Славчо Три-фонOFF. . . . новият щатски кандидат — сатрап!

ДНЕС ЗАПАДНИТЕ КУКЛОВОДИ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА РОТШИЛД – РОКФЕЛЕР – ИЗРАЕЛ НИ ПОДГОТВЯТ НОВИЯ СИ “патриотичен“ ОВЧИ ВОДАЧ ЗАД МАСКАТА НА БОРЕЦ СРЕЩУ СЕГАШНАТА ИМ ИЗПОЛЗВАНА И ИЗХАБЕНА ЯЛОВА ОВЧИЦА БОКО борисOF !

ДНЕШНИЯТ КАНДИДАТ — ПАСТИР Е ЗЛОБНОТО ЧАЛГАРЧЕ СЛАВЧО ТРИФОНОВ ИЗВЕСТЕН НАЙ-ВЕЧЕ, ЧЕ Е БЕЗДАРЕН “певец“ И “шоумен“, ПРЕДСТАВЕН ОТ ТУКАШНИТЕ “български“ МЕДИИ КАТО ЕДИН СМЕЛ И НОВ ВОДАЧ , ЦЕЛЯЩ ЧРЕЗ “важен“ РЕФЕРЕНДУМ ДА ОГЛАВИ “борбата“ СРЕЩУ СЕГАШНИЯ БОКЛУК – БОКО БОРИСОВ И ГРОБ – герб !

ИСТИНАТА КАКТО В ПОЧТИ ВСИЧКИ СЛУЧАЙ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ‘българските’ КАНДИДАТИ Е МНОГО ПО-РАЗЛИЧНА ОТ МЕДИЙНО ИЗКАЗАНАТА.

КОЙ Е Слави Трифонов ? . . .

СЪЩИЯТ КАНДИДАТ – МЕСИЯ СТАРТИРА КАРИЕРАТА СИ ВЕДНАГА СЛЕД ПРЕВРАТА СРЕЩУ ЖИВКОВ , ОРГАНИЗИРАН ОТ АНДРЕЙ ЛУКАНОВ, ПЕТЪР МЛАДЕНОВ И ДОБРИ ДЖУРОВ ПО УКАЗАНИЕ НА МИШКА ГОРБАЧОВ !

СЛЕД “промяната“ СЛАВЧО ТРИФОНОВ БЕ ПОКАНЕН ОТ НОВОТО “ДЕМОКРАТИЧНО“ РЪКОВОДСТВО НА “КАНАЛ-1“ ЗАЕДНО С ОЩЕ НЯКОЛКО ПАЛЯЧОВЦИ ДА УЧАСТВА В НОВОТО ПРЕДАВАНЕ “ КУ – КУ “
ПО-ДОЛУ ЩЕ ДАМ ИМЕНАТА НА УЧАСТНИЦИТЕ, ОТ КОЙТО ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО , ЧЕ ОЩЕ ТОГАВА Е ЗАПОЧНАТА ПОДГОТОВКАТА НА НОВИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ВОДАЧИ ИЗЯВЯВАЩИ СЕ В РАЗЛИЧНИ СФЕРИ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ И ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ :
(Слави Трифонов, Камен Воденичаров, Мартина Вачкова, Евтим Милошев, Мариан Стоядинов , Роси Кирилова, Бойко Василев, Евгения Атанасова, Екатерина Генова, Стоян Иванов , Снежка Симеонова, Любен Дилов-син, Радослав Гълъбов, Петър Курумбашев, Радослав Чолаков, Емил Георгиев, Нидал Алгафари, Юлия Крусашка, Жени Костадинова, Мадлен Алгафари, Соня Момчилова , Август Попов, Стефан Рядков, Владислав Карамфилов-Въргала, Васил Василев-Зуека )

КАКТО ВИЖДАТЕ ОТ СПИСЪКА ДНЕС ПОЧТИ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ СА ВОДЕЩИ ДУПЕКРАТЧЕТА В РАЗЛИЧНИ СФЕРИ НА ЖИВОТА !

– ЖУРНАЛИСТИКА
– ПОЛИТИКА
– ПОЛИТОЛОГИЯ
– НЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ

КАТО ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА В ТАКА НАРЕЧЕНИЯ “ДЕСЕН СЕКТОР“ НА ПОЛИТИКО – ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОЦЕСИ.

ЛИЦЕТО СЛАВИ ТРИФОНОВ ОТ ТОЗИ МОМЕНТ – 1991 ГОДИНА ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ Е НАПУСКАЛ НИТО ЗА МИГ ТОЗИ “ДЕСЕН СЕКТОР“ КАТО ТОЙ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ПРЕМИНА ПРЕЗ НЯКОЛКО ТЕЛЕВИЗИИ, ЗА ДА ПРИСТАНЕ НА ПЪРВАТА ЩАТСКА ОФИЦИАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ В БЪЛГАРИЯ “БТВ“.

ОТ 2000 г. ДО ДНЕС СА ИЗМИНАЛИ НАД 16 ГОДИНИ, В КОИТО СЛАВЧО ТРИФОНОВ СИСТЕМНО ДЕБИЛИЗИРА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ЧРЕЗ ГНУСНОТО СИ БЕЗДАРНО ЧАЛГА — ШОУ , “шоуто на слави“ И ОСТАНАЛИТЕ МУ “музикални“ ФОРМАТИ !

НЕКА ВИ ПРИПОМНЯ , ЧЕ ДНЕС ЕДНА ОТ НАЙ-ОМРАЗНИТЕ “български“ ЛИЧНОСТИ В ПОЛИТИКАТА – МИГЛЕНА КУРнева БЕ ЛАНСИРАНА ОТ СЛАВЧО В НЕГОВОТО ПРЕДАВАНЕ “шоуто на слави“ ЗА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ – 2011 г.

КОЛКОТО ДО СЕГАШНИЯ МУ ЦИРК “референдума на Слави“ ИМАЩ ЗА ЦЕЛ НЕ ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО, А НЕГОВОТО ЗАТВЪРЖДАВАНЕ , ЧРЕЗ МАЖОРИТАРНИЯ ИЗБОР, КОЙТО НАЙ-ПРОСТО ОБЯСНЕНО ЦЕЛИ НЕ САМО ДА ЗАТВЪРДИ ВЛАСТТА НА ЦИОНИЗМА ПРЕДСТАВЕН ОТ ГЕРБ-БСП-ДПС, НО И ДА ОГРАНИЧИ ВСЯКАКЪВ ДОСТЪП ДО ПОЛИТИКАТА НА НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ , КОЙТО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАПРАВЯТ НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ — ПРЕДСТАВЯНЕ НА СВОЯТА КАНДИДАТУРА КАТО ТОВА ЩЕ БЪДЕ РЕАЛИЗИРАНО ОТ НОВИТЕ “кандидати“ НА СТАРИТЕ ГОЛЕМИ ПАРТИИ.

(РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИ 2014 г. ПОКАЗВАТ ,ЧЕ ПАРТИЯ ГРОБ – герб ОТ 31 – ТРИДЕСЕТ И ЕДИН ИЗБИРАЕМИ МАЖОРИТАРНИ КАНДИДАТИ “спечелиха“ 26 ОТ ТЯХ, А ОСТАНАЛИТЕ 5 ПОЛУЧИХА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ДПС )

И НЕКА ВИ ПОПИТАМ ЗАДОЧНО КАК ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ СЕ ДАВА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ГЕРБ – СОФИЯ – ФАНДЪКОВА ЗА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГЕРБ – БОРИСОВ …

ТА НАЛИ СЛАВЧО УЖ ЩЕ ГО СВАЛЯ, А ОНИЯ МУ ПОМАГА УСПОРЕДНО С ПЪЛНАТА ЗАБРАНА ОТ ГЕРБ ЗА ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАХЛУВАЩИТЕ ЧЕРНИ ИСЛЯМИЗИРАНИ МАЙМУНИ.

ЕЙ ВРЕМЕ Е ВИЕ ЧАЛГА – СЛАВЧОВЦИ ДА СЕ СЪБУДИТЕ, ЗАЩОТО АКО НЕ , УТРЕ ИСЛЯМСКИЯ НОЖ ЩЕ ВИ ПРИСПИ.

СЕГА НА НЯКОИ ЙМ СВЕТНА , ЧЕ СЛАВЧО НЕ Е БАШ БОРЕЦ МЕСИЯ СРЕЩУ БОКО И СТАТУКВОТО В БЪЛГАРИЯ , НО ВСЕ ОЩЕ КАРТИНАТА НЕ Е ПЪЛНА !

ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЩЕ СПОМЕНА, ЧЕ ОТ 1990 г. ДО ДНЕС БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА , ИКОНОМИКА И ЖУРНАЛИСТИКА ПОЧТИ ИЗЦЯЛО СЕ НАПРАВЛЯВА ОТ САЩ !

А ДНЕС СЛАВЧО ИСКА ДА ВОЮВА СРЕЩУ ТЯХ …

СИГУРНО ЧРЕЗ КОНЦЕРТИТЕ СИ В САЩ В КРАЯ НА 2010 г. ИЛИ ЧРЕЗ ЛАНСИРАНЕТО МУ НА МИГЛЕНА КУРнева , КОЯТО Е ЧЛЕН НА “ТРИЛАТЕРАЛНАТА КОМИСИЯ“ НА “РОТШИЛД“ ЗАЕДНО С ДРУГИ ДВАМА “българи“
– петър стоянов – КОНЯ “ПРЕЗИДЕНТ“
– цветелина бориславова – ЖЕНАТА НА БОКО премиерчето.

СЕГА НЯКОЙ ОТ ВАС ЩЕ СИ КАЖАТ : Е КАК, ТА НАЛИ СЛАВИ ПУБЛИЧНО УНИЖАВА БОРИСОВ И НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ ???!

ДА ПРАВИ ГО, ЗАЩОТО ЗАД “ГЪРБЪТ“ МУ СТОЯТ СЪЩИТЕ ЦИОНИСТКИ КУКЛОВОДИ СТОЯЩИ ЗАД МИГЛЕНА КУРнева И ПОЛОВИНАТА ДЕМОКРАТИЧНИ ПАРТИЙКИ В БЪЛГАРИЯ.

ДРУГАТА ПОЛОВИНА СА НА РОТШИЛД – САЩ !

КАТО ДВАТА ОТБОРА “РОТШИЛД – РОКФЕЛЕР “ СИ МЕНЯТ КОРМИЛОТО НА БЪЛГАРИЯ , НО ИМАТ ЕДНА ЦЕЛ.

ЛИКВИДИРАНЕ НА БЕЛИЯ ЕТНИЧЕСКИ ПРАВОСЛАВЕН БЪЛГАРИН И ЗАМЕНЯНЕТО НИ С ЧЕРНИ ИСЛЯМСКИ МАЙМУНИ , КОЕТО ДЕЙСТВИЕ Е ЧАСТ ОТ ЦИОНИСТКАТА БАНКЕРСКА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ , ПРИЯТЕЛСКИТЕ И СТРАНИ И НАРОДИ, КАКТО И ОБЩОТО НИ ПРАВОСЛАВИЕ !

ПОСТАВЕНАТА ЗАДАЧА НА ТРИФОНОВ ОТ НЕГОВИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ Е МОЖЕ БИ ПО ВАЖНОСТ НА НИВОТО НА ЗАДАЧАТА НА БОРИСОВ !

СЛАВИ ИМАШЕ И ИМА ЗА ЗАДАЧА ДА ДЕБИЛИЗИРА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ КАТО СИСТЕМНО “УНИЖАВА“ БЪЛГАРСКИТЕ ПРАВОСЛАВНИ ЦЕННОСТИ ЗАМЕНЯЙКИ ГИ С “НОВИ ТАКИВА“ НАТРАПВАЩИ КУЛТА КЪМ ПАРИТЕ , ПРОСТОТИЯТА , НАГЛОСТТА И МЕРЗОСТТА, С КОЕТО ТОЙ ЛИКВИДИРА ВСЯКА БЪДЕЩА ИНТЕЛИГЕНТНА СЪПРОТИВА СРЕЩУ СЕГАШНИЯ ЮДЕЙСКО — ИСЛЯМСКИ РЕЖИМ ОВЛАДЯЛ МАЙКА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ РОД !

СЛЕД ТЕЗИ ФАКТИ РАЗКРИВАЩИ КОЙ Е ЧАЛГАДЖИЯТА ТРИФОНОВ КАК ВИЕ БЪЛГАРИ ВЪЗПРИЕМАТЕ ЛИЦЕТО СЛАВИ ТРИФОНОВ , КАНДИДАТСТВАЩ ЗА НОВ МЕСИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ХИЛЯДОЛЕТЕН ИЗСТРАДАЛ НАРОД ???

РАЗБЕРЕТЕ ПРИЯТЕЛИ, ЧЕ НЕ ТОЛКОВА ИЗБОРА Е ВАЖЕН КОЛКОТО ПРОМЯНАТА НА ЦЯЛОСТНАТА СИСТЕМНА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКА ОБСТАНОВКА, БЕЗ КОЕТО ДЕЙСТВИЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРОМЕНИ КАКВОТО И ДА Е, И ТО ОТ ЧОВЕК, КОЙТО 25 ГОДИНИ СЛУЖИ ВЯРНО И ПРЕДАНО НА НЕЙНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ И ПОКРОВИТЕЛИ…

САЩ – ИЗРАЕЛ – АНГЛИЯ – ЕС – NATO , ЦИОНИЗМА.


КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ОСЪЗНАЕТЕ, ЧЕ В “БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА МАТРИЦАТА“ ВСЕКИ , КОЙТО
Е НЕУГОДЕН ЗА НАПРАВЛЯВАЩИЯ НИ “ЦИОНИЗЪМ“ БИВА ЛИКВИДИРАН ЧРЕЗ “българските“ МЕДИИТЕ, А НЕ ИЗДИГАН ЧРЕЗ българските МЕДИИ ЗА ВОДАЧ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

СЕГА СЕ ПИТАТЕ ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК НЕ ОБВЪРЗАН С ЮДЕЙСКИТЕ БАНКЕРСКИ СЕМЕЙСТВА НАПРАВЛЯВАЩИ РОДИНАТА НИ ???

ЗА ЖАЛОСТ БРАТЯ И СЕСТРИ ДНЕС НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ТАКИВА , ПОНЕ НЕ И ПРИПОЗНАТ ОТ ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА ПОДВЛАСТНИ НАПЪЛНО НА ПОСОЛСТВОТО НА САЩ.

ДНЕС ВРЕМЕТО – ЖИВОТА НА РОДИНАТА Е КЪМ КРАЯ СИ !

СЕГА Е ВРЕМЕ НАРОДНИЯ СЪД ДА ЗАСТИГНЕ ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИ МЕСИИ – ВОДАЧИ И ДА ГИ УНИЩОЖИ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСЕКИ БЪДЕЩ КАНДИДАТ ПРЕДАТЕЛ НА РОД , РОДИНА И БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЧИЦА.

НЯМАМЕ ВРЕМЕ БЪЛГАРИ…

РОДИНАТА НИ УМИРА УБИВАНА ОТ ЩАТСКИТЕ СЕЛЕКТИРАНИ ПАСТИР – ОВЧАРИ КАТО БОКО , СЛАВЧО И ПОДОБНИ, И АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА БЛЕЕМ СЛЕД ТЯХ УТРЕ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЗА ВСИЧКИ НИ “ГЕРГЬОВДЕН“. САМО ОТ ВАС ЗАВИСИ ДАЛИ ДЕЧИЦАТА ВИ ЩЕ ЖИВЕЯТ…

ИЛИ ДО ГРОБ ЩЕ БЛЕЯТ…

Иван Баичев, Фейсбук

ПО ТЕМАТА

Защо Слави Трифонов се вози в брониран джип „Рейндж Ровър“ в кортеж с „Тойота“ и го пазят общо седем въоръжени охранители?

 

Да кажа защо ненавиждам чалгаря Трифонов; Босът на ВИС-2 Васил Илиев пътуваше за вечеря със Слави Трифонов преди да го разстрелят. После Трифонов си поиска 50% от ГЕРБ…

 

https://thebulgariantimes.com/Слави-Трифонов-Да-се-знае-Аз-съм-твърд/

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС

 

ВИДЕО: Соросиада – Кой е Сорос ?, Какво е “Отворено общество“ ?

 

ЕС ? Вижте как е изглеждало знамето на Съединените щати през периода 14 юни 1777 г. – 1 май 1795 г.

 

Европейският съюз е проект на ЦРУ

 

Кристалина Георгиева е агент на ЦРУ (ВИДЕО)

 

https://thebulgariantimes.com/САЩ-лансират-Николай-Младенов-за-бълг/

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Това по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали няма да го видите: 266 Соросоиди на Хранилката на Сорос в Европейски парламент! Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев е в таен списък на Сорос (ВИДЕО)

 

И Илияна Йотова се оказа “съюзничка“ на Сорос в Европарламента, според изтеклите документи на фондация „Отворено общество“ (ДОКУМЕНТ)

 

Радев си назначи шефка от „Отворено общество“ на Сорос да го съветва

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на