ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

/

 

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г; ВИДЕО – БГ СУБ:

 

 

Истината, за която осем години медиите мълчаха; ФИЛМ – БГ СУБ

 

 Десен сектор на Евромайдана; ФИЛМ – БГ СУБ

 

 

ПО ТЕМАТА; ВИДЕО

Видеото е откъс от филма “Югославия: Режисираната трагедия“ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

2.03.2007 г;

в интервю за „Демокрация сега“ генерал Уесли Кларк разказва за посещението си в Пентагона десетина дни след 11 септември, където научил, че вече е планирана война в Ирак. И то без никаква връзка с Ал Кайда. Той обаче научава и още – не само там ще бъде свалено правителството. Още на няколко правителства, съответно държави им предстояло да бъдат цели на американската военна машина. Планът бил: Ирак, Сирия, Ливан, Либия, Сомалия, Судан и накрая Иран. И всичко това трябвало да стане за 5 години. Е, ние вече знаем, че не е по силите дори на свръхамбициозните психопати от Правителството на САЩ и Пентагона да изпълнят това за 5 години. Знаем, че почти са се справили с плана си за 10 години. Това, че генералът Уесли Кларк прави това признание, разкриващо същността на военната и политическа доктрина на САЩ, не го прави по-любим в очите на нормалния човек. Той все пак беше начело на еничерската войска (НАТО), която нападна Югославия.

Война в Иран Сирия Либия план от преди 13 години, ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА РУСИЯ – УКРАЙНА; ВИДЕО

Джордж Фрийдмън ни го е казал в прав текст отдавна.
Вижте, мислете и си направете изводите сами.

Всеки път, когато срещнете анализ или коментар на “STRATFOR“ – частното ЦРУ, се сещайте за това ВИДЕО! Признанията за плановете на сащ да нападнат Русия – Ролята на България!

 

Нарколог: Президента на Украйна Володимир Зеленски е кокаинов наркоман (ВИДЕА+БГ СУБ) ОБНОВЕНА – Зеленски сам признава, че е наркоман

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Европейският съюз е проект на ЦРУ

 

Тайните войни на ЦРУ (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

Тайните експерименти на ЦРУ (ФИЛМ)

 

«Те сами ще създават вируси и ще ви продават ваксини. След това ще се преструват, че им трябва време за търсене на решение, въпреки, че вече го имат.», – из речта на Муамар Кадафи на 64-тата сесия на ООН, Ню Йорк 2009 год.

 

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница