Тази година Слави, догодина Азис

“Мечтаехме за светлото бъдеще, а светло се оказа миналото до 1989 г.”; “Най-много сълзи са проляти от сбъднати желания”; “Тази година Слави, догодина Азис”; “Няма никакво значение, кой ще управлява прост народ като българския. Резултатът винаги ще е един и същ. Разликите ще бъдат само в уменията на управляващите да крадат”; “Слави, българите не искат да ги управляват от пещерата Тора Бора?? Излез на светло да те видят хората¡! Иначе след два месеца си аут!”; “Наистина има такъв народ… И на кого да се сърдим тогава?”: българската народна мъдрост прелива в новата ни рубрика „Вашите гласове“. Най-остроумните, пиперливи и духовити коментари от деня, по преценка на редакцията, ще намерят място в нея. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин! Запазваме правописа на нашите анонимни автори.

 

 

Днес коментирате машинното гласуване, политическите неволи на новия (а скоро стар) парламент, задкулисните партийни игри, ролята на президента и българо-руския шпионски скандал. 

 

Интересно…

Ако има разлика между отчетените гласове в софтуера на машината и тези на разписките, кой решава кои гласове да бъдат зачетени за действителни? Защото софтуерът винаги може да отчита едни гласове (в зависимост от поръчката), а да дава на избирателя вярна разписка за партията, за която е гласувал…

 

Живка Павлова

Дали Ердоган ще се разпъргави да открие български консулства навсякъде в Турция, където има повече от 40 подадени заявления за гласуване, за да вдигне гласуващата армия? Съмнявам се. Иска ми се да вярвам, че панделката на това противоречие между двете необходими условия, за да се реализира масовото гласуване в Турция, е завързана от някой родолюбив гениален юрист и че тъкмо по тази причина Радев така скоропостижно хлопна мандалото за прегласуване на този текст като мигом изпрати промените за обнародване. Дай боже. Апропо, „Гласове“, нали не сте се отказали от начинанието с подбора на бисери от форума? Истинско удоволствие е да ги прочете човек в края на изпълнен с неочаквани обрати и събития ден, напоследък повечето са такива, а и нови се задават.

 

Така е, защото тайно избрахте и закупихте световно

дискредитираните SmartMatic машини за електронно гласуване. Ако бяхте поръчали сигурните български машини за механично преброяване, дизайн и изработка според 4-годишна разработка на БАН, с участието на академик Благовест Сендов, и НЕ БЯХТЕ заплатили 2 пъти по-голяма сума за вносните машини ( 32 089 190 лв без ДДС), отколкото беше лимитът определен от правителството (до 2, 000 лв на машина т.е. до 20 милиона лв.). Разноските за български машини щяха да са дори още по-ниски, като се изчислят и доходите / поминъка за българските работници и фирми, които щяха да ги произведат… Но като приключи одитът на изборите в САЩ и се докаже, че точно с такива машини беше открадната победата от Президент Тръмп (2020), наистина с друга марка, Dominion, но използващи точно софтуера на SmartMatic, ще трябва да ги препродадете на … никого… т. е. на загуба, или да ги скрап-вате… Да не споменаваме, колко хора ангажирахте като преброяващ персонал за изборите, и какви пари трябваше да им заплатите за извънреден труд. Едва ли единичните разходи са само по 70-80 ст., както ги представяте… Всичко идва от главата (от корумпираната Борисовска ЦИК), вие сами сте си виновни, че толкова оскъпихте изборите.

 

Интересно ще стане….

… ако се намерят няколко авантюристични луди глави, които да залепват дъвки в четящото устройство на картата и като резултат невъзможност за продължаване на работата, лишаване от глас на незнайно колко гласоподаватели и/или касиране на изборите; Или пък почукване (настойчиво) по екрана с напр. пръстен с остър ръб; Или пък впръскване на подходящ флуид в четящото устройство; Или пък прегъване на картите (огранични са до три за всяка машина). И.Т.Н. И Тъй Нататък… Купон да става!

 

Свидетели сме на козметични промени в туземната колониална администрация на подмандатната на чичо САМ територия, нали?

В НРБ мечтаехме за светлото бъдеще, а светло се оказа миналото до 1989 г. …

 

Проф. Иван Илчев

„Боже Господи, какви нищожества стоят начело на българската държава!“

 

Иванка

Борисов не „реве като разпран“, а просто разчита на малко колегиалност от Мая и Корнелия. Първата стана Омбудсман благодарение на Борисов, а на втората предложи поста Председател на Парламентарната! Е от политически куртизанки, какво може да се очаква!

 

Боко ти си нашият кръстник

боко тръпне от нетърпение да организира платени протести. Ще имат ли сила служебното правителство и Радев да го арестуват?

 

Иванка

Как да го арестуват, на какво основание? Към този тип промяна ли се стремите, в която изпълнителната власт замества правосъдната!?

 

Оbserver

Наистина има такъв народ… И на кого да се сърдим тогава?

 

Спортист

Видях много високомерие от всички партии в парламента, а не желание за работа. И като е празна хазната и трябва да се взимат непопулярни мерки, всички хвърлиха бялата кърпа, че били много отговорни. Явно някои им нашепваше в ушенцата – бързи предсрочни избори, бързи предсрочни избори. Не разбрах само на какъв език им го нашепваха, не ще да беше български.

 

Мирандола

От постовете по Славчовото волеизлеяние ми харесаха следните: 1. Увеличават се секциите в чужбина, защото Славчо разчита на „изтеклите мозъци“, както ДПС на турците. 2. Ще повярвам в Славчовата борба за свобода на словото, когато сам излезе пред критични медии да дава интервюта. 3. Защо промените е Изборното законодателство забраниха в ЦИК да има представители на непредставени парламентарно партии? 4. Как се финансира партията на Славчо?

 

Само предстоящите избори

Ще покажат какъв е този нов закон и каква цел има.

 

Ala_Bala

Баце, навремето едни умни хора, когато са направили САЩ, са казали: „Два мандата“. През третия си мандат, ти и задругата се самозабравихте, загубихте връзка с реалността, затова сега никой не ви иска. Ако беше по-реален в оценките си можеше да завършиш кариерата си като президент, защото Радев няма да спечели втори мандат, загубвайки русофилските гласове. Алчността те закопа! Няма връщане назад и не мисли, ще ще дърпаш конците отзад, като Ахмед Доган. Той е умен човек, докато ти разчиташ на простотията на другите. Прибирай се по островите, може и в Рубльовка, но за там не е сигурно.

 

Ако е възможно…

.. да се наричат нещата с истинските им имена и в този смисъл „Дай, България!“ да се идентифицира като първата лява модерна партия на България, която се бори за демокрация като диктатура на малцинствата. И да пробщи другите леви партии и движения, като напр. ИТН, които са леви анархисти, всякакви „зелени талибани“ и най-новата лява партия на новите прогресисти „Българска прогресивна линия“ и т.н. И най-добре е да поканят другарят Станишев да им стане почетен председател.

 

Сълзи и сополи

Няма никакво значение, кой ще управлява прост народ като българския. Резултатът винаги ще е един и същ. Разликите ще бъдат само в уменията на управляващите да крадат. Общата рамка я задават от “Козяк”, останалото са подробности.

 

Петър

Слави, българите не искат да ги управляват от пещерата Тора Бора?? Излез на светло да те видят хората¡! Иначе след два месеца си аут!

 

Мим

Слави Трифонов беше и отново става най „достойният пропагандатор“ на мутризирана Блгария! И ето, мутрите отново го възродиха… Беше възпроизведен в чин „народен любимец“ на мутринската хранилка. Това е Българският „Великден“!

 

ИНТнагло и безцеремонно прецакаха президента

Преди изборите заявиха, че го харесват (май нямаше думичката „подкрепят“), за да се възползват от неговия рейтинг, но с това, което вършат в парламента, на практика оставят на президента и служебното правителство ужасен батак и никакви средства. И какво сега да ги прави президента, господин Дачков? Какъв е смисълът сега да се меси в работата на парламента? Да се изока и те да му съсипят кампанията? Предпочитам да си замълчи, но да имаме после поне читав президент, щото след извънредните избори парламентът ще е същия или даже по-зле.

 

Мутри, вън

Кой ще подкрепи Радев на изборите?Слави ще си издигне свой кандидат, защото след като спечели предсрочните избори, няма да иска да е придатък на Радев.БСП ще прави конференции и ще номинират Нинова, която ще има повече номинации от Радев и ще издигнат в крайна сметка нея. Зад Радев ще останат само мутресите на мая, костя копейкин и абв. Против са машините за гласуване ГЕРБ и ДПС,ВМРО, ДБ и т.н. И тия социолози, дето му дават сигурна победа още на първи тур, ще си изядат ушите.

 

Христо

ами дубрутру, г-н Дачков… най-много сълзи са проляти от сбъднати желания… анадъмму

 

Колко

Колко лесно е да се говори без никакви факти. Замириса на избори и отново трябва да се извади плашилото ДПС. Колко мандата спечели на последните избори ДПС от чужбина включително от Турция 1 или 2, това ли определи разпределението на силите в НС? Без да съм симпатизант на Слави и ИТН не съм чул да е замесен в корупционни скандали. Забелязвам, че ако проследим назад във времето някои статии тук ще видим някои резки промени в симпатиите, не знам причината.

 

Иванка

Не познавам Трифонов, рядко се е случвало да гледам неговото шоу, и то много отдавна. Не съм ходила на неговите концерти и не следя музиката му. Мисля, обаче, че парите му са спечелени от него. Той не е бил участник в политиката, не е заемал ниакви държавни постове. Затова голямо е учудването ми за объщението към него -„мутра“. Може би някой знае нещо повече за него, но щеше да бъде добре да го каже точно и конкретно. Като наричаме всички мутри, по-скоро оневиняваме и размиваме около истинските мутри. Не се явявам защитник на Трифонов, за сведение не съм гласувала за него, не познавам и програмата му. Но „всички са маскари“ работи точно за истинските маскари. Вместо това да потърсим умни, честни и можещи хора, а такива имаме.

 

Какво значи сам да си си спечелил парите?

Оставиха го в най-гледаното време и това е зависимост, не всеки може да има такова ефирно време, ако не отговаря на определени условия. Той печели, народът опростява. И когато хората престанаха да го гледат, той влезе в политиката. Чалгар!

 

Румен Геров

Да, изборният кодекс е основният проблем на България. От него тръгват всички машинации. Ако от списъците се извадят всички мъртви души, ако в Турция гласуват само владеещи български, ако не се манипулира преброяването на гласове… Тогава ще се види какви и колко свестни хора ще управляват България. ДПС няма начин да има повече от 6-7 % – това е реалният им електорат.

 

Да ви е сладко!

Като чета простотиите на “умните и красивите” във форума, мисля че няма нужда Русия да ни е враг. Нямаме по-голям враг от самите нас. И няма нужда да загиваме от руските ракети, ние сами ще се самоизядем. Нещата вървят към свиреп канибализъм.

 

Посолсвото на САЩ в Москва спира издаване на визи за руснаци

…то пък днес някой трябва да е луд от демократична Русия, където можеш да се движиш безпрепятствено, където бизнес и икономика си вървят , където ресторантите са пълни, където културните активности са на макс, музеи, галерии, опери, театри … не спират, хората не са заставяни да се движат по улиците с намордници, няма комендантски часове, можеш да пътуваш свободно от Севастопол до Магадан и от Мурманск до Владивосток ; да се грабнеш да емигрираш в САЩ ??? Където има 60 милиона бедстващи на купони за храна, щати замръзват и живота спира при 15 см. сняг , нормалната /не ГМО/ храна е лукс, насилието е с размери на гражданска война, терорът над белите американци е НОРМА , локдауни в повечето щати … И един бял руснак източно-православен ще иска да ходи в САЩ точ. сега – буа ха ха ха ха !

 

Капитан Кук

Определено днес цензурата на Запад е по-свирепа от комунистическата.

 

Русоробия

За русоробите русофоби са нормалните българи, които на Разпети петък пишат за България, а не за оная територия на североизток.И Захарий, и Раковски, и ген.Иван Колев, и Стамболов са русофоби. Русоробията е болест.И, разбира се, че тия „роби“ според промитите мозъци, създадоха Копривщица и Калофер, а руските мужици ги продаваха като роби. И тук полазиха рубладжиите.

 

Статистик

Омразата към Русия е атестат за това, че човекът, който пише такива постове като горния, или не е българин, или получава грантове от някоя западна фондация, или е бил женен за рускиня. Животът не познава трети вариант.

 

ЗИП на 30.04.2021 в 08:57

Стига дрънка глупости, опитите ти за пародия съвсем не вървят на Разпети Петък. Ставай от дивана, купувай билет за Москва, вземай пропуск за Кремъл и иди да обясниш на Путин колко е глупав. Той ще те изслуша, преди да ти се изсмее на детинщините.

 

Дано всичко това да е само пушилка,

защото ако не е, както сме тръгнали – или ще изчезнем като държава или ще загубим голяма част /поне една трета/ от територията си. Е тогава, не ми се мисли какво ще стане с всички тия продажни мекерета, дето се надпреварват тука да се изказват срещу Русия. Тия продажници така и няма да разберат, че Русия е единственият ни възможен съюзник в международан план. Но плещят ли плещят – та за „окупация“ /каквато никога не е имало от Русия спрямо България, но лъжата трябва да се каже, пък след това каквото ще да става/, та за интереси /каквато дума се чува единствено от полит.елит на САЩ, между впрочем/, та какви ли не други абсолютни измислици. Знайте, че ако не се вразумите, жестоко ще бъдете наказани. Няма майтап. Дори и България да изчезне, ще ви видят сметката именно новите ви господари, които и сега ви презират, но за момента добре ви използват и сте в техен интерес. Но тъй като добре сте се охарактеризирали като абсолютни предатели и неблагодарници не по принуда, а по душа – съдбата на такива отрепки винаги е една и съща.

 

Ама разбира се бе, ген.Колев,

а наш пръв вечен приятел – Турция и то на първо място, нали така. Да си се върне пак старото – една малка част от нас да си подгъзуват, компрадорстват и чорбаджийстват под справедливата ръка на Султана, а другите – кучета ги яли. Що ни трябваше да ни освобождават тия руснаци. Добре си бяхме – ни за държава се налагаше да мислим, ни за народ, ни за отбрана ни за международно положение. И сега мислехме, че Европа ще ни храни, а НАТО ще ни брани, ама се закучи нещо тая пущина. И тия рушняци пак ни мътят водата и ни развалят рахатлъка в империята. Между другото, вашата фамилия наистина ли е Колев? Да не е Кольооглу или нещо такова? И се научете, че когато се изписват имена на държави, градове и т.н., те се пишат с главна буква. В турския език не знам как е, но в българския е така.

 

О, руси, о братя славянски

защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански? немили неканени гости/ Желали би вас възхитени, да срещнем със сълзи и китки/ Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки/ ВАЗОВ КАКТО ВИНАГИ Е ТОЧЕН.

 

Без имена

Наистина е за съжаление и наш срам. Не, защото е насочено против Русия, а защото е срамно, че нашите „политици“ са готови да изпълняват всяка наложена им глупост.

 

Луди хора

До вчера се чудих на чехите пък то и ние същите

 

Кого разглобяват

„Нинова, крайно време е да разбереш“ БСП вече над 30 години се прави на дипломатична,културна,тактична и сговорчива….. и какво се плучи – хули ,подигравки,комплоти и най-вече смърдели колаборационисти и жендъри се опитват да подменят същността и като социална партия. Сега като гледам мишоците от протестърските партиии…….,да се чудиш кого разглобяват от властта? Че то Мая-картечарката изстреля две сандъчета патрони срещу БСП. Славчо Чалгара ял,пил и се веселил с ВИС-аджиите и Боко,но видите ли БСП били статуквото,а се не види,че от 30 години опростачи цялата млада популация на България.

 

“Новото нормално”

Питат двама тинейджъри, какво знаят за Стефан Караджа. Единият пита: това не беше ли някакъв бос от подземния свят, а другият го контрира: не бе, това е улица във Враца.

 

Какво робство?

То е нямало такова нещо. Децата това знаят, това са учили. Бойко поне е чел “Винету” (както се разбра, дори в два тома), сегашните и това не са чели. В интернет има други неща.

 

Елена Гунчева

Тази година Слави, догодина Азис…

 

Шоуто на Ристю

И това, че Иванов беше вицепремиер и правосъден министър на Борисов е фалшива новина, той беше в екипа на Байдън.

 

България

Много партии и партийки минаха за 30 г през Парламента То не бяха екогласност костовисти седесари монархисти. Всички отекоха в канала Сега някакви умно красиви психо десни и чалгари милионери пак се изживяват на месии И те ще отекат в канализацията И герберите и фашистките партии са в предсмъртно ложе Не може да излъжеш хората Може за кратко може за дълго но не и завинаги Само БСП е истинската партия която изразява интересите на хората И ако сега новодошлите не подкрепят кабинета на БСП ще покажат истинското си лице и те ще отекат като всички буфосинхронисти

 

Таня

Колко гадатели има в този форум, притеснявам се за поминъка на Алена,? Какво щяла да направи Нинова, какво щяла да каже, на кого щяла да го каже, а пък той как щял да и отговори? Каквото и да направи Нинова, ще го направи по най добрият начин, доказала е, че не е глупава.

 

Наблюдател

„Ние сме лоялно на ЕК правителство“ А политиците в някои държави са лоялни към собсвеният си народ.

 

Д-р

Че кой не шпионства в днешно време, в минало или в дълбоко минало? Само който като България, на която й разгромиха и ликвидираха разузнавателните служби. И контраразузнавателните, защото зад дрънкането тези дни на борисов, гешев и компания за руски шпиони няма НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, само стъкмени в лишени от фактология схемички, подсказани от ЦРУ и Държавния департамент. Не се съмнявам, че има руски шпионаж, но хването поне един с доказателства, поне един руски агент у нас със самопризнания. Няма, а когато няма – няма!

 

Наблюдател

Вчера имаше пожар в завод за боеприпаси. Предполагам че са успяли веднага да заловят руските шпиони, виновни за пожара.

 

ЗИП

България е клекнала шот чака руски туристи а при скъсване на отношения тва нема как да стане а Русия кляка защото иска да си продава природния газ по тръбата на Турски Поток ! Славянска дивотия. Хора без чест, без достойство…..

 

САЩ предупредиха Турция и другите си съюзници: Не купувайте руски оръжия

Е, че кой търси руско оръжие, нали важното бе, че в Русия дори един тостер не могат да сглобят?!

 

Минаващ

Абе „предупреждават“ , ама Турция и Ердоган ИМАТ ТОПКИ!!! То не напразно последния военен преврат преди около петилекта се ПРОВАЛИ в Турция… Злите езици разправят , че и там Боширов и Петров помагали. И сега какво? Станахме бетер като българското правило – „Дружина с Предател“ – НАТО с…Турция 🙂 А иначе истинско оръжие, при това и евтино, освен старо Американско (на чертеж) на пазара – всякакво! И Руско, и Китайско, и Израелско, и Френско , и … Българско даже (Гебрев няма да продава шикълки я…) – важно е паре да имаш – ще се намери кой да те уреди…

 

Иван Томов

Цитирам Шестима руснаци МОЖЕ да са замесени във взрива на складове у нас, в които са съхранявани боеприпаси на Цитирам Шестима руснаци МОЖЕ да са замесени във взрива на складове у нас, в които са съхранявани боеприпаси на Цитирам Шестима руснаци МОЖЕ да са замесени във взрива на складове у нас, в които са съхранявани боеприпаси на Четете бе хора може, Ами може и от горна волта да са щом може всичко може

 

Аз пък обвинявам „дългата ръка“

на Русия за безводието преди две години в Перник. По информация от неназован източник, водата на Перник е извозена с руски водоноски до Бургас и от там натоварена на руски кораби. Прокуратурата, обаче, намери нещо общо в безводието на Перник и пожарът в Нотр Дам. Високата температура от пожара е изпарила водата от пернишкия язовир. Тя, след като се е изпарила е била подхваната във вид на облаци от въздушно течение движещо се на североизток и точно над язовира в град Воронеж, изведнъж облаците са изчезнали. Руските осведомителни агенции съобщават за проливни дъждове по това време в района. Е, че то всичко е ясно.

 

Пак ви питам…

Какво щеше да стане, ако Слави изобщо не се беше кандидатирал на тези избори?

 

Атанасов

До горния, до долния – все тая. Кучетата си лаят, керванът си върви. Водачът на кервана в момента май има арабско име…

 

Ама де!

Внимавайте какво пишете, че Тошко ще реже части от тялото за такива приказки.

Източник: ГЛАСОВЕ

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times