След изборите държавата ще се управлява пак от #КОЙ! Хич не си правете тъпи илюзии

Доколкото мога да сметна с 2-3 хода напред, след изборите, независимо дали са предсрочни или редовни, ще ни управлява коалиция, в която водещи ще са или ГЕРБ, или БСП. По традиция БСП се коалира с ДПС, значи държавата ще се управлява пак от Кой. Хич не си правете тъпи илюзии. ГЕРБ може да се коалира със сините, ако успеят да попаднат в парламента. Това никак не е гарантирано. Възможно е да се коалира с друга малка партия, тъй като патриотите според мен няма да влязат.. И пак Кой. Ако решат да направят ВНС, ще го организира Кой. Ако се приеме нова конституция, ще я напише Кой. С протест или без протест – това е положението.

  •  Валери Найденов

Мая Манолова предложи Пеевски за шеф на ДАНС! Тя е кандидатурата на Пеевски. Тя е човекът на Сарая в Бояна и бъдещ премиер (ВИДЕО)

Цветан Василев: Борисов, Пеевски и Доган годишно разпределят между милиард и милиард и половина лева! (ВИДЕО)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times