Събрали се двама души, гуверньорът на БНБ Димитър Радев и руменрадевото юпи Асен Василев, та решили да ликвидират остатъчния монетарен суверенитет на България – без парламентарен дебат, без едно мижаво обществено обсъждане, без информационна кампания, БЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ РЕФЕРЕНДУМ! И няма кой да им скръцне със зъби

Събрали се двама души, гуверньорът на БНБ Димитър Радев и руменрадевото юпи Асен Василев, та решили да ликвидират остатъчния монетарен суверенитет на България – без парламентарен дебат, без едно мижаво обществено обсъждане, без информационна кампания, БЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ РЕФЕРЕНДУМ!

И няма кой да им скръцне със зъби.

Целта е да закрепят изкуствената валута Евро като присвоят валутните резерви на 8-те държави в ЕС, които отказват да влязат в еврозоната.

„Не“ на замяната на лева с евро, което разруши икономиките на Гърция, Ирландия, Испания и Франция

ЗА ОТКАЗ ОТ НАЦИОНАЛНАТА НИ ВАЛУТА Е НУЖЕН РЕФЕРЕНДУМ!

НЕ ЖЕЛАЕМ ЗА ЗАМЕНЯМЕ ЛЕВА С ЕВРО

Еврозоната е гангренясала. Присъединяването към нея на 9-те държави, които досега се съпротивляваха – Швеция, Унгария, Чехия, Словакия, Полша, Румъния и Хърватия, плюс мълчаливата България – има за цел да закрепи изкуствената парична единица евро чрез присвояване на валутните резерви на тези страни.

Да добавим Дания, която заедно с Британия е записала в присъединителния си договор, че никога няма да замени националната си валута.

Не забравяйте, еврото разруши икономиките на Гърция, Ирландия, Испания и даже Франция (неслучайно Марин Льо Пен искаше да върне френския франк).

  • Магдалена Ташева, Фейсбук

Напъването на поредното българско правителство да ни вкара в еврозоната е глупав и не почива на никакви разумни аргументи. Не им е работа на българските правителства да сменят лева с друга валута – била тя, евро, рубла, долар или юан. Работата на българските правителства е да направят така, че хората да живеят и да печелят по-добре. И тогава няма да има никакво значение как точно се нарича разплащателната единица. Така че, скъпи управляващи, без значение кои точно сте, редовни ли сте, служебни ли сте, спрете с тези глупави напъвания. Съсредоточете се върху това как да направите съгражданите си по-богати. Иначе, ако максимално бързо приемем еврото, разбира се, че ще има печеливши. Това е този 1 %, който и сега е достатъчно богат. Останалите 99 % ще сме пак на същото дередже и ще ни е все едно какви точно пари нямаме – левове или евро.

Печатат новите германски марки! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Проф. Стив Ханке: БНБ трябва да е против влизането на България в еврозоната

Проф. Стив Ханке: Еврозоната ще доведе България до катастрофа

Битката за 20-те млрд. евро от валутния борд. Проф. Стив Ханке: „Резервите са собственост на България. Ако Европейската централна банка ги „вземе“, това ще бъде един прозрачен грабеж“

Проф. Стив Ханке: България губи суверенитет, ако влезе в еврозоната (ВИДЕО)

Проф. Стив Ханке: България не трябва да влиза в еврозоната

Проф. Стив Ханке за влизането на България в Еврозоната: “Не влизайте в еврозоната! Прозрачен референдум не би ли бил по-предпочитан, отколкото тайните промени на Стоянова да бъдат приети в пълен мрак от българските политици с крадливите им ръчички? Нелепо е! Това не е демокрация. Имам куфарче с документи, доказващи корупцията в България“ (ВИДЕО)

Григор Лилов: девалвират лева чрез фактически отказ от Борда с промени чрез друг закон на този за БНБ

Григор Лилов: Влизаме в чакалнята на еврото с няколко условия! Валутният борд и курс остава едностранно задължение на България без подкрепа от Европейската централна банка! Механизмът и Банковият съюз започват да действат от 1 октомври след направена положителна оценка за съответствие! Съвет! Обърнете парите си във валута, както избягвате двете банки със спорна репутация, освен ако въобще не ви е еня за парите

Съвет: Обърнете всичките си спестявания в евро или долари! Валутният борд остава, но курсът ще се сменя 

Истината за еврото

Радев е ЗА влизането на България в Еврозоната

ОЩЕ ПО ТЕМАТА 

ЕС ? Вижте как е изглеждало знамето на Съединените щати през периода 14 юни 1777 г. – 1 май 1795 г.

Европейският съюз е проект на ЦРУ

Лисабонският договор е държавен преврат с отнемане на суверенитет. Скритите факти от Лисабонския договор (ВИДЕО)

БНБ – Българска Народна Банка е “частна фирма“ (списък на притежаваните от Ротшилд Централни банки по целия свят)

Това по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали няма да го видите: 266 Соросоиди на Хранилката на Сорос в Европейски парламент! Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев е в таен списък на Сорос (ВИДЕО)

И Илияна Йотова се оказа “съюзничка“ на Сорос в Европарламента, според изтеклите документи на фондация „Отворено общество“ (ДОКУМЕНТ)

Радев си назначи шефка от „Отворено общество“ на Сорос да го съветва

Стана безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

The Bulgarian Times

Фейсбук страница