Илюстративна картинка Wellcome Library, London

Сегрегацията започна

/

От днес, 20 август, 2021 год., живеем във Фашистка Република България, където сме притиснати от тоталитарния режим на власт чрез сегрегация на населението. Всичко това се прави чрез измишльотини за опасен вирус и неговите варианти на вариантите, от вариантите върху вариантите, над вариантите, под и т.н. варианти. Всичко това се прави под претекста, че е за наше добро. Това беше обявено от Министерството по провеждането на медицинския геноцид (АКА министерство на здравеопазването).

Да припомня, че тестовете са фалшиво отчитащи и ги нагласят, както им пасва за да вдигат номерата на заразени, болни, умрели с „невидимия враг“. Маските увреждат хората по ужасен начин. Самите ваксини също ви е ясно, че са оръжие за поразяване на големи групи от хора, които са предварително избрани чрез генетичната екстракция на материал чрез употребата на дългите клечки „напоени“ с хидрогела на DARPA. Естествено и самия коронавирус SARS-Cov2 никога не е бил изолиран от никого. Лъжат и по много други начини, както намерят за изгодно – (Обявяват здрави хора за болни от COVID-19).

Както виждаме в измисления за разпространение на лъжите им сайт coronavirus.bg, в тоталитарната ни сегашна диктатура има три групи умело управлявани роби. Те са обявени за годни от режима, който им позволява да бъдат зачислени за примерни граждани чрез маркировка и ги допуска да участват във все още съществуващите обекти. Примерно такива за развлечение, за хранене … вече го правят нелегално и някои работодатели:
Това е вътрешна заповед във фирма „Дентапрайм“, град Варна, филиал на едноименна швейцарска компания. (източник: БезЛого, Facebook)

Това е ужасна форма на сегрегация, дискриминация водеща до страшна тирания, която чука на вратата на всеки един от нас.

На всеки разумен му е ясно, че това се прави за да изнудят хората да се инжектират с токсичните препарати, за да могат да получат обратно „свободата“ си да посещават такива заведения. Пълна лудост, която ясно показва, че не им върви ваксинационната кампания и са се побъркали, защото няма да си получат бонусите в сметките. Хората в медицината трябва да се засрамят, покаят и престанат да се съгласяват с това, което се върши, както го направиха масово техни колеги по цял свят. Ако не го направят то те ще са отговорни за най-големия геноцид познат на човечеството от историята.

Тези психопати, които водят тази измамна планирана пандемия трябва да напират, защото извършват огромно престъпление, което може една единствена аутопсия от независими специалисти да го докаже всичко като абсолютна лъжа, когато се установи, че записаните за умрели от SARS-Cov2 пациенти въобще не са умрели от него, а заради определеното „лечение“ и забрани за такива. Вече бяха обявени в някои държави PCR-тестовете за негодни при откриване на заразни вируси, но на правителствата не им пука, защото ще бъдат преследвани и избити от тълпите хора, които бяха засегнати по един или друг начин от целия този скандал, когато се разбере от достатъчно много хора. А този ден идва и всички са в паника, затова и грешат толкова много.

Първата група в сегрегацията на държавата ни е съставена от оцелели инокулацията жертви, които им е лепната тоталитарна табелка „образцов гражданин“. В тази група също влизат и „късметлиите“, които са били инжектирани с плацебо ваксината. Тези два вида субекти от експеримента могат да представят за сега „зелен пропуск“ затова, че са били увредени с графенов оксид и чипирани с устройства за 24/7 следене на всичко, което правят. Тези хора станали неволни жертви на измамата някой трябва да ги изследва и лекува, но това не се прави. Ако някой от тях се чувства добре след инокулацията и има някакъв останал разум – няма да се инжектира никога повече, защото и плацебото е само временно утешение на проблемите им, целящо най-вероятно да закачи повече нищо не подозиращи хора за кукичката, използвайки ги за да са нещо като ходещи билбордове, за рекламиране на смъртоносните ваксини. Давам пример: Виждайки, че се чувстват добре след инжекцията започват да се хвалят наляво и надясно, че са супер и не усещат разлика, а другите ги е страх и там подобни.

Във втората група влизат самоубийците, които се тровят с тампоните за нос понеже нямало друг начин. Трябвало да бачкат, да пътуват и да участват в създаването на тиранията, която ще им приключи много скоро рахатлъка. Тези за режима са второкласни роби и имат само 72 часа за да посетят одобрените според волята на Министерството на Геноцида кошари за развлечение и консумация.

В третата група влизат такива, които имат някакви документи за направен тест, за някакви антитела в организмите им. Какви антитела за нещо, което не е било никога изолирано? Ще ви подскажа: Става въпрос за корупция. Сещате ли се как разни водещи политици се показваха по телевизиите, че са преболедували? Да не мислите, че ще спрат да посещават това, което ви забраняват на вас?

Има и една четвърта група. Това сме останалите разумни, които отговаряме на опитите да се прокара диктатура:

Тоталитарните власти: Имате забрана да посещавате концерти и футболни мачове!

Четвъртата група (ЧГ): Нямаме нищо против да не ги посещаваме.

Тоталитарните власти: Забраняваме ви да ходите до големите търговски центрове!

ЧГ: Ще оцелеем без тях.

Тоталитарните власти: Забраняваме ви да пиете по кръчми, барове!

ЧГ: Вече не пием.

Тоталитарните власти: Забраняваме ви да влизате в нощни клубове!

ЧГ: Не излизаме късно вечер.

Тоталитарните власти: Заповядваме на вашите работодатели да ви задължат ….

ЧГ: Нямаме такива.

Тоталитарните власти: Конфискуваме ви заплатите!

ЧГ: Не получаваме заплати.

Тоталитарните власти: Забраняваме ви да ходите на работа!

ЧГ: Нямаме и не искаме вашата работа.

Тоталитарните власти: Напуснете незабавно града!

ЧГ: Предпочитаме да живеем сред природата.

Тоталитарните власти: Забраняваме ви достъпа до McDonald’s!

ЧГ: Не ходим там от много години.

Тоталитарните власти: Забраняваме ви да ядете в ресторанти!

ЧГ: Ще поръчваме храна за вкъщи.

Тоталитарните власти: Забраняваме ви да пазарувате в големи магазини за хранителни стоки!

ЧГ: Отглеждаме си собствена храна и купуваме от местни производители.

Тоталитарните власти: Забраняваме ви да бъдете част от обществото!

ЧГ: Вече се отписахме.

Тоталитарните власти: Забраняваме на децата ви да ходят на училище!

ЧГ: Сами ще ги учим.

Тоталитарните власти: Ще бъдете сами!

ЧГ: Заобиколени сме от семействата си и всички свободни хора около нас и по целия свят.

Тоталитарните власти: Нямате позволение да избирате самостоятелно!

Свободните хора: Току-що го направихме.

Тоталитарните власти: С какво можем да ви изкушим да се ваксинирате?

Свободните хора: С нищо.

***

„Когато нямат нищо, което искате, те нямат власт над вас. Тогава властта идва при хората.“

Пиърс Лав

ANONYMOUS BULGARIA , 20 август, 2021

Бележки и използвани референции:

 1. Ограничителни мерки на Единен информационен портал (https://coronavirus.bg/bg/merki/ogranichitelni-merki)

 2. PCR тестовете за COVID19 са научно безсмислени

 3. Маски за лице в ерата на COVID-19: Здравна хипотеза

 4. Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни

 5. DNA Extraction and Polymerase Chain Reaction – US National library of medicine

 6. Анализ на клечките за тестовете в Република Словакия – потвърждение на геноцид

 7. Декларация за изолиране на вируси

 8. Обявяват здрави хора за болни от COVID-19 – публикувано във факти.бг

 9. КОВИД-1984

 10. Как убиват много от пациентите в ковид-отделенията с „вентилаторите“!

 11. SARS-CoV-2, или всъщност отравяне с графенов оксид?

 12. Белегът на звяра ще контролира Света

ПО ТЕМАТА

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times