обещания за универсален доход и облекчаване на индивидуалния дълг. Цената на тези отстъпки от Международния валутен фонд ще бъде да се откажат от частната собственост и да се придържат към програмата за ваксинация Covid-19 и Covid-21, популяризирана от Бил Гейтс в сътрудничество с големи фармацевтични групи. В допълнение към огромните икономически интереси, които мотивират привържениците на Голямото нулиране, въвеждането на ваксинации ще бъде придружено от изискването за здравен паспорт и цифрова лична карта, последвано от проследяване на контактите на населението по целия свят. Тези, които не са съгласни с тези мерки, ще бъдат настанени в лагери за задържане или домашен арест, а цялото им имущество ще бъде конфискувано.

 

До февруари миналата година никой не можеше да си помисли, че във всичките ни градове гражданите ще бъдат арестувани просто защото искат да вървят по улицата, да дишат, да запазят бизнеса си или да отидат на църква в неделя. Но сега това се случва по целия свят. Катастрофалните психологически последици от тази операция вече са видими, започвайки от самоубийствата на отчаяни предприемачи и нашите деца, откъснати от приятели и съученици, на които им е било казано да следят дейностите си, докато седят у дома сами пред компютъра.

 

Вие, уважаеми господин президент, сте този, който се противопоставя на дълбоката държава, на последната атака на децата на тъмнината. Около вас с вяра и мъжество са събрани онези, които Ви смятат за последния гарнизон срещу световната диктатура.

 

Байдън е манипулиран от дълбока държава, сериозно компрометирана от скандали и корупция, която ще прави със САЩ това, което Хорхе Марио Берголио (папа Франциск) прави с църквата, министър-председателят Конте в Италия, президентът Макрон във Франция, Премиерът Санчес в Испания и т.н.

 

Противникът не умее да обича и не разбира, че не е достатъчно да осигури универсален доход или да отмени ипотечните заеми, за да пороби масите и да ги убеди да бъдат маркирани като говеда. Този народ, който е претърпял твърде дълго злоупотребите на омразната и тиранична власт, преоткрива, че има душа; това е разбирането, че той не иска да търгува свободата си за хомогенизация и премахване на своята идентичност; той започва да разбира стойността на семейните и социални връзки, възлите на вярата и културата, които обединяват честните хора. Поради това, Голямото нулиране е обречено на провал.

 

На страната на врага е Сатаната, който знае само как да ненавижда. Но на наша страна е Господ Всемогъщ, Богът на войските, подреден за битка, и Пресвета Богородица, която ще смаже главата на древния Змей. „Ако Бог е зад нас, кой е срещу нас?“ (Рим. 8:31).”

 

Източник: Global Research (Centre for Research on Globalization)
Превод: Олег Костадинов

 

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times