Слагате ли Монсанто във вагината си? 85% от хигиенните продукти за жени съдържат канцерогенният хербицид – глифозат, причиняващ рак!

Позволих си да публикувам този материал, като поредното доказателство какви чудовища си играят с живота на хората. Да, и аз си казах – Оооо, това не го знаех, но е толкова близко до ума да се сетя, че Монсанто е навсякъде дори и в памука на гащите ми. А се оказва и на други места. Нека знаем, нека се информираме, да мислим и колкото можем да се предпазим.

С ИЛИ БЕЗ КРИЛЦА, НО 85% ОТ ХИГИЕННИТЕ ПРОДУКТИ ЗА ЖЕНИ СЪДЪРЖАТ КАНЦЕРОГЕНЕН ХЕРБИЦИД – ГЛИФОЗАТ

В края на 70-те и началото на 80-те години повече от 50 американски жени бяха убити от тампони. Въпреки че FDA (Администрация по храните и лекарствата) и женската хигиенна индустрия се опитват от много време да изтрият тази история от паметта на хората (и да я превърнат в „просто слухове“), се оказа, че тампони, направени от определени синтетични влакна, са били убежище за смъртоносни бактерии и източник на химикали, в количество достатъчно да причинят смърт или болести на повече от хиляда жени.
Ето какво Асоциацията на биологичните потребители /Organic Consumers Association/ пише за това в своя журнал:
Най-опасните женски хигиенни продукти бяха ултра абсорбиращите тампони „Rely” от Procter& Gamble. Според книгата Soap Opera: The Inside Story of Procter and Gamble, компанията от години пренебрегва оплакванията на потребителите на тампони. Меморандумът на компанията от 1975 г. разкрива, че тампоните “Rely” съдържат известни канцерогени и че продуктът променя естествената флора на влагалището. Тампоните “Rely” бяха свалени от рафтовете през 1980 г., но много жени твърдят, че са оставили след себе си наследство от хистеректомии и загуба на плодовитост.
Сред жените, които са здрави, токсичността на тампоните от водещи марки отдавна е проблем. „Точно както казвам категорично„ не “на памучното масло, по същата причина казвам категорично„ не “да вкарвам токсични памучни влакна в гениталиите си“, пише Меган Телпнер. „Знаете ли, че 84 милиона паунда пестициди се пръскат на 14,4 милиона декара памучни плантации в САЩ всяка година.“
Освен това тя пише:
Изкуствената коприна/вискоза, използван в тампоните Tampax, е направен от дървесна каша. Доколкото знам, няма такова нещо като дърво, на което расте изкуствена коприна или дървета, които магически се превръщат в изкуствена коприна, за това вълшебство са необходими стотици химикали. Най-голямата опасност се крие в избелването на дървесната каша с хлор. По време на този процес се образуват хлорхидрокарбонати, група опасни химикали и техните странични продукти, включително диоксини, за които се знае, че са едни от най-токсичните вещества. Няма безопасни нива на диоксини, те не могат да бъдат разградени и затова те продължават да се натрупват в тъканите на нашето тяло.
Днес токсичният хербицид на Monsanto се намира в 80% от женските хигиенни продукти.
Да се върнем към 2015г. Днес глифозатът, химикал, открит в хербицида на Монсанто RoundUp, използван в генетично модифицирани памучни култури, се намира в огромната част от женските хигиенни продукти.
Миналия уикенд изследователски екип от Националния университет Ла Плата, воден от Дамиян Марино, публикува резултатите от своите изследвания. Забележете, че този вид изследвания никога не биха били направени в американски университет, защото всички те са купени и „заразени” от Monsanto. Пример: дискредитираният професор Кевин Фолта от Университета на Флорида, който беше хванат да получава 25 000 долара от Монсанто, след като публично твърдеше, че няма финансови връзки с хербицидна компания. Въпреки че Фолта беше разобличен като лъжец и нарушител на етиката на университета, Флоридският университет не вижда нищо лошо в подобна измама.
„Екип от аржентински учени са открили следи от глифозат в 85% от продуктите на женската хигиена и продуктите за лична хигиена, които съдържат памук и обикновено се купуват в аптеките и супермаркетите“, пише Revolution News.
„По време на проучването бяха изследвани проби на продукти от аптеки и супермаркети в района на Ла Плата, анализирани памучни тампони, марля и женски хигиенни предмети. В резултат на това глифозатът е намерен в 85% от търговските продукти, а AMPA (метаболит или производно на глифозат) в 62%. Почти 100% от памука, произведен в Аржентина, е генно модифициран памук. „
Освен това, Revolution News пише също:
„Докладът беше шок за нас“, заяви д-р Медардо Авила Васкес, участник в конференцията от Кордоба.
„Ние съсредоточихме вниманието си върху присъствието на глифозат в храната, но не мислехме, че продуктите, които използваме във всички болници и клиники за лечение и грижа за пациентите, са замърсени с канцерогенен продукт. Властите трябва незабавно да реагират на тази ситуация. „
Известно е, че глифозатът причинява рак, но на лобистите се плаща, за да прикрият истината
Глифозатът е известен канцероген. Световната здравна организация го класифицира като „вероятно канцерогенен“ въпреки, че много от изследванията ясно показват връзката му с процеса на ендокринно разрушаване, който води до рак
EPA (Агенцията за опазване на околната среда) е в таен сговор с Monsanto от десетилетия и заблуждава обществеността, като убеждава хората, че глифозатът е безопасен, дори след като научи, че химикалът е изключително опасен.
Forbes.com, наречен „най-злонамереният информационен бюлетин на Америка“, улесни публикуването на пропагандата на Монсанто чрез спонсорираните от корпорацията професионални пропагандисти като Хенри Милър и Джон Антин. И двамата бяха публично разобличени като „наемници на ГМО“, които предават човечеството за пари и защитават химическата интоксикация на целия свят.
Доказано е, че глифозатът причинява рак в концентрации от няколко части на трилион, което предполага, че дори ниските нива в тампоните могат да доведат до смъртоносни ракови заболявания при жените. (ГМО индустрията твърди, че жените, които са загрижени за ГМО, са „против напредъка на науката“ и са твърде глупави, за да разбират технологиите.)
Безспорно е, че влагалището лесно абсорбира химикалите в тампоните. Когато тампоните са направени от ГМО памук, който е по-голямата част от памука, в търговската мрежа, те почти винаги съдържат глифозат, който се абсорбира от вагиналните стени и в кръвообращението.
Това означава, че в допълнение към замърсяването с храна с глифозат, жените вече трябва да обмислят възможността глифозат да попадне във влагалището чрез генетично модифициран памук, използван в тампони и други хигиенни продукти.
За всички корумпирани журналисти, които популяризират програмата Monsanto, като Тамар Хаспел от Washington Post Monsanto, ПОЗОР!, за това, че подкрепя войната на химическата индустрия срещу жените.
Освен това е много лесно потребителите да забравят, че сините им дънки са направени от ГМО памук, наситен с глифозат … или че памучната марля/бинт в техните аптечки също е направена от ГМО памук и съдържа глифозат. Дори памука на клечките за уши и памучните тампони обикновено се правят от ГМО памук.
Така че, ако наистина искате да спрете да поставяте Monsanto във вагината си (или ушите, носа и други места по тялото си), тогава ще трябва да търсите и избирате внимателно органични, не-ГМО продукти за тези нужди.

  • Майя Сапожникова

‎ПО ТЕМАТА

Потвърдено: Фармафията купува ГМО мафията за $62 милиарда

Хербицидът глифозат, който предизвиква рак, е открит в урината на 93% от американците! В Европа цифрите са подобни

Съдят МОНСАНТО за престъпления срещу човечеството

ГМО: Биологичното оръжие на световната мафия

Учени срещу ГМО

ПОТВЪРДЕНО: ДНК от ГМО преминава директно в кръвоносната система, понякога на по-високо ниво от реалното човешко ДНК !

Пчелен апокалипсис: след 17 години в света няма да има плодове! Какво ще се случи със света, когато пчелите изчезнат?

ЕС одобри използването на ГМО соя на Monsanto за храна на хора и животни: Вижте какво точно разрешиха от ЕК

Токсични съдове причиняващи Рак

Защо микровълновите печки бяха забранени в Съветския съюз? 10 факта защо е вредна за здравето

По-страшно от живака и цианида. Как ни тровят с палмово масло

Химик: Всички лекарства са за намаляване на населението (ВИДЕО)

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница