Спешна молба от д-р Д-р Волфганг Водарг и Д-р Майкъл Йедън в Европейска агенция по лекарствата) (ВИДЕА – БГ СУБ)

/

Докато pressтитуките, инФЛУенцърите с цена и сороспиите се надпреварват да ви лъжат, колко е хубаво да се ваксинирате, то в Германия известни лекари направиха петиция срещу ваксината на BioNTech / Pfizer! Моля прочетете, подпишете и споделете. Благодаря!

Спешна молба от д-р Wodarg и Dr. Yeadon (Ex-Pfizer) в EMA (Европейска агенция по лекарствата).
Цел на петицията: Спиране на клиничните проучвания върху ваксината срещу SARS-CoV-2 от компанията BioNTech поради непредвидими опасности за населението.


➥ Кликнете тук за немския превод на петицията.
Сега рисувайте бързо и лесно 🖌
 Какво трябва да направите:
Просто ➥ отидете на тази статия.
В края има връзка „Покана за помощ“ (“AUFRUF ZUR MITHILFE“), която може да се използва за автоматично генериране на мейл до EMA: hier vorbereiteten E-Mail an die EMA. Всичко, което трябва да направите, е да добавите името си и след това да изпратите мейла.


Защо тази петиция е толкова важна?


Образуването на така наречените „не неутрализиращи антитела“ може да доведе до прекомерна имунна реакция, особено ако тестваното лице се сблъска с истинския, „див“ вирус след ваксинацията. Това така наречено антитяло подобрение, ADE, е напр. отдавна известен от експерименти с коронални ваксини при котки.


В хода на тези проучвания всички котки, които първоначално са понасяли добре ваксинацията, са умрели след заразяване с дивия вирус.


🔴 Очаква се ваксинациите да произведат антитела срещу протеини на SARS-CoV-2. Протеиновите протеини обаче съдържат и хонмологични протеини на синцитин, които са от съществено значение за образуването на плацентата при бозайници като хората. Трябва да бъде абсолютно изключено, че ваксината срещу SARS-CoV-2 предизвиква имунна реакция срещу синцитин-1, тъй като в противен случай може да доведе до безплодие с неопределена продължителност при ваксинирани жени.


Във mRNA ваксината на BioNTech/Pfizer се съдържа полиетилен гликол (PEG). 70% от хората развиват антитела срещу това вещество – това означава, че много хора могат да развият алергични, евентуално фатални реакции към ваксинацията.


Продължителността на проучването, която е твърде кратка, не позволява реалистична оценка на дългосрочните ефекти. Както в случаите на нарколепсия след ваксинация срещу свински грип, ще бъде възможно планирано спешно одобрение само с последващо наблюдение на късни ефекти. Въпреки това BioNTech / Pfizer кандидатства за спешно одобрение днес.

🔊🔊
Д-р Wodarg и Dr. Yeadon очакват петицията да бъде подписана от възможно най-много граждани на ЕС, като изпратите имейла, подготвен тук, на английски език. Моля, изпратете пощата „днес“ по описания по-горе начин и я съхранявайте на сигурно място.

Тук е коментар на д-р Бодо Шифман за Бил Гейтс, ВИДЕО

  •  Таня Тодорова

 

Тези, които ревяха, че Бил Геноцидис не планира да ги чипира, пак се оказаха в грешка! За кой ли път! Що имат мозък въобще? ВИДЕО:

ПО ТЕМАТА

ДОПЪЛНЕНИЕ

Спрете незабавно тестовете на Ковид ваксините – учени изпращат петиция до Европейската комисия по лекарствата

Изтъкнати експерти подадоха заявление към Европейската агенция по лекарствата с искане за незабавното спиране на всички проучвания на Ковид ваксините, и в частност проучванията на Пфайзър.

Д-р Майкъл Йедън, бивш Главен научен директор на компанията Пфайзър, и д-р Волфганг Водарг, експерт по белодробни заболявания и бивш председател на Здравния комитет към Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, настояват проучванията да бъдат спрени до разработването на нов модел за провеждането им. Учените смятат, че дотук проведените изследвания за ефикасността и безопасността на ваксините не са достатъчно задълбочени.

Можем ли да разчитаме на 95% ефикасност?

Както знаем, производителят Пфайзър декларира изключително висока ефикасност на своята ваксина – 95%. Тя е документирана с помощта на ПСР тестове и именно това е една от критиките, отправени в петицията. Досегашният опит с ПСР тестовете показва ясно, че резултатите от тях не са достатъчно надеждни – особено за такъв тип проучване. В петицията се настоява за използването на друг метод, т.нар. „секвениране на Sanger“. Според учените, ПСР тестове с вариращо качество не могат да дадат реална оценка нито на риска от заболеваемостта, нито на възможните ползи от ваксините.

Проучени ли са всички рискове?

Освен това, учените настояват да бъде изследвани по-задълбочено възможните рискове, свързани с безопасността на ваксините. Такива рискове са вече известни на науката от предишни опити с разработването на ваксини срещу други видове коронавирус.

Основните рискове, посочени в петицията са:

  • Ваксината може да предизвика преувеличена имунна реакция, особено когато ваксинираният се сблъска с истинския, „див“ вирус. Този тип реакция е отдавна известна от експерименти с ваксини срешу коронавируси, като например при тестове с котки. В хода на тези тестове всички котки, които първоначално са толерирали ваксината, в последствие са умрели при заразяване с истинския вирус.
  • Съществува потенциален риск антителата, които се образуват чрез ваксината, да предизвикат имунна реакция срещу протеина синцитин. Този протеин е от съществено значение за образуването на плацента. Учените настояват този риск да бъде абсолютно изключен чрез по-задълбочени изследвания, тъй като би довел до безплодие с неопределена продължителност при ваксинирани жени.
  • Ваксината на Пфайзър съдържат веществото полиетилен гликол (PEG), което предизвиква образуването на антитела при 70% от хората. Това означава, че много хора могат да развият алергични, потенциално фатални реакции към ваксината.
  • Твърде кратката продължителност на дотук проведените проучвания не позволява реалистична оценка на дългосрочния ефект от ваксината. Последният опит с прибързано разработване и разпространение на ваксина, в случая срещу свински грип, имаше изключително сериозни последици. В резултат на нея около 1 300 европейски граждани развиха рядката и нелечима болест нарколепсия. Спешното одобрение на Ковид ваксината носи потенциален риск  за милиони здрави хора, тъй като не са изследвани дългосрочните ефекти от нея.
Оригиналният текст на петицията можете да намерите, ТУК

Както знаем, на 1 декември 2020 г. Пфайзър подаде заявление за спешно одобрение на ваксината в Европа. Петицията на д-р Ийдън и д-р Водарг беше подадена на същата дата. Европейската агенция по лекарствата заяви от своя страна, че ще излезе с решение относно ваксината до 29 декември.

  • Измамата Ковид19

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

ВАЖНО! КОВИД ваксините с наночастици служат за генно модифициращ експеримент

Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО)

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница