Смях: Личния треньор на Путин бил собственик на „дворецът на Путин“ (ВИДЕА)

/

Милиардерът Аркадий Ротенберг обяви, че е собственик на „двореца на Путин“

Бизнесменът Аркадий Ротенберг заяви, че е собственикът на комплекса от сгради в района на Геленджик, цитира думитe му каналът Mash.

Предприемачът отбеляза, че е станал собственик преди няколко години, когато е успял да постигне споразумение с кредиторите и е построил хотел на тази територия.

Той призна, че знае за скандалната репутация на този обект, но увери, че „там няма нищо незаконно“.

От канал Mash публикуваха и материал, който показвам че дворецът все още е в етап на строителство.

Според Ротенберг строителството ще приключи до две години.

„Всичко се прави много внимателно, ефективно и професионално“, добави той.

Аркадий Романович Ротенберг, роден на 15 декември 1951 г., е руски бизнесмен милиардер. С брат си Борис Ротенберг той е съсобственик на групата Stroygazmontazh (SGM) – най-голямата строителна компания за газопроводи и електропроводи в Русия.

Той е включен в списъка на Форбс на 621-во място сред най-богатите хора в света през 2014 г., като в същото време The New York Times го определя като един от най-приближените на президента Владимир Путин.

  • Телевизия Евроком

Руският президент Владимир Путин във филма „Треньор“ разказа за влиянието на първия му треньор по самбо и джудо Анатолий Рахлин над неговата съдба, пише РИА „Новости“.

„Аз го обичах. Всъщност той ме взе от улицата, от двора. И ми даде възможност да се заема със спорт, по съществен начин промени съзнанието и жизнените ми приоритети. В този смисъл той повлия на съдбата ми“, спомня си Путин, цитиран от РЕН ТВ.

ВИДЕА ПО ТЕМАТА

Феновете на НаХални са и фенове на Байдън (ВИДЕО) Вече е известно кой наистина е искал и е имал възможност да убие Навални

 

Дворецът на Путин: История за най-големия подкуп в света (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

Познайте кой е реалният собственик на богатствата на руските олигарси

 

ПО ТЕМАТА

Една къща в Барселона, един щаб на перачи на пари, един валутен борд

 

Григор Лилов бесен: Борисов е разпределил над 400 милиарда лева! За 10 години корупцията е бръкнала в джоба ни със 100 милиарда!

 

Прането на мръсни пари в България: Уол Стрийт в Ню Йорк и Ситито в Лондон взети заедно! 1 000 000 000 000  – 1 трилион евро са хиляда милиарда! Оборотът на валутния пазар у нас! Три четвърти трилиона – преводите към България! Това е тайната на Борисов, която го крепи на власт

 

Племенник на Тодор Живков е най-богатия олигарх у нас с около 1.5 млрд. евро

 

Григор Лилов: 50 млн. долара подкуп за премиера Бойко Борисов (ДОКУМЕНТ)

 

Григор Лилов: Братовчед на Бойко Борисов с офшор на Бахамите върти милиардите на България! Нови 5 милиарда за наливане във фалита… По-паралиите – теглете! Във валута

 

В тайната българска сметка има два пъти повече пари, отколкото притежава Бил Гейтс!

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

БНБ – Българска Народна Банка е “частна фирма“ (списък на притежаваните от Ротшилд Централни банки по целия свят)

 

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница