Стана безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет

«Като гледам с каква тъпа упоритост въведоха 100% машинно гласуване, при положение, че никъде в Европа няма машинно гласуване в национален мащаб, а където имаше (Холандия), се отказаха от него. И като видя коя е частната фирма, която доставя машините и партийната принадлежност на нейния собственик („Сиела Норма“, В.Тодоров, партията на Кунева). И после като се види чие производство са машините и софтуерът (венецуелската Smartmatic, която е тясно свързана със Сорос), става безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет. Ще бъдат направлявани, а когато им е нужно и манипулирани, от либерал-фашистите и неомарксистите, насъсквани и финансирани от скандалния милиардер. Помнете какво стана на последните избори в САЩ и мислете какво ще става оттук насетне у нас. Честито на лапнишараните!»
Борислав Цеков, Фейсбук

«Колко хора съзнават, че със забраната на хартиените бюлетини и въвеждането на машинното гласуване, в съчетание с неограничените задгранични секции у нас бе извършен антибългарски преврат? От тук нататък резултатите от вота ще се решават от една централа. Въпросът е – дали тя е в България или в чужбина.»
Валери Найденов, Фейсбук

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

ПРЕДСТАВИТЕЛ НА SMARTMATIC Е ЛОРД МАРК МАЛОХ БРАУН, КОЙТО Е БЛИЗЪК ДО ДЖОРДЖ СОРОС И Е ЧЛЕН НА БОРДА НА “ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО”.
МАШИНИТЕ СА ОТ ФИРМА „СМАРТМАТИК”, КОЯТО КОНТРОЛИРАШЕ ИЗБОРИТЕ В 16 ЩАТА В АМЕРИКА МИНАЛАТА ГОДИНА.

Българи

Не гласувайте машинно, Smartmatic на Джордж Сорос и Бил Гейтс брои.

Последно от БЪЛГАРИЯ