Страхът – Секретното оръжие за манипулиране

На кого е изгоден той?

В нашия свят е създадена уникална система за управление на човека, която успешно действа от няколко десетки хилядолетия. Но е истина, че в нашия свят няма сила, която да превъзхожда човека по възможности. В цялото Мироздание няма сила, която да игнорира Закона за Свободата на Избора.

Т.е. никой няма правата да управлява човека, а управление има. Как е възможно това?
Всичко е много просто. Човекът сам се е предал да го управляват. Как се е случило това, е въпрос на продължителни изследвания.

Днес е много важно човек да разбере, че може да се освободи от това управление. Нещо повече, точно сега настъпват такива времена, когато просто е необходимо да го направи. И да обърне внимание на методите, с които да възстанови свободата си.

На първо място е необходимо по пътя на възстановяването човек да се освободи от страха.
Специалистите определят страха като естествена емоция на човека, свързана с оцеляването му. Но това не е истина; естествен е инстинктът за самосъхранение и той няма нищо общо с лепкавите клещи на страха.

Инстинктът за самосъхранение винаги води до възникването на допълнителни потоци енергия, до намирането на неординарни решения за запазване на живота. Това е и отличителната черта на това естествено природно явление. Всичко, което се случва с човека в това състояние, има за цел да запази живота му.

Страхът е изливането на енергията и други ресурси никъде; от това няма никакви резултати и е трудно да си представим, че мъдрата Природа е създала нещо безполезно, каквото е страхът.

Страхът е метод за управление на човека

За да бъде нашият свят достъпен за използване за свои интереси от властимащите, трябва да не се позволи на човека да възстанови честотата и чистотата на енергийните вибрации на своето пространство.
В нашия свят отдавна живеят потомци на някои цивилизации, които именно към това се стремят. Те по всякакви пътища се опитват да отвлекат човечеството от неговото естествено могъщо състояние.

На първия етап било въвличането в нарушаването на Закона за Свободата на Избора чрез намеса. Великите и могъщите са провокирали спасяването на страдащите там, където са нямали права за това. Последвали самолюбуване и разделяне на силни и на не много силни. В нашия свят се появила гордостта; след нея алчността, завистта, съперничеството. Но тези състояния са толкова чужди на човечеството, че периодично се случвало „проясняване“ и човечеството се издигало над тези ниски вибрации.

Постепенно, крачка сред крачка, човечеството било въвлечено в усещането за собствената му слабост. Това бил дълъг и дълбок процес. И в края на краищата човекът се отказал от своята сила.

Това станало едновременно с приемането на постулата, че има някой, който е по-силен и който може да управлява човека. От тези сили трябвало да се страхува и да ги слуша, а и да се старае да им угоди. И за това активно помагал страхът.

Страхът е механизъм за управление на човека и той няма нищо общо с естествената му природа.

Този механизъм действа толкова ефективно само защото човекът сам е разрешил това. И няма методи да победи страха, но има възможност да се откаже от него. За да се случи това, е нужен допълнителен енергетичен импулс. И тогава става възможно човек да се издигна над страха, да го прекрачи. Но този импулс трябва да бъде намерен.
В условията на съвременния свят става възможно просто човек да се откаже от него, да го отмени.

Не е възможно нашият свят да се освободи от силите, които се опитват да манипулират съзнанието ни. Някога такъв опит довел до най-голямата катастрофа. Но в нашите сили е да си върнем управлението на нашия свят. Разбира се, трябва да започнем от своето пространство. И освобождаването от всичките страхове, като явления, е една от най-важните крачки по този път.

Никой не може да причини реална вреда на човека, само той със своето съгласие с един или друг проблем си вреди.

Именно това се случва сега, когато на фона на „пандемията“ се развиват разнообразни страшилки.
За онези, които са повярвали в тях, те са още един механизъм за отказ от своите сили. Защото съгласяването с факта, че това е възможно, че нашите Велики Съзидатели, Белите Богове са създали нещо, което може да ни управлява, е неправилно. Енергийното пространство на човека може да неутрализира всяко подобно внедряване.

Идеята за коронавируса нарушава Закона за Свободата на Избора и ще се блокира от самото Мироздание винаги. И тук няма значение намерението на онези, на които тази идея за пандемията е дошла в главата. За Вселената, за Мирозданието това не е важно; те знаят, че нарушават законите, от глупост или от своето всесилие с онова, което са замислили. Мирозданието ще ги блокира и край. Така че никакво силово въздействие на нашия свят отвън не може да има. А вътре съвършенството му само ще се освободи от всичко, което се опитва да го наруши.

Никой не иска да ни управлява, на никого не е нужна такава отговорност и главоболие, но то е нужно на някои сили, за да сме слаби и да не възстановяваме могъществото си. Тогава пространството на нашия свят ще се намира в достатъчно ниски вибрации. И това създава условия за ТЯХ да вършат тъмните си дела.

Когато се страхуваме, ние създаваме условия за това.
ТЕ не искат да ни управляват! Те искат да се страхуваме!
Нека да предложим на привържениците на теорията за световната чипизация чрез ваксина да изучат истинското ниво на съвременната наука. Идеята за въздействие върху човешката ДНК отдавна се изучава в световната медицина. Най-добрите умове търсят начини да променят нещо в организма. Това би дало възможност да се блокират някои мутации, които водят до смъртоносни болести. Но е трудно това да се постигне и досега няма резултати.

А една доза от най-уникалното средство, което помага на болно дете на генетично ниво със смъртоносна диагноза, което трябва да се инжектира първия месец след раждането, струва повече от два милиона долара!

Изводът е, че не съществува никаква цел да се чипира цялото човечество, а и това е невъзможно.

Но да се управлява човекът със страх, днес това напълно работи. И когато се страхуваме, изпълняваме онова, което е нужно на ОНЕЗИ, които искат да се страхуваме.
Затова отказването от страха е единственото вярно решение. И да възстановим своята цялостност и вяра в собствените сили, а след това да си върнем знанието за собственото могъщество.

Издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница