Скритият символизъм зад мартениците

Представям своето разбиране за скритото значение, идея и какво е кодирано в мартеницата, която в днешно време се е превърнала в бизнес като всичко останало и ако не сме наясно какво представлява като символ, нека не я приемаме, освен ако не е дарявана с добри намерения, думи и пожелания от сърце, с които да сменим енергията на този ритуален символ, който е наложен като традиция, обичай и празник.

Обичаите, традициите и празниците са навици и натрапени идеи, чрез които се поддържат негативни видове енергии да живеят и съществуват на Земята. Тези негативни енергии – същности са манипулирали човешкото ДНК.

Наивно е да си мислим, че нещо е създадено и ни е дадено да бъде в наша полза. Наивно е да си мислим, че е българско и е българска традиция, когато всъщност е идея на Анунаките.

В тази тема ще разгледам кодирането на цикъла на човешкия живот от Енки в два цвята, а в други теми съм споменавала за кодирането със знаците, символите, буквите, цифрите, звуците, цветовете и т.н.

Белият и червеният цвят символизират началото и края, семенната течност и кръвта, настоящата и предстоящата смърт, насилието и програмирането на ума. Тези два цвята се използват в ритуални униформи. Носиите също са ритуални униформи. Дядо Коледа е облечен в ритуална униформа, но него съм го разглеждала в “Скритият символизъм зад Бъдни вечер и Коледа”.

Двата цвята в мартеницата са двете нишки в човешкото ДНК, усуканите конци представляват спиралата на ДНК-то, които са символично отрязани, както Енки е отрязал 3-та нишка в човешкото ДНК.

Червеният цвят или конец е символ на човешката кръв. Кръвта е Дървото на живота и Еликсир за безсмъртие за негативните цивилизации и поддържа оцеляването им на Земята. Белият цвят или конец е символ на семенната течност, на фалшивата светлина, на програмирането на ума, живота и смъртта – всичко това е създадено от Енки и е програмирано в нашата реалност.

Енки и Изида, олицетворени в образите на Пижо и Пенда, са двата основни персонажа, които чрез смесване на гени от земна жена, ДНК на Нин (кралицата-майка на Орионската империя) и ДНК на Енки, създават първите творения със смесени гени на Земята, наречени “наши предци”.

Утробата на Изида се е използвала за създаване и износване на поколение със смесени гени. От прекомерното ѝ използване тя е станала негодна за износване на живот и Енки избира други жени от своята армия, които имплантира със смесено контролирано ДНК. Така се създава първата кръвна линия на Земята, известна като Кръвната линия на Авел или Кръвната линия Адапа, от която произлизат някои хора с по-малко драко-рептилско ДНК.

Втората кръвна линия е Кръвната линия на Кайн, още известна като Кръвната линия на Змията или Кръвната линия Адама. Тази кръвна линия няма нищо общо с човешката раса, тъй като не е смесена с човешко ДНК, а е само ДНК на драко-рептилите. Точно тази линия се нарича Свещеният Граал.

Свещеният Граал не е някаква си чаша за вино, от която е бил пил Исуската. Ирония на 3-измерната съдба е, че Исуската, в когото вярват, почитат и обичат, без да са го виждали, е Енки, мъжкият персонаж в мартениците и мартенските приказки. Свещеният Граал е Кръвната линия на Исуската/Луцифер/Енки/Посейдон/Еа… онзи с милионите имена, който създаде религиите и контролира човечеството чрез тях.

Представители на Кръвната линия Свещеният Граал са световния ЕЛит, Илюминатите, кралските семейства, царете, хановете, фараоните, диктаторите, президентите, индустриалците, банкерите, папите, поповете, медийните магнати, създателите на образователната система… Техните хибриди са етнографи, историци, професори…, които поддържат и разпространяват лъжата на създателите си.

Имам познати, които ще вдигнат кръвно от инфото и ще побеснеят. Казват, че опорочавам всички български традиции, обичаи и празници, пък в действителност нищо не е българско, а е драко-рептилско, направено сладникаво за масовката, която продължава да пее същата песен. Днес една медицинска сестра, моя позната, ми каза, че нейна колежка, когато ѝ връзвала мартеница на ръката ѝ подвиквала „Начиии, друг път като отварям прозорците, да не ми се пънеш такава. Няма с теб да се съобразявам. Като си настинала, стой си вкъщи.” Естествено, че накарах моята позната да си свали и хвърли мартеницата. Да, има хора, които дават мартеници по задължение, защото смятат, че традицията е такава. Е, сърцето е изключено и в този случай. Има хора, които си броят парите до пенсията, докато купуват мартеници и ги зареждат с тревога.

Кой прави мартениците? – Ако щастливи хора ги правят и ги заредят с добри мисли, тогава трябва да кажат „Този ритуален символ не изпълнява целта, с която е създаден, а е с намерението и енергията, която влагам”.

При така създадената матрица, илюзията за свобода е допълнена от празниците. Бутнали са идеи и хората са ги лапнали, кой като тях, щастливи копаещи собствения си гроб и самоунищожение, защото всеки ритуал е и съгласие с драко-рептилите.

Източник: Милена ван Лиер

Последно от БЪЛГАРИЯ