Соня Йончева открива сезона в Миланската скала

/
Миланската скала ще отбележи старта на новия сезон по необичаен начин. Сезонът ще започне с излъчване на галапредставление от празна зала по телевизията и радиото, след като заради пандемията бе отменено традиционното откриване. Това ще се случи на 7-и декември от 17ч. с грандиозната опера и балет A Riveder Le Stelle. Нашата оперна прима Соня Йончева също ще участва в галата под диригентството на маестро Рикардо Чайли.
“Толкова съм развълнувана да съобщя, че ако здравето ми позволява, ще се завърна в Teatro alla Scala за тяхното откриване“, сподели Йончева в социалните мрежи.
В концерт с арии и дуети от Верди, Росини и Вагнер пък ще се включат още звезди от операта и балета от цял свят. Сред тях са Пласидо Доминго и Роберто Аланя. Някои изпълнения ще бъдат на живо, а други ще бъдат записани предварително.
19МИНУТИ

ПО ТЕМАТА

Баронеса Любка цу Гутенберг: Държат ви бедни, за да ви управляват

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times