Forbes: “Защо Световна здравна организация инсценира пандемията от свински грип“

„Лъжливата „пандемия“ от свински грип е един от най-големите медицински скандали на века.“

Тази статия е вече на десет години и е свързана с раздутата паника, според автора на статията и научната общност, около т. нар. пандемия от свински грип. Нейният автор е Майкъл Фументо.

Как Майкъл Фументо през 2010 г. стана пророк за събитията през 2020 г.

Според СМИ Световната здравна организация нарочно е раздула паниката. Както се вижда, ситуацията със „свинския грип“ много прилича на днешната „пандемия“ от коронавирус.

„Световната здравна организация внезапно престана да крещи „Небето пада!“, като кудкудякаща кокошка. Причината: обвиненията за това, че нарочно е разпалила истерията около свинския грип през 2009-2010 г….“

Парламентарната асамблея на съвета на Европа – ПАСЕ, която наблюдава спазването на човешките права, публично разследва мотивите на Световната здравна организация, която обяви „пандемия“.

Председателят на нейния влиятелен комитет по здравеопазване епидемиологът Волфганг Водарг заявява, че „лъжливата „пандемия“ е един от най-големите медицински скандали на века“.

Директорът на сътрудничещия на СЗО център по епидемиология в Мюнстер, Германия, д-р Улрих Кил, нарича „пандемията“ от свински грип „мистификация“.

„Ние наблюдаваме гигантско нерационално разпределение на ресурсите – за 2010 г. – 18 милиарда долара, от гледна точка на общественото здраве…“ – казва той.

Декларацията за пандемията и всички сигнали за опасност отразяваха една лъжа, мотивирана не от медицински причини, а от политически мотиви.

А свинският грип се оказа много по-мек от обикновен сезонен грип. Според американските Центрове за контрол и профилактика на заболяванията, той „убива“ от „една трета“ до „една десета част“ от населението. Данни от Франция и Япония показват, че той е доста по-опасен.

Имала ли е СЗО причина да обяви „пандемия“?

На 11-ата седмица от „пандемията“ свинският грип е убил само 144 души в целия свят; толкова хора умират от сезонен грип в света на всеки няколко часа.

Как организацията обяви „пандемия“, когато според нейното определение трябва да има „едновременни епидемии в целия свят с огромен брой смъртни случаи и болести“.

През май СЗО публикува друго определение на „пандемия“ – „може да има пандемия с нулева смъртност“.

Така организацията постепенно започна да губи
доверие.

Но страните в света се вслушаха в нейните предупреждения и похарчиха огромни суми за разработването на ваксини и други препарати, защото беше удобно да се възползват от свинския грип.
СЗО всъщност зачерта „птичия“ и постави на преден план „свинския“ грип.

През септември тогавашният генерален директор на СЗО Маргарет Чен посочва, че свинският грип следва да се използва като оръжие против „международната политика и системите, които управляват финансовите пазари, икономиката, търговията и чуждестранните дела“.

Всичко, което направи СЗО, посочва Уодарт Пейса, е че разруши „голяма част от доверието, което трябва да има, което е безценно за нас, ако има в бъдеще страх, който може да се окаже убиец в големи мащаби“.

Направихте ли връзката между фалшивата „пандемия“ от „свински“ грип и днешната още по-фалшива „пандемия от коронавирус“ и страха и паниката, които насаждаха през 2010 и насаждат днес – през 2020 г., СЗО, правителствата, здравните министерства, държавни чиновници и служещи на политическата конюнктура медици?!

През 2005 г. не се състоя пандемията от птичи грип, а през 2009 г. по сметките на СЗО „свинският“ грип трябваше да атакува много страни, но броят на смъртните случаи показа, че тревогата е била излишна. Но в онези години броят на починалите не беше фалшифициран или данните от епикризите да са подменяни, както се случва днес, когато всяка смърт от друго заболяване, се регистрира като смърт от „коронавирус“.

И през 2009-2010 г., както и днес, в условията на т.нар. пандемия от коронавирус, Световната здравна организация политизира инфекциите по свои съображения.

Но както се видя, тя не беше наказана за престъпните си действия. СЗО се провали два пъти с фалшиви „пандемии“, а днес светът отново тръгва по нейната програма. Странно е, но е ясно, че паметта му е доста къса.

Настъпи 2020 г. СЗО отново има нужда от огромна заплаха с много смърти, от „яко измиране“, от морги с много трупове и недостигащи чували. Това се опитват да постигнат СЗО и нейните подопечни и го постигнаха, потапяйки света във всеобщ хаос.

Световната здравна организация е обхваната от манията да обявява „пандемии“, на базата не на медицински съображения, а служейки на политиката и икономическите интереси на големите държави. И Майкъл Фументо се оказа пророк през 2010 г.

Както се видя дейността на СЗО след събитията през 2009 г. беше разследвана през 2010 г.

Кога ще бъде разследвана СЗО след „пандемията от коронавирус“ през 2020 г.?

Яндекс, превод: издателство PACПEP

ОЩЕ ОТ ФОРБС

ПО ТЕМАТА

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

The Bulgarian Times

Фейсбук страница