Скритата истина за Адолф Хитлер (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

/

ВИДЕО

ВИДЕО: Александър Недков, Скритата Истина

Документални свидетелства за обявената война от България на САЩ и Англия на 13 декември 1941 г.

 

БОНУС ВИДЕО – БЕЗЦЕННО!

 

1930: Ротшилд създават в Швейцария първата си световна банка – „Банка за международни плащания” („Bank for International Settlements” (BIS).

1933: На 30 Януари Адолф Хитлер е избран за канцлер на Германия. С идването си на власт той изхвърля евреите от ръководните постове в държавата. В резултат на това, през юли евреите организират Световна конференция в Амстердам, на която настояват Хитлер да възстанови всеки един евреин на предишния му пост. Хитлер отказва и в резултат на това евреина Самуил Унтермайер, главен представител на американската делегация и водач на конференцията при прибирането си в САЩ прави обръщение по националното радио, което е отпечатано и в Ню Йорк Таймс на 7-ми август 1933 г. Ето какво заявява той в обръщението си:

«… евреите са аристократите на света….нашата кампания е… икономически бойкот срещу всички германски стоки, превози и услуги. Това, което ние ви предлагаме, е чисто отбранителен икономически бойкот, който ще подкопае режима на Хитлер и ще върне властта на германския народ чрез унищожаване на износната търговия, от която тяхното съществуване е зависимо ( или иначе казано да обречем всички на глад, за да премахнем враговете си) всеки от вас евреин или езичник… трябва да отказва сделки с всеки продавач или магазинер, който продава някакви стоки произведени в Германия или покровителства германски кораби и превози…»

ПО ТЕМАТА

«Не вярвам в легендата за отравянето на Борис III от Хитлер. Няма такъв газ, който да проявява отровното си действие дни по-късно. Борис III се среща с Хитлер на 14 и 15 август 1943 г., а царят умира на 28 август, като преди това дори е качвал Мусала със семейството си. Едва след тази разходка той се разболява мистериозно. Хитлер праща лекари да помогнат, той е имал нужда от него и е искал да му помогне. Царят е отровен по поръчка на Съветския съюз, не на Третия райх.»

Последно от ВИДЕО

Костадинов: Ако управляващите обявяват война на българския народ съпротивата е задължителна! Не ние започнахме тази война, но ние от „Възраждане” ще я завършим и спечелим (ВИДЕО)

ВИДЕО   ПО ТЕМАТА Управляващата измет поръчва Ремдесивир за 16,6 млн. лева! Ремдесивирът: Фабрика за смърт

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times