Скритият символизъм зад Бъдни вечер и Коледа

Навсякъде около нас има знаци и символи, които означават детайли и съдържат съобщения, които не всеки разбира, разпознава и може да разкодира.

Групата от психопатите, направлявана от интелигентна сила, Изкуствен Интелект (ИИ), контролира целия живот на Земята и ни е поставила под контрол с видими и невидими знаци, символи, извънземна технология, умствен контрол, чрез различни източници…

Коледа или т.нар. Сатурнелия, възниква по време на римската империя. По онова време Рим се е наричал Сатурния, в чест на господаря на влечугите, Сатурн. За влечугите тогава, а и сега, защото те са отново сред нас и отново са във властта, това е бил фестивал на необуздаността – на оргиите, на разврата. Всяка година, през месец декември, този фестивал продължавал цели 12 дни – пиене и ядене на корем и безразборни, поразителни последици от техните деяния (оргии).

От този период са и символичните 12 дни за Коледа (католиците ги спазват; има и детска песничка, от която косата ми се изправя, защото е средство за умствен контрол

12 месеца в *Календара; 12 знака в *Зодиака; на стенните *Часовници са обозначени 12 цифри; 12 *апостола на „Исус“ – на латински „СУС“ означава „СВИНЯ“ и вид “ морска“ риба (Исус не хранеше ли хората с риба в рептилската Библия, изпълнена с човешки ритуални жертвоприношения?), а следните фрази сигурно са ви познати: „напих се като свиня“„нахраних се като прасе“ – останки от миналото в съзнанието на човека, които намекват за връзката с „фестивала“ Коледа в чест на Сатурн, където 12 дни яли и пили като „свине“. Още една връзка е заколването на прасенцата по Коледа… Отново присъстват „свинете“ и отново има жертвоприношение, което земните са научени да извършват.

Някои от шапките на ватиканците имат формата на рибешка глава. И-„СУС“ означава и вид „морска“ риба, загатваща за космическото пространство, за извънземен вид същество. Тази шапка, митра (означава още и корона), имитираща рибешка отворена уста, се носи от ватиканците само по време на определени литургии. Думата ЛИТУРГИЯ – „ЛИТЕ(У)Р“ и „Г“ – едно от значенията за „ЛИТЕР“ е прасило, а „Г“ е мъртвото слънце Сатурн, прасилото на Сатурн. Хората на Земята са „отглеждани във ферма“, за да се използват за Храна на Боговете, казано по друг начин – за „Тайната Вечеря“ на извънземните Богове.

Кутиите, в които са сложени подаръците, са окултен символ – фермата, клетката, наречена Земя. Подаръците символизират ДАРа към Боговете – човешкото жертвоприношение, или ние слагайки подаръци под елхата сме съгласни да станем храна на тъмните сили – на Боговете. Спомнете си не са ли винаги господстващите тъмни сили полагали дарове – жертви, хората на Земята, за да омилостивят някой си Бог?!

Шишарката е символ на епифизната жлеза. Епифизната жлеза е нашето свръх съзнание – това, което в действителност сме ние. Когато поставяме елха в домовете си и слагаме подаръци под нея, ние извършваме скрития ритуал, чрез който отдаваме това наше свръх съзнание на тъмната сила, която е извършила този ритуален символизъм. Ватиканът използва шишарката и за свой символ – шишарка на върха на дълго копие. Копието е символ на гръбначния стълб на човека, който завършва с епифизната жлеза на върха си.

Епифизната жлеза

 

Преди Сатурнелия – Коледа, ще напомня, че „българите” първо са наричали боговете си Борове, напр. Бор Танг-Ра, след това наричат и дървото Бор на бога им, защото е високо, както бог е високо и започват да го използват за ритуалите си. Тъй като целия живот на Земята се управлява от символи, знаци и изчисления, важният гръбначен стълб при човека е олицетворен в ритуала Коледа с отсичането на коледното дърво, което е подчинение на боговете и прекъсване на връзката на човека с истинския му Създател. На върха му се слага коледна звезда като рогата на Луцифер сочат надолу към хората. Окичването с коледните цветни лампички, представлява прикачването на чакрената система – имплантите за контрол, поставени от рептилите. Украсителните венци – символ на пръстените на Сатурн.

Човек смята, че вижда и разбира всичко, но не е така. Участието в ритуалите/празниците е съучастие в тях.

Червената шапка на Дядо Коледа (фригийската шапка) е символ на Бог Митра (Сатурн); носена е от освободените роби, като израз на свободата им.

Служителите на Сатурн – влечугите от кралската кръвна линия, ватиканците, поповете, съдиите, военните, полицаите… поддържат Сатурнизма – Сатанизма на Земята. Техните корони (корона, от гръцки – „кронос“), калимавки, фуражки… са символ на пръстените на Сатурн; на тъмната сила, която ни контролира, известна с много имена: Бог (бор) Сатурн – Господарят на Земята, Властелина на пръстените, Жътваря на Души, Бащата Време, Хелиос, Амин (Атум, Амон Ра, Амен, Аум), Бог Кронос, Бог Ел (Елохим), Бог (бор) Митра, Молох, Саб, Сев, Асар Чон, Ад-ад, Аполон, Бел, Баал, Белзебул, Сет, Сарра, Асар, Азар, Аср-иел, Азр-иел, Еле-азар, Ел-изур, Азура, Ахура (Хор), Ассарак, Арес, Ур, Аур, Оур, Уро, Он, Ани, Ел-Ат-Ур-Он, Всевиждащото око, Колелото, което се върти в небето – Англия/Свастиката.

„Има цял свят от знание, което е скрито от повечето хора, защото повечето хора не могат да се справят с Истината – Светлината е твърде ярка.”

Не знам кой е казал тези думи, но съм на същото мнение. Да погледнем себе си отвътре. Какво виждаме? Докога ЕГОто ще контролира живота на човека? Докога човек ще бъде негов роб и ще поддържа със зъби и нокти лъжата, измамата, заблудата, която го прави лек като перце, защото му слага крилца и му казва колко прекрасно ангелче е, божествено и обичано дете на бог, че е свободен в света, в който живее, че всичко около него е мир, хармония и любов? Най-големият враг на ЕГОто е Истината. Тя е лоша, защото смущава и дразни ЕГОто, изплющявайки новото знание и реалната картина за действителността в лицето му, и земетръсно разтърсва за събуждане и изваждане от илюзията, че живота е прекрасен и всичко ни е наред; сритва за ставане и за свършване на работата и поетата отговорност, а колко му е хубаво на ЕГОто да лъже и да маже и да не прави нищо, а само да се големее, и страхувайки се от Истината, продължава да търси някой да го спаси, моли се на богове и измислени учители, и все търси нещо навън, защото го е страх да се погледне отвътре.

Всичко, което някога ще научим за движещата и създаващата сила и способности, може да бъде намерено вътре в нас, защото ние сме Безсмъртни Вечни Същества. Да се пробудим за това!

Необходимо е да осъзнаем, че нашите действия символично носят вълнообразна форма на енергия, която отеква из цялата Вселена и се чете като подпис. Тази синусоида (подпис от енергия) се използва като форма на договор от тези, които искат да вземат предимство от ситуацията, в която се намираме. И точно това се случва сега! Особено чрез тези форми на традиционни празници, които се подкрепят и поддържат от масата.

1

Най-голямата в света статуя на шишарка (вляво), която се намира не къде да е, а във Ватикана

ОБОБЩЕНИЕ: Шишарката е символ на епифизната жлеза, коледното дърво е символ на дървото на живота, което е гръбначния стълб у човека. Като окултен символ, гръбначния стълб е олицетворен и чрез ТИРСА (дълго копие) на върха, на който има шишарка. Шишарковидната жлеза (епифизната) е нашата връзка с висшето съзнание, което сме Ние. Тирсът е носен от „Боговете”–рептили в предишните цивилизации, а в днешно време от служителите на Сат–Урн.

Отсичането на коледното дърво (ЕЛхата – в тази дума присъства името на Бор/Бога на Слънцето, Сатурн) символизира отрязването/отсичането на нашия гръбначен стълб и връзката с нашето висше/свръх Съзнание, както и свидетелства за факта, че епифизната жлеза е „хакната” от матричните контрольори, които ни имат за плячка (чрез молитвите си и действията си към тях хората стават плячка), защото толкова много хора се молят на някой измислен спасител да ги спаси.

Под-ар(РА)-ъците в кутии под ЕЛхата означават преклонение/служене/култ към Сатурн (ЕЛ, РА). Те са окултен символ, чрез който хората извършват ритуално подаряване на своето висше съзнание на тези, които сега ни използват за енергия и Х-РА-НА за тяхното съществуване на Земята.

След като подаръците са дадени енергийно чрез вселенския закон (универсалното право) за „Договор на енергийния подпис”, който е представен чрез нашите действия, тогава идва Сатан (Дядо Коледа) да ги вземе. Участвайки в тези ритуални действия, изпращайки енергийни вълнообразни форми-подписи, хората казват на представителите на Сатурн на Земята – ЕЛ-ита, че искат да продължат поклонничеството към Сатурн, да им подаряват свръх съзнанието на Духовната си връзка, която нямат желание повече да задържат, както и целия си жив генетичен материал, който е свързан с тази връзка.

Това помага на фалшивите Богове да заемат мястото на нашата Душа. Те създават познатия Свети Никола – Дядо Коледа/Сатан – Сей Тен и Исус Христос, за да вземат нашите десет или Х – (хикс) хромозоми. Сей Тен – тен на английски е десет, на латински се изписва с „ Х”, на български е буквата на „Христос”, защо ли?

Както вече споменах (И)СУС на латински означава „ морска риба”. Морето се използва като обозначение на пространство (в случая на космическо), а „Х” (от Христос) е обозначение за „Х” – хромозомите, които даряваме, символично и енергийно чрез подаръците, които поставяме под ЕЛхата или БОР(БОГ)-чето.

Подаръкът в кутията е трансферът на гаметите вътре във фалопиевите тръби (яйцепровода), а слагането на кутиите под елхата означава, че хората дават своите новородени деца и самите себе си на извънземните Богове „морски риби” от Сатурн, за да създадат още деца чрез изкусния интрафалопиев трансфер на гамети в яйцепровода. Или казано по друг начин да създадат христово съзнание в милиарди чипирани христосчета, проповядващи религията на матрицата.

Време е да осъзнаем, че ние само съвместно съществуваме с нашите умове, които правят всичко да изглежда физическо. Умовете на повечето хора са контролирани, мисловния процес е манипулиран, цялата тази реалност се конструира така, че ние да вярваме, че всичко е физическо, докато всичко е създадено чрез епифизното електрическо поле на съзнание, което сега се контролира от тях.

Ето защо нашите подаръци от КУЛТ–У–РА (култ към РА) са толкова важни за тях. Ние сме тяхната „Х“-РА–НА или казано по друг начин НИЕ сме Х-хромозомата НА РА. С думата „Бла-ГОД (господ, бог)-ДАРЯ” ние непрекъснато се подаряваме на Сатан. РА-з-УМ – ТЕ ни казват какво да мислим. РА-з-ВИТИЕ – манипулират еволюцията на РА БОЖИИ (робите на бог) с религията = РА ЛЕГИОН – робите на РА са легиона на РА, получени при РАждене чрез вътрешен трансфер на гамети във фалопиевите тръби.

Всички празници са в почит на Енки и на всички празници се подписват и преподписват договори за отдаване на човешките души на Енки. „Анунаките” са същества без души. Те не са вечни като нас, затова тяхното съществуване зависи от кражбата на душите на хората. И затова има толкова много празници, за да може те да живеят чрез нас. Водата и огъня са силни елементи и Енки знае как да ги използва. Мардук (синът му) също, все пак той е на Земята и работи къде за себе си, къде за баща си.

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ