Сензационно разкритие от професор Андрю Кауфман: Тестовете за К19 търсят 18 базов код в 8-ма хромозома! Корона-измамата най-сетне е разкрита в най-големи детайли (ВИДЕО)

/

Професор Кауфман, след много обстоен анализ, доказа, че „тестовете“ за Ковид НЕ показват кой е носител на „вируса“, а търсят носители на специфични гени – конкретно 18 базова секвенция в 8-мя хромозома.
Носителите на такива гени биват заклеймявани като „заразени“.
Най-лошото от всичко е, че СЗО изисква от нациите да използват различни протоколи на ПСР тестовете за конкретна нация.

PCR „тестовете“ търсят носители на специфични гени в 8-ма хромозома

Сензационно разкритие от професор Андрю Кауфман

професор вирусолог, имунолог и хематолог в Медицински университет в Южна Каролина

Измамата К-вид най-сетне е разкрита в най-големи детайли. След обстоен изключително дълбочинен анализ на маркерите в PCR тестовете, професор Андрю Кауфман доказва, че тези тестове по никакъв начин не мога да открият „вируса“.

До този момент никой учен не е успял да изолира „вируса“ per se и да докаже неговото съществуване. Това е факт. Няма „вирусно“ РНК, а само фрагменти от човешко РНК, което PCR тестовете „откриват“.

Всички PCR тестове търсят специфичен генетичен материал, характерен за хромозома 8 в човешката клетка. Ето защо се инсценира тази ПЛАНдемия и за какво се оказва толкова голям натиск за тестове, повече тестове. Търсят се носители на специфични генни.

Какви гени?

В маркерите за „К-вид“ има primer, който търси

характерен 18- базов код от човешкото ДНК в 8-ма хромозома

Носителите на тази специфична геномна комбинация биват заклеймени като „заразени с вируса“ или „положително тествани“.

Най-лошото от всичко е, че Световната здравна организация настоява за различните националности да бъдат използвани различни протоколи на PCR sequence primer – тоест търсят се различни носители на тези специфични гени в различните страни. СЗО задължи България да използва PCR тестове, произведени от конкретни лаборатории.

Всички държави участват в тази измама. Измамата се осъществява със съдействието на медиите, всяване на страх и паника и колосален натиск за тестове. Очевидно е много добре планирана и координирана. Когато това чудовищно престъпление бъде разкрито в детайли, всички участници (премиери, генерали, лекари и медии) ще бъдат съдени за опит за престъпление срещу човечеството.

  • Дарина Йорданова, ФБ

За повече подробности, прочетете статията „WHO corona-virus PCR test primer sequence…” цитирана на 3:30 в следващото видео:

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times