Служител в дом за стари хора: възрастните мрат като мухи след Рfizеr ваксината на Гейтс (ВИДЕО)

/

Джеймс (той съобщава и фамилията си във видеото) е асистент в дом за стари хора и записа този видеоклип, за да алармира обществото, тъй като не може да мълчи повече.

Джеймс съобщава, че през 2020 г. само няколко обитатели на старческия дом, където работи, са се разболели от Ковид и никой от тях не е починал през цялата 2020 година.

Въпреки това, малко след прилагането на експерименталните иРНК ваксини на Пфайзър, 14 са починали в рамките на две седмици и той съобщава, че много други са близо до смъртта.

Видеото е дълго (47 минути) и е ясно, че Джеймс страда от емоционален стрес и признава, че няма какво да спечели от публичното си изказване и че вероятно ще загуби работата си.

Той казва много ясно, че това са пациенти, които той познава и за които се грижи и че след инжектиране с иРНК ваксината, обитателите, които са можели да ходят самостоятелно, вече не могат да ходят. Тези, които са водели интелигентен разговор с него, вече не могат да говорят.

И сега те умират. „Те мрат като мухи.“

Неговите началници обясняват смъртните случаи като причинени от „супер-разпространител“ на Ковид.

Според Джеймс обаче жителите, отказали да получат ваксините, не са болни.

Джеймс ясно посочва, че като християнин той не може да живее повече със съвестта си и че не може да мълчи повече.

Той не е антиваксър, но просто споделя това, което знае за хората, за които се грижи в работата си вече повече от 10 години.

Наблюдаваме този модел на много места. Ваксинират се възрастните хора, след което тяхната смърт е обяснена с хронични заболявания или Ковид.

Единственият начин да бъде спряно случващото се е ако повече здравни работници като Джеймс се изправят и говорят от името на безпомощните.

Дори мнозинството алтернативните медии са виновни, че не отразяват този геноцид над нашите възрастни хора, както заявява Джеймс, защото хората са по-загрижени за политическите новини около Доналд Тръмп и Джо Байдън, докато баба, дядо и другите възрастни хора биват убивани от тези ваксини.

Джеймс призовава и други служители в домове за стари хора, медицински сестри и членове на семействата на жертвите да се явят в публичното пространство и да разкажат на света какво се случва с тези експериментални иРНК ваксини.

Колко още живота трябва да загубим, преди да кажем нещо?

Ако знаете какво се случва, но не говорите, тогава сте част от проблема.

Спаси онези, които са водени към смърт; хвани онези, залитащи към клането.

Ако кажете: „Но ние не знаехме нищо за това“, не го ли разбира този, който мери сърцето? Не го ли знае този, който пази живота ти? Няма ли да се отплати на всеки човек според това, което е направил? (Притчи 24: 11-12)

Източник: Health Impact News
Превод: Измамата Ковид19

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница