Те искат децата ви, защото само така могат да наложат новата финансова система (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

Това видео е ключово. Ще се радвам да го изгледате и да го споделите с повече хора.

„Ако досега заменяхме енергията, креативността, знанията, уменията, талантите и времето си за принтирана хартия, сега психопатите искат да го правим за дигитална „валута“.

Три. Винаги е имало три групи. Във всички истории и събития, на които сме ставали свидетели. ПЛАНдемията отново го потвърди: групата на тези, които се подчиниха, без да мислят, групата на тези, които го направиха, защото бяха изнудени и не искаха да губят материалните си придобивки и групата на тези, които казаха „не“, защото видяха истинския замисъл. Според статистиците процентите в тези групи са 30%, 40% и отново 30%.

За последната група, ако процентите са 30% е чудесно, но дори да са по-малко не е фатално, защото знаем, че историята никога не се е променяла от масите, а от шепа хора с ясни идеи и визия и непреклонни в намеренията си.

Това видео е, за да се увеличи последната група. Каквото и както да ви лъжат платените: pressтитутки, мъпети-полици, купени инФЛУенцъри, този световен цирк наречен „пандемия COVID-19 „ няма нищо общо с вируси, здравословни проблеми и защита на имунната система на хората.

Той има една-единствена цел: Bild back better („да си осигурим гърба по-добре“) – смяна на сегашната финансова система с нова! Новата ще бъде дигитална, с ужасяващ тоталитарен контрол върху всеки един аспект от живота на хората! Ако досега заменяхме енергията, креативността, знанията, уменията, талантите и времето си за принтирана хартия, сега психопатите искат да го правим за дигитална „валута“.

Наративът ще е един и същ: само докато изгладим кривата, само докато всеки си получи дигиталния паспорт, после ще дойдат социалните кредит, след това стимули, които пък ще бъдат заменени от наказания, ако не се подчинявате.

Толкова дълго време живяхме в робска система, защото заменяхме вярата си за измислицата, че хартията има стойност. Не е ли време да променим това? Не е ли време да осигурим на децата си свят, в който да живеят свободни?

Разкажете на човека до вас, споделете това видео, обяснете на всеки, че никой няма да бъде пощаден : нито тези, които се умилкват в краката на психопатите, нито тези, които се подчиняват безропотно с надеждата да се върнат към старата робия!

Пълно неподчинение и категорично отхвърляне на сатанинския план на психопатите.
  •  Таня Тодорова

ВИДЕО

 

8 прогнози за света от Световния икономически форум в Давос

 

Първа прогноза — вие няма да притежавате нищо и ще сте щастливи.

ЕС стартира „дигитален портфейл“ в последната стъпка към „безкешовото общество“! Великото зануляване и парите в брой (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Електронният концлагер и безкешовото общество: Глобалистите ни обещаха забрана за интернет, тотален онлайн контрол и цифрово евро (ВИДЕА)

Правителствата работят агресивно за забрана на криптопазарите след въвеждането на техните дигитални валути от централните банки? Прекратяване на анонимността: защо партньорството на СИФ срещу киберпрестъпността застрашава бъдещето на поверителността

Кибер атака – оръжието, което ще използват глобалистите (ВИДЕО-БГ СУБ)

Кибер полигон 2021: глобалистите провеждат симулация на настъпваща „киберпандемия“, за да се подготвят за икономическо нулиране

От Световният икономически форум обещаха кибератака, която ще доведе до срив на световната финансова система

Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ)

Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“

Microsoft с криптовалутна система базирана на телесната топлина на човека

ПЛАНдемично съглашение прикрива установяването на Нов световен ред

Световното Правителство пуска в обращение наднационална валута

Електронният концлагер: Цифровизацията – смъртната присъда за държавата и личността

Психическата «пандемия» стартира за оцифроване на човечеството с «QR-код» и съкращаване чрез вaкcинaции

ВЕЧЕ ПОДПИСАНО ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА👇

«ПЛАНдемично споразумение» – Нов световен ред чрез медицински фашизъм (ОБНОВЕНА) ⚠ ВЕЧЕ ПОДПИСАНО ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА❗

Дигиталната “желязна завеса” се спуска

Кражба на ДНК: Как и къде ще изтекат личните ни данни за генетични изследвания по „лична идея“ на Румен Сорос, осъществявана от Киро Краварда (ВИДЕА)

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€! Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш! (ВИДЕО)

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

Който желае може да се присъедини към групата ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН

Само за година 9 778 души са убити в рамките на 24 часа след експерименталните инжекционни течности ⚠ ДОКЛАДВАТ СЕ ПО-МАЛКО ОТ 1%, А КОЛКО НЕ СЕ ДОКЛАДВАТ❗❓❗

Рlаnеt Lосkdоwn – интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ)

Пл@нд€ми@ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

Пл@нд€ми@ втора част (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

«Ние ще имаме Световно Правителство, независимо дали го харесвате или не. Единственият въпрос е как ще бъде постигнато Световното Правителство, насила или чрез съгласие», Изявление,  направено пред американския Сенат на 7 февруари 1950 от Джеймс Поул Варбург

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

Договорът за вечна пандемия и трансхуманизъм на СЗО и извънредното положение като новото нормално (ВИДЕА – БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница