Стана безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет

«Като гледам с каква тъпа упоритост въведоха 100% машинно гласуване, при положение, че никъде в Европа няма машинно гласуване в национален мащаб, а където имаше (Холандия), се отказаха от него. И като видя коя е частната фирма, която доставя машините и партийната принадлежност на нейния собственик („Сиела Норма“, В.Тодоров, партията на Кунева). И после като се види чие производство са машините и софтуерът (венецуелската Smartmatic, която е тясно свързана със Сорос), става безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет. Ще бъдат направлявани, а когато им е нужно и манипулирани, от либерал-фашистите и неомарксистите, насъсквани и финансирани от скандалния милиардер. Помнете какво стана на последните избори в САЩ и мислете какво ще става оттук насетне у нас. Честито на лапнишараните!»
Борислав Цеков, Фейсбук

Борислав Цеков е български юрист – доктор по конституционно право в Института за държавата и правото при Българската академия на науките. Университетски преподавател. Политик. Основател на Института за модерна политика. Специализирал е в редица американски и европейски университет, в т.ч. Колежът по държавно управление “Дж. Кенеди” в Харвардския университет.
Борислав Цеков е юридически съветник в Народното събрание (1996-2001), народен представител (2001-2005), главен секретар на Омбудсмана (2005-2010), доктор по конституционно право към Правния институт на Българската академия на науките (2016), бивш правен съветник на президента Румен Радев.

 

БЕЛ.РЕД

ПРЕДСТАВИТЕЛ НА SMARTMATIC Е ЛОРД МАРК МАЛОХ БРАУН, КОЙТО Е БЛИЗЪК ДО ДЖОРДЖ СОРОС И Е ЧЛЕН НА БОРДА НА “ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО”.
МАШИНИТЕ СА ОТ ФИРМА „СМАРТМАТИК”, КОЯТО КОНТРОЛИРАШЕ ИЗБОРИТЕ В 16 ЩАТА В АМЕРИКА МИНАЛАТА ГОДИНА.

Байдън: Изградихме най-голямата и всеобхватна организация за изборни измами в историята на американската политика (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

САЩ под чуждестранно управление – ода на Доналд Тръмп за Корпорацията

 

 

ПО ТЕМАТА

Следете дали машините за гласуване, които властта у нас ще купи, ще са Smartmatic, Dominion Voting или тяхната дъщерна Sequoia

 

Изненада?! Бил Гейтс стои и зад Smartmatic, – софтуерът манипулирал изборите в САЩ!

 

Изненадани няма! Сорос назначи мениджъра на Smartmatics за шеф на “ Отворено общество“

 

ВНИМАНИЕ! Готвят мащабна измама на изборите у нас!

 

Появиха се обширни доказателства за чужда намеса в изборите в САЩ, на лице са три пътя за анулиране на изборите

 

Ето ви истинската същност на президента Румен Радев

 

Радев си назначи шефка от „Отворено общество“ на Сорос да го съветва

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Съществува ли вирусът Sаrs-Соv-2 СОVID-19? Реакцията на президента…

 

ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС

 

Кандидатите на псевдопромяната (ВИДЕА)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Премиерски тайни: Кюлчета, плеймейтки, сексуални издевателства и за капак – дай си бизнеса! (Григор Лилов с шокиращи разкрития за бизнесмена Светослав Илчовски)

Премиерски тайни: КЮЛЧЕТА, ПЛЕЙМЕЙТКИ, СЕКСУАЛНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА И ЗА КАПАК – ДАЙ СИ БИЗНЕСА! –––––––––––––– ! „На

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times