Сърбия се отказва от 5G мрежата

Обмислят дори забрана на 5G мрежата

Мобилната мрежа от пето поколение не е нужна на гражданите и няма да бъде изградена – остава извън плановете поне за догодина в Сърбия. Това съобщи телевизия N1, като цитира премиера Ана Бърнабич. Аргументът е, че „гражданите на Сърбия в момента не се нуждаят“ от нея.

 

Мобилната мрежа от пето поколение не е нужна на гражданите и няма да бъде изградена – остава извън плановете поне за догодина в Сърбия. Това съобщи телевизия N1, като цитира премиера Ана Бърнабич. Според Бърнабич постигната договореност между държавата и телекомите е първо да се довърши 4G мрежата. Аргументът е, че „гражданите на Сърбия в момента не се нуждаят“ от нея. „Научната общност, която ползва суперкомпютри“, накрая ще има полза, „но не и ние, като обикновени граждани“, смята премиерът.

Досега регулатори и други представители на властта са заявявали, че сръбската икономика се нуждае от такава мрежа. Някои експерти са на мнение, че тази година просто „няма пари“ за изграждането ѝ. Бърнабич се пошегува по темата, като заяви, че „ако оскъпим PCR тестовете (за коронавирус) с 3000 динара, ще има“ такива средства. Тя имаше предвид спорното решение, с което цената им вече се увеличи с толкова (с една трета).

Основният партньор на Сърбия за изграждането на мрежата се очакваше да е китайският гигант в телекомуникационното оборудване „Хуауей“. През септември във Вашингтон президентът Александър Вучич подписа споразумение, с което Белград се ангажира да не работи със смятани за „несигурни“ доставчици. Името на китайката компания не се споменава, но тя е на прицел на САЩ с аргумента, че зад усилията ѝ да изгради 5G мрежа стои ръката на Пекин и комунистическата партия разчита на уязвимости, с които да може да извършва дейности като саботаж и шпионаж.

Китай отрича и гледа на действията на САЩ като част от технологична студена война, целяща да смаже конкуренцията и нарастващата икономическа мощ, идващи от азиатския гигант.

  • АНТЕНИ

ПО ТЕМАТА

В Дания започнаха дела срещу държавата затова ,че правителството е разрешило инсталирането на 5G

 

Словения спря въвеждането на 5G

 

Белгия: 434 лекари настояват за спиране на 5G (ВИДЕО)

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

5G – от покривало към куршуми

 

Интересни факти за 5G от Артур Фърстънбърг

 

Бивш сътрудник на СЗО разказва за главната цел на 5G (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)

 

Военният документ на НАСА за намаляване на населението (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)

 

Планът на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Бел.ред; въпреки стотици, а може би и хилядите статии на световноизвестни УЧЕНИ за вредата от 5G на 14.03.2020 г. управляващата ИЗМЕТ използвайки овчекоронодушната паника без никой да разбере тихомълком, прокара и ИЗГЛАСУВА изграждането и поддръжката на 5G мрежата у нас, която НЯМА да изисква разрешение и НЯМА да подлежи на регулация в България!
ЧЕСТИТО! ГОВЕДА!
Протестите са забранени!
Перфектно, НАЛИ.

Смъртоносната 5G мрежа създадена в Израел ще се ползва за стерилизация, контрол на масите и депопулация. В статията има множество изследвания на учени, които доказват, че микровълновата радиация унищожава човешката репродукция. 5G мрежата е създадена в Израел, но е забранено да се ползва там.

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница