Короначумата съдържа и си служи с човешки протеин?!

/

 

Ако не е с конспиративен произход, остава единствено мутация. Такава мутация ще е първата по рода си, открита от науката, но без никакво обяснение за нея. .

Изследователи от Nference, използващи изкуствен интелект, откриха уникална последователности в протеините на SARS-CoV-2.
Тя е в онзи участък, където е регулирана възможността за навлизане на Короната в човешката клетка.

Няколко цитата от статията им, посветена на изследването:
„Сравнение на SARS-CoV-2 SARS щамове, инфектиращи хората със SARS-CoV SARS щамове, както и кандидатите от зоонотичен произход (Pangolin-CoV и Bat-CoV RaTG13 са предполагаемият щам на панголин и най-близкият щам на коронавирус прилеп в генома) показва, че SARS-CoV-2 придоби уникална последователност от малка вложка в секцията S1 / S2 (фуринова вложка, която е отговорна за влизането в клетката.) „.
„пептидът, който ни интересува (RRARSVAS) на всичките 20 350 човешки протеини присъства изключително в един ENaC – бел. протеин. Това предполага, че SARS-CoV-2 може би е еволюирал конкретно, за да имитира субстрат на протеаза на човека.“

Популярно казано, в генома на толкова странната и уникална, както смята научния свят Короначума е открито нещо още по-уникално – отрязък протеин от човека, при това строго специфичен и с много характерна роля.

Той участва в регулирането на водно-солевия баланс на епителните клетки и нарушаването на неговата функция може да причини подуване.
Вирусът си служи с човешка протеаза (ензим), за да проникне в клетката, но в същото време се намесва в работата на същия човешки протеин, което също зависи от тази протеаза. В резултат на това водно-солевият метаболизъм в местата на инфекция е нарушен и като следствие се появява оток.
Най-вече в белите дробове на повечето пациенти, но и в др. органи.

Авторите на изследването пишат за това: „Най-вероятната последица от това (работата на намерената вложка) ще бъде ниската активност на ENaC-ɑ (протеин от клетъчни мембрани на човешки епителни клетки) върху повърхността на дихателните пътища, което води до нарушена реабсорбция на течности и е важна патология на белите дробове при пациенти с COVID — 19 със синдром на остър респираторен дистрес. „

Моят бел. след редица консултации:

Възможностите за включването на човешки протеин в генома на Короната са следните:

1. вероятно мутация – теоретично винаги се допуска, но в случая практически е невъзможна и е станала по напълно неизвестен за нас начин;
2. междинният гостоприемник (някое живо същество) да притежава такава човешка вложка. Обаче такова събитие е малко вероятно от една страна, а от друга – въпреки усиленото търсене никакъв междинен гостоприемник и досега не е открит, камо ли пък такъв с човешка вложка;
3. родителите на Короната да са отглеждани в лабораторни условия върху човешки клетки и съответно са били замърсени от тях;
4. Този отрязък да е вложен нарочно. От човешки ръце

Двата последни варианта са много вероятни.

Статията на учените: файл за сваляне

  • Григор Лилов

Короначумата: Основата за първичния изкуствено създаден щам – създаден през 2015 г. Не става дума за евтина сензация, а за биологично оръжие за масово поразяване! Забраните и онова зад кулисите (ВИДЕО)

 

Бел.ред. Припомняме, че най-добрия български разследващ журналист Григор Лилов първи съобщи, че “китайския “коронавирус“ всъщност е “изпусната“ генно-модифицирана чума (на белия дроб,б.р.) с преносител специално създаден за целта коронавирус. . .

Короночумата в реално време: Онлайн

 

Истинската история на COVID-19

 

В коронавируса е заложен кодът за прехода към новата, божествена реалност на Земята

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times