Това ВИДЕО доказва абсолютната лъжа, заради която затвориха и тероризират  целия свят с СОVID-ваксини, които се ползват за стерилизация, контрол на масите и депопулация! (БГ-СУБ)

//

Не говорим за наука, а за шарлатанство! Моля, гледайте това видео. 
В химическа лаборатория в Италия е извършен експеримент.
Тестван е материал, който няма нищо общо с човешки материал (киви, круша, банан, портокал, грозде, тиква, броколи, мандарина, сок от плодове и сок от горски плодове).
Идеята е да се докаже надеждността на тестовете въз основа, на чиито резултати бяха затворени редица държави.
В случай, че тестовете са действително надеждни всички тестове трябва да са отрицателни, защото се тестват обекти, които нямат нищо общо с хората.
Тестът не може и не трябва да се има предвид при вземането на решение за прилагане на терапевтични мерки, но преди всичко като индикатор за налагане на ограничителни мерки.
Всички ние знаем, че мерките предприети от правителствата въз основа на ПСР тестовете всъщност са поставили на колене икономиките на съответните държави.

„Ако ние успеем с този експеримент да придадем допълнителна сила на нашата жалби и да разясним на компетентните органи, че сме изправени пред една измама, аз вярвам, че могат да се вземат мерки и да се направят разследвания и да се отправят обвинения срещу тези, които трябва да бъдат обвинени.“

Да припомня, че българския съд е в ръцете на „десните“, които са сороспии. В България едва ли би се стигнало до жалба в съда, а за разследване на това престъпление, което се извършва в момента ми е трудно дори да си мечта.

  •  Таня Тодорова

ВИДЕО

 

 

Ако субтитри не тръгват ги активирайте от зъбното колелце на плеъра. Как да ги включите стъпка по стъпка;

  • цъкнете на зъбното колело;
  • идете на “субтитри“ и натиснете “английски (автоматично генерирано)“,
  • пак на “субтитри“, натиснете “автоматичен превод“ и изберете “Български“.

Ето как се прави за телефон, ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

ПСР тестовете: Най-голямото престъпление срещу човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Организаторите на ковидгеноцида ги очаква наказателен съд! Съдебни дела срещу СЗО за престъпление срещу човечеството (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

Последни новини от Топ адвоката д-р Райнер Фулмич около съдебните дела срещу Ковид геноцида (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times