Скритата истина за Адолф Хитлер (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

/

ВИДЕО

ВИДЕО: Александър Недков, Скритата Истина

ПО ТЕМАТА

Адска буря – терорът над победена Германия, документален филм (2015 г.) Филм, който разказва историята, каквато победителите във Втората световна война не искат да се знае

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Документални свидетелства за обявената война от България на САЩ и Англия на 13 декември 1941 г.

БОНУС ВИДЕО – БЕЗЦЕННО👇

Адмирации за смелостта на тази жена! (ВИДЕО-БГ СУБ)

1930: Ротшилд създават в Швейцария първата си световна банка – „Банка за международни плащания” („Bank for International Settlements” (BIS).

1933: На 30 Януари Адолф Хитлер е избран за канцлер на Германия. С идването си на власт той изхвърля евреите от ръководните постове в държавата. В резултат на това, през юли евреите организират Световна конференция в Амстердам, на която настояват Хитлер да възстанови всеки един евреин на предишния му пост. Хитлер отказва и в резултат на това евреина Самуил Унтермайер, главен представител на американската делегация и водач на конференцията при прибирането си в САЩ прави обръщение по националното радио, което е отпечатано и в Ню Йорк Таймс на 7-ми август 1933 г. Ето какво заявява той в обръщението си:

«… евреите са аристократите на света….нашата кампания е… икономически бойкот срещу всички германски стоки, превози и услуги. Това, което ние ви предлагаме, е чисто отбранителен икономически бойкот, който ще подкопае режима на Хитлер и ще върне властта на германския народ чрез унищожаване на износната търговия, от която тяхното съществуване е зависимо ( или иначе казано да обречем всички на глад, за да премахнем враговете си) всеки от вас евреин или езичник… трябва да отказва сделки с всеки продавач или магазинер, който продава някакви стоки произведени в Германия или покровителства германски кораби и превози…»

ПО ТЕМАТА

«Не вярвам в легендата за отравянето на Борис III от Хитлер. Няма такъв газ, който да проявява отровното си действие дни по-късно. Борис III се среща с Хитлер на 14 и 15 август 1943 г., а царят умира на 28 август, като преди това дори е качвал Мусала със семейството си. Едва след тази разходка той се разболява мистериозно. Хитлер праща лекари да помогнат, той е имал нужда от него и е искал да му помогне. Царят е отровен по поръчка на Съветския съюз, не на Третия райх.»

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница