Съдебно решение на Лисабонски съд: „Ако някой получи положителен резултат с PCR тест, вероятността резултатът да е лъже-положителен е 97%“!

Цялата тази дяволска вакханалия в света с коронавируса и карантините, не е нищо друго, а е измислица и лъжа, и заговор против човечеството, с цел унищожаването му.

В Португалия било заведено съдебно дело, след като четирима души били поставени принудително под карантина, от Регионалното управление по здравеопазване. Един от тези хора бил тестван, а другите трима били признати за лица с «висок риск да са заразени».

Регионалното управление по здравеопазване решило, че всички те са «заразни», и поискали те да бъдат изолирани принудително, за две седмици, както обикновено вече се прави в повечето страни.

Но изолираните хора подали жалба в съда, за псевдо-научно мошеничество и спечелили делото, с което създали прецедент, с който тестовете ПСР, били отхвърлени, като псевдонаучно шарлатанство. И то си е точно така.

Как по-точно е станало това в Португалия: Първата инстанция приела решение против агентството по здравеопазване, и апелационният съд потвърдил това решение, с аргументи, потвърждаващи научната гледна точка на много експерти, като бившия главен научен сътрудник на Pharma-Gigant Pfizer, за ненадеждността на тестовете ПСР.

И още от решението на Съда: „Медицинската диагноза е медицинско решение, на което има юридическо право само лекарят, за което този лекар носи еднолична и пълна отговорност. Никое друго лице или учреждение, вкл. правителствено учреждение или съд, няма такива пълномощия.

Регионалното управление по здравеопазване на Азорските острови не е упълномощено да обявява когото и да е, за болен или опасен за здравето. Това може да направи само лекар. Никой не може да бъде обявен за болен или опасен за здравето, с указ или закон, даже и като автоматично, административно следствие, в резултат на лабораторен тест, независимо какъв конкретно е той“.


Сега вече всички инициатори и изпълнители на коронабесието, и измамната пандемия, трябва да бъдат изправени пред Хагския трибунал за престъпления против човечеството! Започвайки от Гейтс, Меркел, Дростен, и т.н. И това време е близко!


Тази информация е съвсем нова…

Ето португалския източник:
https://www.portugalresident.com/judges-in-portugal-highlight-more-than-debatable-reliability-of-covid-tests/,
а това е германски:

Portugiesisches Berufungsgericht hält PCR-Tests für unzuverlässig und hebt Quarantäne auf


Повече тук: http://cognitive-liberty.online/portuguese-court-rules-pcr-test-as-unreliable/

Превод, Григор Симов

19

《 PCR-Тестовете 》 В Германия е заведено дело срещу Дростен, човекът, който е предложил на СЗО да използва PCR-Тестовете. Те не могат да установят инфекция и целта на тяхното използване е да се сее паника и хората да живеят в страх. Според RKI в Германия, ако се направят над 25 цикъла се смята, че резултата не е валиден. При тестовете предложени от Дростен се правят 45 цикъла. Ето тук повече по тази тема:

ПСР тестовете: Най-голямото престъпление срещу човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Къде е вирусът? Официален доклад на CDC: Вирус НЯМА и никога не е имало!

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

The Bulgarian Times

Фейсбук страница