С какви симптоми тялото ни предупреждава, че в организма ни има излишък от негативна енергия

Отрицателната енергетика е навсякъде около нас, където и да се намираме. Хора, които са чувствителни към енергийните потоци, усещат негатива по-силно от други хора.

На физическо ниво съществуват симптоми, които показват, че в тялото ни се е натрупало голямо количество негативна енергетика.

1. Главоболие. Хора, които срещнат негативни вибрации енергия, веднага започват да изпитват силно главоболие. Ако няма други причини за него, най-вероятно в организма се е натрупала много негативна енергия.

2. Безпокойство и тревожност. Негативната енергия, която препълва физическото тяло на човека, може да се прояви в тревожност и безпокойство. От негативното състояние може да избави позитивното настроение.

3. Неприятни усещания в областта на корема. Болезнените усещания в корема означават, че тялото се избавя от негативната енергетика.

4. Отвращение. Някои хора, когато се сблъскат с отрицателна енергетика, могат да почувстват отвращение.

5. Пренапрежение в надбъбречните жлези. Надбъбречните жлези помагат на хората нормално да реагират на тревожността и стреса, но когато негативната енергетика във физическото тяло стане много, те се претоварват.

6. Затруднено дишане. Затрудненото дишане също може да означава натрупване на негативна енергетика в тялото. Всички отрицателни емоции се натрупват в белия дроб.

7. Хронически болки. Негативната енергетика често се проявява под формата на хронични болки. Тя може да предизвика пренапрежение в мускулите.

8. Депресивно състояние. Депресията е още една реакция на тялото на натрупания в него негатив.

9. Общ дискомфорт. Човек се чувства изтощен, хроничната умора е постоянният му спътник, дискомфорт в цялото тяло.

10. Чувство на обърканост. Това състояние също е признак на натрупване на отрицателна енергия във физическото тяло.

Превод: издaтeлcтвo PACПEP

Понякога заедно с една вещ можете да си купите проблеми

Как да защитим биополето си от негативна енергия

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена