Съвпаденията са помощ и знак от висшите сили. Те са енергия

 

Какъв е смисълът на многозначителните съвпадения, за които пише Юнг?

Една жена с депресия искала да прекрати лечението си при Юнг, защото състоянието й не се подобрявало, защо да харчи пари и време? Докторът попитал пациентката какво е сънувала. Той просто не знаел за какво да говори.

Жената отвърнала, че сънувала златен бръмбар, голям златен бръмбар… И в този момент в кабинета влетял голям златен бръмбар. Буквално от съня влетял в реалността. Това бил знак. Символ. Съвпадение.
Жената оздравяла. Този бръмбар-знак я поразил. А Юнг написал за „многозначителните съвпадения“, за синхронните символи и събития, които показват, че Вселената е единно цяло. Всички събития и символи са свързани помежду си. Всичко не се случва просто така. Всичко има смисъл и значение.

Какво е значението на тези съвпадения? Защо се повтарят символите, защо са нужни златни бръмбари? Какво означават?

Всичко се изяснява от тази история. Това е помощ, послание, това е запас от енергия, който ви изпращат под формата на този файл.

Жената оздравяла. Оздравяването започнало, когато докторът й показал бръмбара. И тя разбрала смисъла на посланието.

Неотдавна си спомних за моя стар познат арменския лечител Арам Вачаганович. С топлина си го спомних, емоционално, душевно. В този момент погледът ми се спря на една книга. Аз я взех от рафта, отворих я и прочетох отговора на моя въпрос. Това беше книга на професор Началджян.

След това на консултация се срещнах с една арменка, която живее в Европа; в банката ме обслужи девойка в маска, с красиви очи. Фамилията й завършваше на „ян“; арменка беше.

Последва писмо от редактор в голямо издателство, който ми пишеше дали може да вземе моя текст; беше арменец. И още много срещи с арменското имах през деня: подариха ми бурканче с арменско сладко от бели череши; а в двора беше гариран автомобил с арменски номер…

Тези разпокъсани събития се строиха в една система. Арам Вачаганович ми предаде поздрав и помощ. Същността не беше националността, а главният признак; на основата на този признак се беше изградила веригата от помощ и поддръжка.

Как да помолим помощ от някой ярък образ

Трябва добре да си го представим; например сива котка, мъж с дълга брада или букет от бели цветя. Изберете съвсем обикновен образ. След това внимавайте. Ако в продължение на няколко часа срещнете този символ, вие имате силен източник на енергия. Ако срещнете няколко пъти този образ, ще имате океан от енергия.

Ако не ви се получава, имате проблем с вниманието. Просто трябва да се научите да се съсредоточавате и успехът ще се обърне към вас.

Повтаряйте това упражнение. Главното е мислено да видите някой ярък и обикновен образ, а след това да го срещнете в реалността. Колкото по-често го виждате, толкова повече сили ще имате. Филмите, видеата и картинките в интернет също вършат работа. Сив котарак или букет бели цветя, или дъга. Избирайте.

Издателство PACПEP

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ