Снимка на деня: запомнете мистър ХЕЙЛ

Ако се чудите кой е тоя на снимката – това е ДЕЙВИД ХЕЙЛ, помощник държавен секретар на САЩ. Същият тази сутрин (18.08.2020 г..) заяви:“Наскоро се договорихме да проведем сериозен диалог за конституционна реформа и отчетността на съдебната власт.“ Става дума за България, не за САЩ! С кой се е договарял тоя не е ясно. Ясно е, че Хейл се обяви и срещу изграждането на втората тръба на „Балкански поток“. Естествено възникват въпроси: 1. Кой и от къде управлява България? От „Дондуков „1 в София или от „Пенсилвания авеню“ 1600 във Вашингтон? 2. Оказва се, че конституционните реформи у нас ще бъдат съобразени не след всенародно обсъждане, а с указанията на мистър ХЕЙЛ! 3. Защо никой наш държавник и политик не смее да гъкне, не смее да коментира, не издава ни дума, ни вопъл, ни стон, след думите на американеца?…Така, че приятели, запомнете мистър ХЕЙЛ. Редно е все пак да познаваме тези, които реално „командват парада“ в нашата мила, родна страна.

Димитър Гигов

ПО ТЕМАТА

Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужденци да изкупуват българска земя

Какво цели Обръщението на министър-председателя: България под диктатура! Премиерът заложи страшни капани за народа! Бойко Борисов иска да управлява, ако може вечно (КАПАНИТЕ)

България – новата Палестина ?

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times