Спешно съобщение от проф. д-р Сушари Бакди (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Защо възрастните хора в домовете за стари хора умират по целия свят от СОVID-19, след като са се ваксинирали.
Проф. д-р Сушари Бакди обяснява по прост начин какво може да се обърка с ваксината Biontech/Pfizer.

Той се позовава на различни скорошни смъртни случаи на хора в домовете за пенсионери в САЩ и Германия, тествани положително за СОVID-19 след ваксинация.

„Ваксините, проектирани емпирично с помощта на традиционния подход (състоящ се от немодифициран или минимално модифициран вирусен скок на коронавирус за предизвикване на неутрализиращи антитела), независимо дали са съставени от протеин, вирусен вектор, ДНК или РНК и независимо от метода на доставка, могат да влошат заболяването COVID-19 чрез зависещо от антитела подобрение (ADE). „

  • Таня Тодорова

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

В долната статия не кой да е, а бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг признават, че ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е за стерилизация за жените:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК

Последно от ВИДЕО

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times