Съд в Перу обяви Сорос, Гейтс и Рокфелер за създатели на ПЛАНдемията

Апелативният съд на перуанските провинции Чинча и Писко в южния регион Ика обяви Бил Гейтс, Джордж Сорос и Рокфелер за създатели на пандемията от коронавирус, включвайки ги в „доминиращите световни престъпни елити“, съобщи в. „Перу 21“, цитиран от ТАСС. Съдебният състав направи такова изявление в едно от своите решения, копие, от което беше публикувано на уебсайта на съда в понеделник.

Апелативният съд на провинциите Чинча и Писко в южната част на регион Ика обяви участието на „доминиращите световни престъпни елити“ в създаването на новия тип пандемия на коронавирус. Членовете на съда направиха такова изявление в едно от своите решения, копие, от което беше публикувано на уебсайта му в понеделник от вестник Peru.21.

„Нито едно от световните правителства, нито едно физическо или юридическо лице, нито защитата на подсъдимия не могат да потвърдят, че епидемията има свойството „предсказуемост“, освен нейните създатели измежду авторите на новия световен ред, като Бил Гейтс, Джордж Сорос, Рокфелер и други, които я управляват и насочват в условията на изключителна секретност от техните глобални корпорации, които правят прогнози до 2030 г.“, се казва в документа, издаден на 21 декември.

Самото дело се отнася до обжалване от страна на защитата на лице, обвинено в тежко престъпление, срещу по-ранна присъда, според която е удължен срокът на превантивно задържане под стража на обвиняемия.

Според адвокатите със своето решение съдиите са нарушили правото на клиента си на мотивирано решение и правото на съдебна защита.

„Вместо съответните аргументи, те представиха спекулативни твърдения“, заяви адвокат Ренцо Риега пред радио RPP.

От началото на пандемията около 90,3 милиона души са заразени с коронавирус в света, над 1,9 милиона са починали.

  • Телевизия Евроком

ПО ТЕМАТА

Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19. На страница 18 е сценарият за LOCK STEP – стъпката за затваряне. Вижте документа в PDF формат на английски ТУК

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

The Bulgarian Times

Фейсбук страница