Скритата истина за Адолф Хитлер (ВИДЕО)

/

 

ВИДЕО

ВИДЕО: Александър Недков, Скритата Истина

 

БОНУС ВИДЕО – БЕЗЦЕННО:

 

1930: Ротшилд създават в Швейцария първата си световна банка – „Банка за международни плащания” („Bank for International Settlements” (BIS).

1933: На 30 Януари Адолф Хитлер е избран за канцлер на Германия. С идването си на власт той изхвърля евреите от ръководните постове в държавата. В резултат на това, през юли евреите организират Световна конференция в Амстердам, на която настояват Хитлер да възстанови всеки един евреин на предишния му пост. Хитлер отказва и в резултат на това евреина Самуил Унтермайер, главен представител на американската делегация и водач на конференцията при прибирането си в САЩ прави обръщение по националното радио, което е отпечатано и в Ню Йорк Таймс на 7-ми август 1933 г. Ето какво заявява той в обръщението си:

«… евреите са аристократите на света….нашата кампания е… икономически бойкот срещу всички германски стоки, превози и услуги. Това, което ние ви предлагаме, е чисто отбранителен икономически бойкот, който ще подкопае режима на Хитлер и ще върне властта на германския народ чрез унищожаване на износната търговия, от която тяхното съществуване е зависимо ( или иначе казано да обречем всички на глад, за да премахнем враговете си) всеки от вас евреин или езичник… трябва да отказва сделки с всеки продавач или магазинер, който продава някакви стоки произведени в Германия или покровителства германски кораби и превози…»

 

БНБ – Българска Народна Банка е “частна фирма“ (списък на притежаваните от Ротшилд Централни банки по целия свят)

 

«Не вярвам в легендата за отравянето на Борис III от Хитлер. Няма такъв газ, който да проявява отровното си действие дни по-късно. Борис III се среща с Хитлер на 14 и 15 август 1943 г., а царят умира на 28 август, като преди това дори е качвал Мусала със семейството си. Едва след тази разходка той се разболява мистериозно. Хитлер праща лекари да помогнат, той е имал нужда от него и е искал да му помогне. Царят е отровен по поръчка на Съветския съюз, не на Третия райх.»

Последни от ВИДЕО

Тръмп: Горд съм, че бях първият US президент от десетилетия, който не започна нито една война! Политическото движение, което създадох, тепърва започва! (ПРОЩАЛНОТО ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП КЪМ АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД-ИДЕО)

На 8 януари 2021 г. Тръмп пусна в Twitter много странен туит: „Моите поддръжници ще имат