С каквото се похвалиш, без него ще останеш! Как да се защитите от зли хора

Често ние дори не подозираме, че негативните емоции по свой адрес, предизвикваме сами. Забравяме, че „щастието обича тишината“, провокираме завист, когато разказваме каква скъпа вещ сме си купили, как са ни повишили в службата или са повишили заплатата ни.

Хвалейки се, ние заявяваме на заобикалящите ни хора, че сме дръпнали напред, че сме ги изпреварили. Хората не прощават това.

Хвалейки се, ние привличаме потоци от негативната енергия на завистта. Не бива никога да се хвалим с децата си, с техните успехи и постижения; всичкото това предизвиква завист сред заобикалящите ни хора. Ако се похвалим на своя приятелка какъв прекрасен пръстен ни е купил любимият, може да получим обратното – той да ни напусне.

Затова бъдете по-скромни, разказвайки за своите постижения, когато ви питат; разказвайте за тях спокойно, без подробности. Не контактувайте с хора, които ви завиждат и ви обливат с негатив. Не споделяйте с такива хора радостите в личния си живот.

По-малко споделяйте плановете, целите, важните неща в живота си, особено ако не сте пристъпили към изпълнението им. Разказвайки за тях, вие разпилявате енергията и можете да се лишите от ентусиазъм. Само мълчанието гарантира вашия успех.

Неслучайно народното поверие гласи: „С каквото се похвалиш, без него ще останеш.“

Как да се защитите от зли хора

1. Когато излизате от къщи или преди среща с хора, които предизвикват опасения у вас, четете заговора: „Защитен съм от непристъпна стена, висока и недосегаема, дебела и непробиваема. Никой не може да ми причини зло.“

2. Ванга съветва за защита от завист: насипете в портмонето или в чантата си малко елда.

3. Никога не поглеждайте в очите на преминаващите и не се оглеждайте в тях. Така губите своята енергия, а получавате в замяна – умора или уроки.

4. Ако някой се опитва да влезе открито в конфликт с вас, си представете, че между вас има огледало, което отразява конфликтния човек и ви пази от него. Или си представете, че се намирате във вътрешността на вълшебен балон и обидчикът не може да ви стигне.

5. Безопасна игла също може да ви помогне срещу завистливи хора. Прочетете молитвата „Отче наш“ и забодете безопасната игла на опаката страна на дреха с иглата надолу. Иконка, купена и осветена в църква, също предпазва от завист.

Превод: издaтeлcтвo PACПEP

Само една дума може да предизвика нелечима болест! Думи, които имат чудовищен мутагенен ефект

 

Внимание: Пазете се от тези, които смърдят на нещастие!

10 места, където погрешно търсим щастие

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

The Bulgarian Times

Фейсбук страница