Слави Трифонов е кукла на Доган (ВИДЕО)

„Какво да прави слави в парламента като няма сценарий и аутокю. той не може да взема сам решенията си. кукла на Доган“. „Герб: Готви се кражба на изборите, арменския поп: Да откраднеш от крадец е най-сладко!“; „Каква нова ЦИК ще правят, като половината са били членове на двете стари ЦИК по времето на ГЕРБ“; „Правилно, атанасова…един път и вие да сте от страната на булката, та да видите как е:)))“; „Абе както е казал големия зевзек Марк Твен – пелените и политиците требе да се сменят често по една и съща причина….“: българската народна мъдрост прелива в новата ни рубрика „Вашите гласове“. Най-остроумните, пиперливи и духовити коментари от деня, по преценка на редакцията, ще намерят място в нея. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин! Запазваме правописа на нашите анонимни автори.

 

 

Уви факт

Тошко и ИТН са отвратителни, но и отвратителни за статуквото от което са и БСП. Така народът избра и наложи Бойко и ГЕРБ. Като самоубийство и убийство на България и статуквото. БСП на власт или сдс, ДБ, ДПС, е самоубийство и убийство на България. Но народът предпочита по-бързата процедура чрез ГЕРБ, сега чрез ИТН. Народът така мрази политиците, че избира не-политици които да нашамарят политиците. Царя, АТАКА, ГЕРБ, и сега ИТН.. Ще е добре БСП да изчезне като ПАСОК..

Helleborus

Всичко това е много интересно, обаче изводът от него е, че сега ще дойде на власт по-корумпирания, с цел да си възвърне незаконните печалби, имидж и да си го върне на България. Поради тази причина той не иска да се говори каква е алтернативата, а приключва дебата до там, че Борисов е лош. Ама че идва по-лошото, не говорим и че лидери на новите партии са баш адвокати на мутри. ГЕРБ не може да става до безкрай параван за злото, което се върши в България. Не може на всеки, който говори истината и противодейства на надигането на подземния свят, срещу държавата, да им се казва вие сте от ГЕРБ, няма да ви слушаме. В момента има стотици българи, които невинни попадат под такива квалификации за всяка истина, която казват, макар да не са изобщо свързани с политиката. Стотици българи стават жертва на мафията, понеже им се запушват устите и се хейтят на основание, че уж били подкрепяли ГЕРБ. Т.е. никой вече не може да бъде против мафията и такива като Божков, когато самата мафия те обвинява, че поддържаш „мафията“. Докато има нарочена жертва, Борисов и всичко се обяснява с нея, ще става по-зле за държавата, понеже преследването му става оправдание за безконтролна агресия на мафиоти. Новите хора, които искат да идват в политиката, не могат повече да го правят на гърба на ГЕРБ и омразата си към тях, демокрацията не работи така. Този народ вече трябва да види и кой се представя за алтернатива. Защото в горната схема, аз алтернатива не виждам! Много ли ще е по-добре Божков да „съветва“ и реди листи в кабинети, да финансира протести против онези, които могат да го вкарат в затвора, да прави партии.

Революция

Илчовски е арогантен милионер, който иска да направи услуга на новите във властта Дребна мишка с алчни лапи!

Оbserver

Между другото, “зърнарят милионер” е живото олицетворение на катастрофата в българското село, плод на седесарската реформа от 90- те. Малък брой мултимилионери, произвеждащи промишлени култури и почти нищо друго. Затова ще ядем домати от Полша, нещо като банани от Норвегия.

Капитан Кук

Като гледам отстрани агресивно-просташкото поведение на герберастите, все повече се убеждавам, че Илчовски говори истината. Нали, ако лъже, те трябва да го оставят да си каже „лъжите“ и след това да го опровергаят? Защо не го оставят да говори? Очевидно, защото не могат да го опровергаят.

Мда

Колко пъти от ЕС ни предупредиха да ограничим площта на зърнарите, по които получават субсидии? Така, зърнарите стават милионери от субсидии и плащат на биячи да заграбват още и още. Тези, от които са заграбили нивите им, се страхуват, защото са получавали заплахи за живота си и на своите близки, и нито МВР, нито общински власти, нито Прокуратурата ги защитават, когато подават жалби и си търсят правата. Има вече един смел човек, Борислав Горанов, на 75 г. от Кнежа, който обяснява пред медиите как му е открадната земята от същият този Илчовски, който е искал да му плати някаква измислена от него рента за минали години, но без да му върне земята и му се е надсмял, че Горанов си иска земята и обезщетение пред Съда. И, естествено години наред вече няма развитие в Съда, но има чадър над олигарсите зърнари. Няма насищане алчността им! А в същото време малки семейни стопанства получават 8-10 пъти по-никси субсидии разлика със средните за ЕС и много от тях фалираха. Затова българските зеленчуци, плодове са скъпи, а агнешкото и козето са дефицитна и скъпа стока.

Кжкжкжкж

Абе тоя Божков давал подкупи толкова време както сам си признава и сега се оплаква!?!?!? Тоя за идиоти ли ни има?! Същия като тиквата! Трябва да ги вкарат в една килия с излъчване на живо!

БАБА СТОЙНА С ГУМЕНИТЕ ГАЛОШИ ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ ДОСТОЙНСТВО ОТ ВАС!

Божков, Илчовски, Цветане Василев и другите, чакахте да ви настъпят по мазола, за да се разпискате!? Колко години трябваше да минат – вместо да построите болници, училища, домове за старци и за деца без родители, театри, опери и т.н. Хората през Турско са построили толкова църкви и читалища, изучили са си децата, които са се върнали и са работили за изграждането на Нова България, били са се по войните, станали са кметове, банкери, строители, инженери, писатели, лекари, професори по литература с по пет езика, търговци на световно ниво…. Сега ми пробутвате само шлака! Господ да ни пази! Отговор

Arrogant Bastard

Герб: Готви се кражба на изборите Арменския поп: Да откраднеш от крадец е най-сладко!

Ганьо

Правилно, атанасова…един път и вие да сте от страната на булката, та да видите как е:)))

Уилт

Всъщност ще се осъществят плановете на Слави да има 25-30 депутати. Този път опашки от избиратели в Лондон няма да има.

Куково лято

Каква нова ЦИК ще правят, като половината са били членове на двете стари ЦИК по времето на ГЕРБ. А Демократична България предлага стария кадър на ГЕРБ Цв. Томов. Браво, олигархията си знае работата. Ще чакаме демокрация, промяна, нови хора на куково лято.

„Най-важното за истинския учител е да не го напуска самият него духа на ученичеството – на Изток на това му се вика „ум на начинаещ“ (дзен).“

Поредната глупост на западния непълноценен човек лишен от религия и нейните морални рамки, търсещ опора в далечни и отвлечени брътвежи, нямащи нищо общо с нашите история и традиции. По същия начин провинциалните женички заселени в големия град са убедени, че колкото е по-далеч от дома им училището на децата им, толкова то е по-добро от кварталното им. Пейзански комплекси!

Бай Иван

До сега винаги съм бил критичен към ГЕРБ и Б. Борисов, но като видях тези новите, които искат да го „изчегъртат“ и глупостите, които сътвориха само за 1 седмица ми е страх за бъдещето на България! Тези идиоти с новия им изборен закон и възможността за неограничен брой изборни секции в чужбина (разбирай Турция), поставиха България под сянката на ДПС (Турция). Това е най-чиста проба (24 каратово) ПРЕДАТЕЛСТВО, за което трябва да бъдат съдени! Отделно това безумно решение ще доведе до пълен хаос на изборите и ОГРОМНИ разходи за провеждане на избори и всичко това на гърба на българския народ! Тези хора показаха, че са готови да прегазят всичко и закони и елементарния човешки морал, само и само да стане на тяхната. Вместо носители на нов морал, се оказаха долни комбинатори, опитващи се да надцакат с процедурни хватки и срокове политическите си конкуренти. Дори едно правителство се оказаха неспособни да скалъпят и хвърлиха страната в неизвестността на нови избори.

След МЕН – потоп! (дефиницията на понятието „престъпна безотговорност“)

Борисов (на снимката) просто не може да скрие злорадството си, че под дебелата МУ сянка през последните 12 години не е израстнала нито една читава политическая фигура, освен хилави фиданки… Демократ та дрънчи! Ако ТОЙ е най-подготвеният, къде ли е науката „risk-management“, която всяка фирма задължително трябва да прилага, ако иска да е успешна; да оставим на страна всяка държава? Нали ТОЙ ни „лидираше“ през цялото това време? Такова нещо НИКОГА не може да се случи в стари държави, като Китай, или Иран, или всяка западна страна. Защо се случва на нас, държава с 1 340 годишна история?

Никола Тесларов

Бойко ги размаза! А това е само началото на ГЕРБ извън властта и на Борисов като лидер на опозицията! Сега да видим кой ще в ролята на бандюгата Илчовски от вчера! Бойко ще иляди, щото срещу себе си има само озверели за далавери партийни изрезки!

Така е

За всичко ще е така. БСП е единствената партия мислеща за мнозинството Всички други партии са просто едни богати мерзавци искащи да си начешат егото .герб са корумпирани лентяи Дай България жълтопаветни безполезни буржоа ДПС етническа партия с олигарх за лидер Има такива Идиоти борещи се за всеки човек по едно ферари едно русо гадже и кючеци Това им е философията …

Мунчо спасов

какво да прави слави в парламента като няма сценарий и аутокю. той не може да взема сам решенията си. кукла на доган.

Грило и Зеленски

Шутът в парламента – за трибуната може да му курдисат в ухото слушалка, ама какво ще прави завалията, като го наобиколят мисирките с микрофоните. С плезене няма да стане.

Висок

Разберете, сградата на НС е паметник на културата и е проблем да съборят едната стена за да влезе Слави с трите джипа в пленарна зала!

ЗИП

Кой е казал че няма да има НС? Ще си има НС и служебно правителство заедно. Законът е ясен. НС и служебните просто ще се „въртят“. Служебното внася бюджет и НС го гласува и след това се разпуска и пак на избори. Важно е шоу да има. Престанете да се гипсирате.Така и така сме на дистанционно от Вашингтон и Брюксел…… :))

ЗИП

Евентуално МЕРИТОКРАЦИЯТА е по-добра от демокрацията, но засега се практикува главно в Сингапур от няколко десетки години. Но стратегически тя крие големи опасности според мен. Абе както е казал големия зевзек Марк Твен – пелените и политиците требе да се сменят често по една и съща причина….. :))

Bibibububi

Истинските неща остават! Нека всички бъдем истински за да не се оплакваме после от собствените си житейски избори!

Евала

зНачи чета тука коментари….ми то само гениални умове събрани,чудя се как сме така изостанали във всяко отношение, при такъв извор на великомъдрие леещо се от всякъде?!

Ама де!

Внимавайте какво пишете, че Тошко ще реже части от тялото за такива приказки.

Източник: ГЛАСОВЕ

ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/%d0%9d%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%bc-%d0%b0-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%bc-%d0%94%d0%9f%d0%a1-%d1%81%d1%82%d0%be%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d0%b4-%d0%a1%d0%bb%d0%b0/

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%a2%d0%b0%d0%b7%d0%b8-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%a1%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%90%d0%b7%d0%b8%d1%81/

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Няма такава държава, защото има такъв народ

 

Слави Трифонов: Да се знае! Аз съм твърдо за НАТО и ЕС (СПЕЦИАЛЕН ВИДЕ ПО!ЗДРАВ ЗА СЛАВИ)

 

НАТО-вски СОРОС-оид в 1 минута ВИДЕО (СПЕЦИАЛЕН ПО!ЗДРАВ)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на