Как работи спайк протеина

Снимката е публикувана от Стив Кирш с коментар към нея:

«Съсирек, отстранен от ЖИВ човек, който е бил подложен на к19-ваксина. Някой виждал ли е това преди пускането на ковид-ваксините??»

ОТНОСНО СПАЙК-ПРОТЕИНА

👀 Много добре онагледяване какво се случва с участниците в експеримента за генна терапия. „Spike (шип) протеин. Преобразувах данни за структурата на Spike протеин в STL и след това в gcode, за да направя 3D отпечатан модел. Увеличение от 1,5 милиона пъти. Това е, което клетките, програмирани с mRNA, произвеждат след „инжекция“.“

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

В поверителен документ на Pfizer за спайк протеина официално се признава за наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни течности (ДОКУМЕНТ)

ОТНОСНО СПАЙК-ПРОТЕИНА👇

Още по-интересен патент от този на короната https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en от 2014-та. Този https://patents.google.com/patent/US7279327B2/en. Може да заразява клетката, но не е способен да се завърши репликация в отсъствието на помощно РНК поради липса на структурната протеинова последователност… Споменава се иРНК (mRNA) технологията, ПСР и спайк протеина още през 2002-ра! Проблема на военизирания спайк-протеин, който се произвежда от собствените клетки на човека и точно този, чрез който набодените пренасят, заразяват и умират, е, че имунната система започва да атакува собствения си организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк-протеините на контролавируса. Ковид-ваксините (експерименталните генни терапии) превръщат клетките във фабрики, които произвеждат този спайк-протеин. За съдържание на (смъртоносния) спайк-протеини в експерименталките дори проваксиналният институт Солк призна и открито заяви, че причиняват сърдечно-съдови заболявания и тромбози. Pfizer признава в един от собствените си документи за иРНК (mRNA) технологията, че НЕваксинираните могат да пострадат от спайк-протеините във ваксинираните чрез ВДИШВАНЕ или КОНТАКТ С КОЖАТА им. Припомняме, че не кой да е, а бившият вице-президент на Pfizer Майкъл Йедън каза относно спайк-протеина, че се използва за “мащабна масова депопулация“.

КАК РАБОТИ СПАЙК-ПРОТЕИНА👇

Имунната система на 💉 -те започва да атакува собствения им организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк-протеините на контролавируса

1-ва 💉 приспива имунната система;
2-ра 💉 контролавирусът по кръвен път до всички органи;
3-та 💉 събужда имунната система, която открива чуждите нашественици и напада собствените органи познато като автоимунно заболяване срещу някой орган, но в този случай се воюва срещу всички органи, получава се т.н. “Цитокинова буря“ и организма се предава.

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

ПЕТ сканиране преди и след бустер на Pfizer 

⚠ 75% от докладваните случаи на “Синдром на внезапна детска смърт“ (СВДС) след ваксинация са настъпили в рамките на 7 дни след поставяне на ваксини❗Повече родители от всякога поставят под въпрос „рутинните“ ваксини за деца

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Имайте предвид, че май месец ако (като) се подпише споразумението със СЗО тогава никой няма да може да се защити от задължително «ваксини»ране, защото ще е облечено в закон! Поради тази причина ви моля споделете тази статия максимално!

Новият световен ред във възход: Пандемичното споразумение на СЗО и какво означава то за световното население (ОБНОВЕНА)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО