Тиери Боде поздрави всички българи гласували за „Възраждане“ и лично Костадин Костадинов за борбата им срещу ЕС, НАТО и САЩ (ВИДЕО – БГ СУБ)

„Щастлив съм да отправя своите поздравления към „Възраждане“, родолюбивата политическа партия, която току-що спечели 27 места в българския парламент, чудесен резултат – двойно по-висок и два пъти повече привърженици в сравнение с предишните избори. Поздравявам сърдечно и председателя Костадин Костадинов за неговата смела позиция срещу ЕС, срещу НАТО и американския империализъм, както и за неговата смела и реалистична позиция за войната в Украйна, последствията, от която застрашават целия континент от северозапад, където се намирам, до югоизток, където днес изпращам сърдечните си благопожелания. Бих искал също така да поздравя стотиците хиляди български гласоподаватели, които избраха да се борят заедно с „Възраждане“. Тревожно ниската избирателна активност, по-малко от 40 %, е знак за разрив, страшно обвинение към господстващата върхушка. Огромното мнозинство от българите са решени да не гласуват, защото не вярват, че си струва да изявяват волята си. Това е така, защото те многократно и системно са били лъгани от политическата класа, която е част от глобалистичния план на ЕС и САЩ. Аз напълно разбирам чувството на отчаяние у тези хора. То е обхванало и народите в Европа, а за жалост е силно осезаемо и в България. Но аз се радвам за онези българи, които са изпълнили своя патриотичен дълг. Когато аз създадох „Форум за демокрация“ през 2016 г., го направих именно за да възстановя връзката на обикновените граждани с политическия процес, да скъсам примката, в която партийният картел е стегнал държавата и живота на всеки от нас в моята родина Холандия. В същината си това е наша обща борба. А името на Вашата партия – „Възраждане“, обикновено се превежда на английски като съживяване. Но в действителност то означава Възкръсване или Ренесанс. Преди няколко години нашата партия „Форум за демокрация“ създаде институт „Възраждане“ – научно-изследователски център, който ежедневно организира ценни лекции и семинари на политико-философски теми. Защото ние сме твърдо решени да се борим за възраждането на европейската цивилизация. Затова съм щастлив да открия деен и неустрашим съратник на отсрещния край на нашия древен континент, който работи за нашето общо европейско възраждане. Още веднъж поздравявам вас и всички ваши съмишленици и ви желая много сполука!“, казва Тиери Боде в неговото видео-обръщение.

ВИДЕО

 

«Това е Тиери Боде, председател на „Форум за демокрация“ – холандска партия, подобна на Възраждане. Благодаря за подкрепата! Макар и на двата края на Европа, интересите ни в глобален план са общи – цивилизацията ни да оцелее, държавите ни да са суверенни, ценностите и традициите ни да не бъдат подменяни, народите ни да процъфтяват. Борбата ни е обща, победата ни също ще бъде обща! Скоро Възраждане ще управлява България! Време е за Възраждане!», – написа Костадинов във Фейсбук

ОЩЕ ОТ АВТОРА

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ – ВИДЕО, БГ СУБ)

 

Тиери Боде предупреждава: „Новият световен ред е пред нас – ние сме в сериозна опасност“ (ВИДЕО)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на