С нашите котки и кучета сме свързани телепатично

 

Телепатията не е измислица. Учени от различни страни провели експерименти, с които доказали, че съществува мислена връзка. Но не е ясно как се предава сигналът.

Искаме да позвъним на някой близък и той веднага ни се обажда. Доближаваме входната врата, защото чувстваме, че ей сега ще дойде наш близък човек, макар че по това време няма как да дойде. И той идва.

Всички, които имат тясна връзка с близък човек, знаят, че това е истина.

Но най-тясната телепатична връзка имаме със своите домашни любимци, които ни обичат беззаветно. Нашите кучета и котки са свързани с нас с невидими телепатични връзки.

Докторът на философските науки – ученият Рупърт Шелдрейк, изучавал връзката между домашен любимец и неговия собственик. Той обичал животните, наблюдавал своите питомци и започнал да изследва това явление – мислената връзка.

Около 51% от собствениците на кучета и 48% от собствениците на котки посочили, че знаят за телепатията на своите любимци. И кучетата, и котките чакат на входната врата стопаните си, дори те да дойдат неочаквано.

Доближават вратата и чакат. И не реагират на стъпки или автомобилен клаксон, а чувстват, въпреки че стопанинът им може още да е далече; той може да пристигне на велосипед или на делтаплан, но все едно неговият питомец го чувства и чака предано на вратата.

Много кучета и котки се сещат, че по телефона се обажда техният стопанин и се държат необичайно, вълнувайки се и радвайки се.

Собственичката на един голям африкански папагал го научила да разговаря. Той знаел почти 1500 думи. По времето на един експеримент тя отваряла в друга стая плик с картинки. Гледала някоя картинка две минути. В другата стая папагалът произнасял думата, която отговаряла на картинката от плика. Това било заснето във филм през 90-те години.

Така че мислена връзка съществува. Дресьорът Дуров заедно с академик Бехтерев провели подобни експерименти в началото на ХХ век. Животните са способни по телепатия да разберат командите и да чувстват намеренията на стопанина си, дори той да е далеч.

Нашите домашни любимци наистина са наши с цялата им душа. Представете си какво чувстват, когато искат да ги дадат, да се избавят от тях, ако са ги разлюбили… Те чувстват всичко, но прощават и обичат стопанина си. И го чакат…

Може би тази връзка не се прекъсва с края на земния живот?! И нашата котка, куче или папагал ни чакат предано в другия свят?! Ако стопанинът почине първи, дали домашният му любимец продължава да го вижда, чувства и поддържа със своята безкористна любов и вечна преданост?!

Превод: издателство PACПEP

Телепатията е научно потвърдена:

Как телепатично да определим къде се намира и какво прави даден човек в момента ?

 

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница