Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

/

Проектът на Стратегията се намира в документа “1_Lindstrand_IA2030_v1.pdf”, на сайта на Световната здравна организация (СЗО), по адрес: 1_Lindstrand_IA2030_v1.pdf

и е озаглавен „Immunization Agenda 2030“ Towards a Vision and Strategy for Vaccines and Immunization for the Decade Ahead, 2021-2030.

На стр. 4 (фигурата по-долу) с красиви, стилизирани изображения, са представени 17-те Цели за устойчиво развитие (Sustainable Development Goals, SDGs).

“Четиринадесет от тях са свързани с имунизацията” е написано там.

Някои от целите биха могли да се приемат само с насмешка: “Immunization = HEALTHY LIVES & WELL-BEING” – “Имунизация = ЗДРАВ ЖИВОТ & ДОБРО БЪДЕЩЕ”. Като че ли човешките и всички други същества не са създадени да бъдеат здрави и без имунизация.

Други звучат откровено цинично: “Vaccines support cognitive development through better health = IMPROVED LEARNING” – “Ваксините поддържат когнитивното развитие чрез по-добро здраве = ПОДОБРЕНО УЧЕНЕ”. При условие, че всяко 54-то дете в USA, страната с най-много ваксини (над 50, съгласно Имунизационния календар на CDC, cdc.gov/vaccines/schedules/hcp/imz/child-adolescent.html), страда от аутизъм, a 9,4% от всички деца страдат от Синдрома на дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHD).

Тринадесетата цел (дали случайно) е “Vaccines = MITIGATION OF CLIMATE CHANGE IMPACT” – “Ваксини = СМЕКЧАВАНЕ ВЪЗДЕЙСТВИЕТО ВЪРХУ КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ”.

На пръв поглед трудно се установява връзка между ваксините и климатичните промени???

Информация намираме в лекцията на известен, знаещ и успял, но преди всичко много богат човек – Бил Гейтс, изнесена на т. н. TED-talks ( Technology, Entertainment, Design). Той няма медицинско образование, но това не е пречка да приема покани от различни медии, където да обяснява необходимостта от ваксиниране, безопасността на ваксините, както и опасността за човечеството от минали, настоящи и бъдещи пандемии на страшни заразни болести, както и да споделя своите идеи за справяне с климатичните промени.

Ето как господин Гейтс обяснява връзката между ваксините и климатичните промени (по-долу слайд от неговата презентация на конференцията): Количеството на емитирания въглероден двуокис, отговорен за глобалното затопляне, се равнява на произведение от броя на хората, броя на услугите за един човек, енергията за една услуга и количеството на въглеродния двуокис, който се отделя в атмосферата при производството на единица енергия. Очевидно е, че единственият множител, който може да се промени в забележими граници, е първият – P (people), хората. Той се надява, че с помощта “на новите ваксини, здравеопазването и контрол върху раждаемостта”, този множител би могъл да се доближи до нула или поне да бъде намален с 10-15%. Накратко, господин Гейтс предлага населението на Земята да бъде намалено 10-15% с помощта на здравеопазването и ваксинирането!

През не толкова далечната 2010 г. неговите разсъждения предизвикват лек, нервен смях у аудиторията.

(Видеоклипът (3:01 мин.) се намира на youtube.com/watch?v=iMl0ty6evhU, там може да бъде намерена и цялата презентация).

По всичко изглежда, СЗО, с която всички медицински “авторитети” “сверяват часовника си” по отношение на нашето здраве, възторжено е “прегърнала” идеята на господин Гейтс за намаляване на населението. Именно затова тя свързва “устойчивото развитие” с ваксинирането. Лесно обяснимо – фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ осигурява 9,8% от бюджета на СЗО, заемайки второто място измежду спонсорите  на СЗО, след Съединените щати. Логично е да има силно влияние върху нейната политика.

Всички са ни побивали тръпки, когато сме чели за престъпленията на германските лекари в концентрационните лагери. Виждали сме надписа “Arbeit macht frei” над входа на “Аушвиц”, който надпис, обаче, по циничност не достига и до глезените на тринадесетата цел от стратегията за устойчиво развитие на СЗО. Ще повторя – целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята. Тя открито е написана в официален документ, който те са публикували на своя сайт. Ако комендантът на Аушвиц Рудолф Хьос днес беше жив, засрамен, скромно би свалил шапка пред СЗО и нейните спонсори!

А чакащите на “извилите се” опашки са щастливи, че ваксинирайки се, ще дадат своя личен принос в “СМЕКЧАВАНЕ ВЪЗДЕЙСТВИЕТО ВЪРХУ КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ” и спасението на Планетата от глобалното затопляне, посредством нейното обезлюдяване. Вие също може да допринесете, особено ако сте възрастен човек, с “разклатено” здраве. Личният лекар ще избере подходящата ваксина за вас ;).

T.B. Dog

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times