Скандал – народът ни бил само 5 758 301 души

• Над 2 млн. избирателни фантоми
• 425 000 инвалидни фантоми
• 600 000 общо пенсионерски фантоми
• 300 000 детски и младежки фантоми
• И 2 МИЛИАРДА лв. ГОДИШНО, заделяни за фантоми и задигани (от властниците?)

Днес в ТВ ми предаване показах една таблица на статистиката, създадена покрай преброяването на населението през 2011 г.
На нея най-отдолу вдясно (вижте картинката) е написано: „Данните са конфиденциални съгласно чл. 25 от Закона за статистиката.”
Има защо да са конфиденциални!
* синонимен речник: конфиденциален (прил.) – поверителен, таен, секретен, доверителен, скрит, дискретен

Забележете, че не пише „класифицирана” (секретна) информация, а „конфиденциална”.
Т.е. данните са предназначени за много тесен кръг хора, подбрани по дявол знае какви критерии, а не според методологиите за секретната информация. Т.е. тя е по-секретна и от най-секретните документи. Мисля, че всички се досещаме кои са лицата, които я знаят и пазят – това са лидерите на политическите сили + някои членове от ръководствата им.

Данните не подлежат на огласяване, защото според Закона за статистиката:

Чл. 27 (4) (Предишна ал. 3 – ДВ, бр. 98 от 2008 г.) Физическите лица, на които е възложено събирането, получаването, обработката или съхраняването на данни, представляващи статистическа тайна, подписват клетвена декларация за опазване на тайната при изпълнение на задълженията си и в срок 5 години от приключването им.
Има и чл. 27а, в който се казва, че дейността по такива справки „се извършва съгласно изискванията на Закона за защита на класифицираната информация и актовете по прилагането му“ – т.е. с всички солени санкции и затвор при огласяване на данните. Е, аз въпреки това ще ги оглася:

В тази таблица са НЯКОИ ОТ ИСТИНСКИТЕ ДАННИ за България.

1. Обърнете внимание на населението – САМО 5 758 301 души!!!!
Това не е национална драма, а тотална катастрофа на нацията! Можем смело да обвиним политическите елити, че благодарение на тяхното управление сякаш са избухнали десетина ядрени бомби на територията.
Проклятие за тях и позор за нас като народ, че сме се примирили с изчезването ни и че сме избирали и избираме хора, от които не търсим отговорност за това, как ни управляват.

2. Предстоят избори.
На последните гласувания избирателите са били:
• национален референдум за АЕЦ – 6 950 900
• парламентарни извънредни избори 2013 – 6 919 260 души по основен списък + 129 016 в допълнителен списък + 19 227 дописани в деня на гласуването. Т.е. общо са 7 067 503 избиратели.
Така „избирателите” надхвърлят с 1.3 млн. мъртви души броят на цялото население у нас.
От населението 919 099 човека са на възраст от пеленачета до 19 години. Точни данни за 18 и 19-годишните няма, ама по оценки на статистиката са около 114 000. Т.е. 805 000 нямат право на глас, понеже не са достигнали необходимата възраст.
Накратко: политическият елит лъже, та се маже.
Реално избирателите са 4 МИЛИОНА 953 ХИЛЯДИ.
А в списъците са около 7 милиона.
РАЗЛИКАТА Е НАД 2 МИЛИОНА! ФАНТОМИ!
Само идиот може да нарече такива избори (а това са всички избори) демократични, справедливи и нефалшифицирани!

3. При милиони мъртви, ама иначе живи „изборни” души има ли и МИЛИОНИ МЪРТВИ, ала „ФИНАНСОВИ ЖИВИ” ЛИЦА ЗА ДЪРЖАВНИ РАЗХОДИ, КОИТО ВСЪЩНОСТ СЕ ПРИСВОЯВАТ – от разходите за деца, ученици, студенти, за нуждаещи се от социални помощи, за пенсии?
Има ли ги?

Според мен – ДА!

* Просветното и социалното министерство осчетоводяват във финансовите си разчети децата и младежите за 1.2 милиона (видяхте, че са 900 хиляди). Т.е. имаме 300 000 неживи „бройки”, за които се заделят пари, харчат се, ама някой зад кулисите ги взима.

* НОИ води броят на пенсионерите в онзи период на таблицата като 2 198 597 души. Според статистиката хората от 60 г. нагоре са 1 595 268 души.
Разликата е 603 329 – т.е нещо като мъртви според статистиката, ама живи за НОИ души. Вярно, има лица, които се пенсионират по-рано – военни, от МВР, някои категории труд, но и те са отбелязани в статистиката.
––- Разликата на вероятните мъртви души, ако се отчетат по-рано пенсионираните, е 426 453 за онзи период.

* Та затова виждам, че според статистиката на НОИ инвалидите са 440 000 души, ама инвалидните пенсии по различни раздели същата тяхна класификация ги е отчела на 865 000 (юни 2011).- т.е. разликата е 425 000.
Не е случайно съвпадението на 425 000 инвалидни пенсии, падащи сякаш от небето с 426 хиляди „пенсионери”, с които се разминават данните на НОИ и статистиката.

И не псувайте властите – сини, червени, зелени, жълти и т.н., дето се изредиха и се изреждат.
Псувайте себе си! Ако търсехме сметка на политиците при всеки гаф или далавера, както е в белите държави, ТОВА нямаше да го има!

„Това” ви бърка в джоба чрез бюджета и ги краде за отбрани хора (т.нар. политически елит) почти 2 МИЛИАРДА ВСЯКА ГОДИНА!

А ето я и конфиденциалната таблица, което според Закона за статистиката се явява, както са посочили, „индивидуални данни“ – т.е. за най-тесен властови кръг лица, без чието изрично и писмено дадено съгласие нищо от това не може да се огласи. И пак според законовите текстове тази таблица, понеже е определена като „индивидуални данни“, не може да се прилага в никакви, каквито и да е случаи като веществено доказателство пред прокуратурата и съда!!!
Не е доказателство, макар че го има. Разбрахте защо, нали!

  • Григор Лилов

Последно от БЪЛГАРИЯ