След CDC и FDA, Министерството на отбраната на САЩ потвърди за възпаление на сърцето от C0VID-“ваксини“те (НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРЖДАВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИРНК “ВАКСИНИ“ТЕ ЗА С0VID И ВЪЗПАЛЕНИЕТО)

Министерството на отбраната потвърждава за възпаление на сърцето, свързано с ваксините за C0VID в проучване на американските военни

Ново проучване на американски военнослужещи установи по-високи от очакваните нива на сърдечни възпаления след поставяне на ваксина за C0VID. Това е откритие, което според Министерството на отбраната трябва да привлече вниманието към състоянието, известно като миокардит, като потенциален страничен ефект от ваксинациите (ВИЖ ТУК).

В проучването, публикувано на 29 юни в JAMA Cardiology, американски военни лекари описват 23 случая на миокардит при здрави мъже, които са развили състоянието в рамките на 4 дни след поставянето на ваксината за C0VID (ВИЖ ТУК).

Общо 23 пациенти от мъжки пол (22 понастоящем служещи в армията и 1 пенсионер) със средна възраст 25 години са оценени между януари и април 2021 г. заради остра болка в гърдите след ваксинация с иРНК ваксина за C0VID.

Преди това всички военни са били здрави и с високо ниво на физическа подготовка. Те са били физически здрави според военните стандарти и не са имали данни за сърдечно заболяване, значителни сърдечни рискови фактори или излагане на кардиотоксични агенти.

Седем военнослужещи са получили ваксината за C0VID на Пфайзер, а 16 – ваксината на Модерна. При всеки пациент е поставена окончателна диагноза „миокардит“ без установена инфекциозна, исхемична или автоимунна етиология. Диагнозите са били прегледани и са отговаряли на критериите на Центъра за контрол и превенция на заболяванията на САЩ (CDC) за определяне на случай на вероятен миокардит.

Всички пациенти са имали остра болка в гърдите и значително повишени нива на сърдечен тропонин (от 10 до 400 пъти над горните граници на съответните референтни диапазони) с поява на симптомите в рамките на 12 до 96 часа след ваксинацията за C0VID.

Според проучването лекарите са очаквали да открият 8 или по-малко случая на миокардит сред 436 000 военнослужещи от мъжки пол, които са получили две дози иРНК. Но 20 военнослужещи получават възпаление след втората доза, включващи 14 след инжекцията на Модерна и 6 след инжекцията на Пфайзер. Трима от тях са развили миокардит след първата ваксина.

При 16 пациенти сърдечните симптоми отшумяват в рамките на една седмица след появата им, но 7 продължават да изпитват болка в гърдите към момента на публикуването.

Изследователите заявяват, че макар истинската честота на миокардита да не е известна в момента, моделът на представяне и клиничното протичане предполагат връзка с възпалителния отговор към ваксинацията.

Екипът заключава, че е оправдано да се обърне по-голямо внимание на миокардита като потенциална нежелана реакция след ваксинацията.

НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРЖДАВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИРНК ВАКСИНИТЕ ЗА С0VID И ВЪЗПАЛЕНИЕТО НА СЪРЦЕТО

В отделно проучване, публикувано в JAMA Cardiology на 29 юни, са изследвани 7 случая на остър миокардит. Четири случая са възникнали в рамките на 5 дни след ваксинацията за C0VID между 1 февруари и 30 април (ВИЖ ТУК).

И четиримата пациенти са получили втората доза от иРНК ваксината и са се явили със силна болка в гърдите, имали са биомаркерни данни за увреждане на миокарда, били са хоспитализирани и са имали резултати от изследвания, съответстващи с миокардит.

„Възможно е тези четири случая на остър миокардит да представляват рядка, потенциална нежелана реакция, свързана с ваксинацията с иРНК за C0VID19“, пишат изследователите. „Резултатите от настоящия доклад повишават възможността за връзка между ваксинацията с иРНК за C0VID19 и острия миокардит.“

Връзката между ваксините за C0VID и миокардита е съобщена за първи път в Израел с проучване на случай от февруари, включващо 19-годишен мъж (ВИЖ ТУК).

На 26 април изтекоха подробности от доклад на Министерството на здравеопазването на Израел, в който се изразява загриженост сред експертите за възможна връзка между ваксината за C0VID на Pfizer-BioNTech и миокардита (ВИЖ ТУК).

В предварителен доклад (ВИЖ ТУК) на израелски комитет, натоварен да следи за страничните ефекти на ваксините, се установяват 62 случая на миокардит, включително два смъртни случая, при хора, получили ваксината на Пфайзер. Петдесет и шест случая са възникнали след втората доза, а 55 случая са възникнали при мъже – повечето на възраст между 18 и 30 години.

Съобщава се, че двамата починали пациенти са били здрави до поставянето на ваксината и не са имали предшестващи заболявания (ВИЖ ТУК).

На 27 април Ройтерс съобщи, че Министерството на отбраната на САЩ разследва 14 случая на сърдечно възпаление сред хора, които са били ваксинирани чрез здравните служби на армията (ВИЖ ТУК).

На 2 юни израелски здравни служители потвърдиха вероятна връзка между ваксината за C0VID на Пфайзер и десетки случаи на сърдечно възпаление при млади мъже след втората доза (ВИЖ ТУК).

Както съобщи The Defender (ВИЖ ТУК) на 10 юни, консултативният комитет на CDC призна за по-високия от очаквания брой случаи на сърдечно възпаление сред 16-24-годишните, които наскоро са получили втора доза от ваксините за C0VID на Пфайзер и Модерна.

Въз основа на доклад от 24 май (ВИЖ ТУК) на Консултативния комитет по имунизационни практики (ACIP) Техническата работна група по безопасност на ваксините за С0VID19 (VaST), на 1 юни CDC актуализира своя уебсайт със следния текст:

„Данни от VAERS показват, че в 30-дневния прозорец след ваксинация с втора доза иРНК за C0VID19 е имало по-голям брой наблюдавани от очакваните случаи на миокардит/перикардит при 16-24-годишни.“

На 23 юни ACIP заяви, че е налице „вероятна връзка“ с „леко“ сърдечно възпаление при юноши и младежи след ваксинация с иРНК ваксина за C0VID и че предупредителното изявление е оправдано (ВИЖ ТУК).

Панелът по безопасност признава повече от 1200 случая на миокардит или перикардит при 16-24-годишни, които са получили иРНК ваксина за C0VID, предимно при мъже след втората доза.

Както съобщи The Defender на 28 юни, Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) добави предупреждение към информационните листове на Пфайзер и Модерна, в което се посочва повишен риск от миокардит и перикардит след ваксинация.

Според последните данни на VAERS в САЩ са докладвани 1 342 случая на миокардит и перикардит (възпаление на сърцето) във всички възрастови групи след ваксинация за C0VID между 14 декември 2020 г. и 18 юни 2021 г.

От съобщените 1 342 случая 835 са свързани с Пфайзер, 458 – с Модерна, а 45 – с ваксината за C0VID на Johnson&Johnson.

Автор: Меган Редшоу
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

“Fact Checking” (проверяването на фактите) се извършва от автори платени от фармафията

Джордж Сорос и Бил Гейтс финансират факт-чекърсите на Фейсбук

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

CDC: Миокардит/перикардит след втора експериментална игла

След CDC и FDA официално предупреди за сърдечно възпаление след екперименталките на Пфайзер и Модерна

ПО ТЕМАТА

БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО)

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗ Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци! Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално

Д-р Чарлз Хоф: Експерименталките гарантирано ще избият наболите се до няколко години (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

Който желае може да се присъедини към групата 👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ЛЮБОПИТНО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.