Смъртоносни ваксини (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

/

За по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимките


1

2

3

4

  • Сисинка Стойкова

“Ваксините са огромна измама… Те не са спасили нито един живот, но са причина за много болести и смърт, много абсолютно ненужни и незаслужени страдания и бъдещото поколение ще ги смята за една от най-големите грешки в епохата на невежество и предразсъдъци, а тяхното налагане пред страха от наказание – за мръсно петно в развитието на законодателството в нашия век…”

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

 

ПО ТЕМАТА

ВАЖНО! КОВИД ваксините с наночастици служат за генно модифициращ експеримент

Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО)

ВНИМАНИЕ! Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Да си дойдем на думата! Правителството на Обединеното кралство публикува оферта за система за Изкуствен интелект (ИИ) за обработка на уврежданията и странични ефекти от ваксината за СОVID-19 описани като ⚠️ «пряка заплаха за живота на пациентите и общественото здраве»!

След €$ и правителството на Обединеното кралство освободи Pfizer от отговорност в случай на усложнения при СОVID ваксината

ВНИМАНИЕ! Комисия на FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините! Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) обяви ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ)

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

Кратка Corona World Order история на Pfizer

 

Ваксинацията: От прикриване до катастрофа (ФИЛМ – БГ СУБ)

Ние не ваксинираме (ФИЛМ – БГ СУБ)

Задължителната ваксинация е в пряко нарушение на Нюрнбергския кодекс

Задължителната ваксинация е в пряко нарушение на Нюрнбергския кодекс

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Историческо интервю с Аарън Русо (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница