ДНК

Това е генна терапия, а не ваксина! СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи (ИНТЕРВЮ СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ)

Това е генна терапия, а не ваксина

Интервю с д-р Дейвид Мартин

д-р Дейвид Мартин обяснява защо иРНК ваксините на Пфайзър и Модерна всъщност не са ваксини, а генна терапия

Д-р Дейвид Мартин

Гост на подкаста Wise Traditions e д-р Дейвид Мартин. Той е завършил Goshen College, има магистърска степен от Университета Ball State и докторска степен от Университета на Вирджиния. Той е иноватор, професор и човек с богато на постижения резюме. (https:/davidmartin)

В това интервю Дейвид говори за иРНК COVID-19 ваксините и основните проблеми, свързани с тях. Той коментира иРНК технологията и обяснява защо това е генна терапия, а не ваксина според обичайното ни разбиране на думата. Той разглежда проблемите с PCR тестовете и извънредното положение, в което сме в момента. Накрая той обяснява как страхът на подсъзнателно ниво може да ни накара да се противопоставяме на истината.

Добре дошъл в шоуто, Дейвид.

Благодаря ти. Радвам се, че съм гост.

Имам приятелка, който работи в училищната система. Тя получи писмо, в което се обяснява, че тя е работник от съществено значение и че трябва да се ваксинира с една от новите Ковид ваксини. Какво трябва да знае, преди да вземе такова решение?

Нека започнем с уводното изречение. Думите, които използваш в този ред, не съществуват в действителност. Нека го обсъдим. На първо място, няма ваксина, която е в процес на разработка или се планира срещу вируса SARS-CoV-2. Такава не съществува, не е разработена – дори не е в перспектива през 2021 г. Това е едно от неприятните неща за случващото се в пропагандната война. През февруари Световната здравна организация ясно даде да се разбере, че SARS-CoV-2, или вирусът, и COVID-19, което е поредица от клинични презентации на болестта са две различни неща.

Правиш интересна разлика. Чувала съм, че SARS-CoV-2 е „вирусът“ и че COVID-19 е болестта. Това ли имаш предвид?

COVID 19 не е болест. Това е поредица от клинични симптоми. Това е гигантски чадър от неща, които преди свързвахме с грип и с други фебрилни заболявания. Проблемът е, че през февруари Световната здравна организация категорично заяви, че не трябва да има взаимовръзка между двете неща. Едното е вирус по тяхното определение, а другото е набор от клинични симптоми. Илюзията през февруари беше, че SARS-CoV-2 причинява COVID-19. Проблемът с тази дефиниция и очакванията е, че по-голямата част от хората, които се тестват положително с помощта на метода за тестване RT-PCR за фрагменти от вируса асоцииран със SARS-CoV-2, изобщо не са болни. Илюзията, че вирусът причинява болест, се разпадна. Това е причината, поради която те изобретиха термина асимптоматичен носител.

С други думи, може да получа положителен резултат при PCR тест и причината, поради която не съм „асимптоматичен носител“ е, че изобщо не съм болна. Те са направили погрешно предположение, че SARS-CoV-2 причинява COVID-19.

Това никога не е било така и никога няма да бъде. В медиите се прави връзка, при която университета за проучвания Джонс Хопкинс или платформата за проследяване на COVID и др. умишлено са подвели хората. Във Вирджиния няма 5000 нови случая. Потенциално може да има няколко хиляди положителни PCR тестове, но повечето хора, които имат положителен тест, никога няма да имат нито един симптом. Повечето от хората, които имат симптоми, нямат положителни тестове.

Познавам някои хора, които казаха подобни неща. Нещо от рода: „Прилоша ми и получих отрицателен тест. Моята снаха, която се чувстваше страхотно, получи положителен тест. „

Винаги ще е така. Причинно-следствената връзка, която медиите, Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC) направиха, както и COVID тракерът, който представлява сътрудничество между Фондация Блумбърг, Фондация Гейтс, Фондация Зукърбърг и други, официалните цифри, които всяка сутрин засичаме на нашите компютърни екрани и по телевизията, тези цифри умишлено лъжат. Те умишлено лъжат от самото начало. Няма причинно-следствена връзка между тези неща и никога не е била установена. Дори никога не е била близо до установена. Имаме ситуация, при която илюзията на проблема е, че хората казват: „Не искам да се заразя с COVID-19.“ Те имат предвид, че не искат да се заразят с вирус. Проблемът е, че тези две неща не са свързани помежду си.

Вирусната инфекция не е документирана при повечето от така наречените „случаи“. Няма основание за това съчетание, освен манипулирането на обществеността. Това е първата половина на проблема. Втората половина на проблема е това, което се рекламира като ваксинация. Както добре знаете, когато някой казва думата ваксинация, общественото разбиране е, че сте третирани с атенюиран или жив вирус, или с фрагмент от атенюиран вирус, и че терапията има за цел да ви предпази от заразяване и да ви предпази от предаване на инфекцията, което ваксината според общата дефиниция е предназначена да прави.

Проблемът е, че в случая с ваксините на Модерна и Пфайзър това не е ваксина. Това е генна терапия. Това е химиотерапевтичен агент, който е генна терапия. Това не е ваксина. Какво прави всъщност? Изпраща верига от синтетична РНК в човешкото тяло и предизвиква създаването на спайк протеина S1, който е патоген. Това е токсин у хората. Това не само не ви предпазва от разболяване, а кара тялото ви да произвежда това, от което се разболявате.

В този смисъл звучи ли като ваксина?

Не, изобщо не, защото ваксината трябва да предизвика имунитет. Не трябва да задейства организма да изработи токсин.

В това е разликата.

Тази разлика дори не е малка. Просто изобщо не е същото. Това е публична манипулация на невярно представяне на клинично лечение. Това не е ваксинация. Не предпазва от инфекция, не спира предаването. Това е средство, чрез което тялото ви се предизвиква да произвежда токсина, с който след това се твърди, че тялото ви по някакъв начин е свикнало да се справя, но за разлика от ваксината, която трябва да предизвика имунния отговор, в случая този агент предизвиква създаването на токсина.

Начинът, по който чувам, че компаниите го обясняват, е „да научите тялото си да се бори с този вирус, когато той се появи“. Ето как го представят.

Тяхното клинично изпитване не включва нищо от това дори като възможност в рамките на изпитването. Клиничното изпитване не измерва наличието или отсъствието на вирус или вирусен фрагмент. Клиничното изпитване не измерва възможността за потискане на предаването, клиничното изпитване не измерва нито едно от тези неща. Това е случай на погрешно представяне на технологиите и това се прави изключително, за да могат те да попаднат под шапката на законите за общественото здраве, които експлоатират ваксинацията.

Това, което казваш, е различно от това, което повечето от нас са чували в масовите медии и дори в прессъобщенията на големи компании.

Това е така, защото хората не четат действителните клинични изпитвания. Ако прочетете клиничните изпитвания, ще се уверите, че нищо от това, което казвам, не е по-различно. Всъщност самите компании потвърдиха това, което казвам. Те казаха, че не могат да тестват за съществуването или отсъствието на вируса и не могат да тестват за трансмисивността, защото според тях това би било непрактично. Самите компании са признали за всяко нещо, което казвам, но използват публичната манипулация на думата ваксина, за да склонят обществеността да вярва, че получава нещо, което не получава. Това няма да ви попречи да получите коронавирус. Това няма да ви попречи да се разболеете. Всъщност, напротив, ще ви разболява много по-често от самия вирус.

Как можеш да кажеш това толкова категорично?

Тъй като това показват данните за хората, получили втората доза, 80% от тях са имали една или повече клинични презентации на COVID-19. 80% от хората, които имат инфекция според RT-PCR теста, нямат симптоми изобщо.

Хората получават повече от „ваксината?“

Да. Ще получите симптоми на COVID-19 от генната терапия, представяна като ваксина. Ще получите симптоми на COVID в 80% от случаите. Ако сте изложени на SARS-CoV-2 според RT-PCR, при 80% от случаите, няма да имате никакви симптоми.

Каква е целта да се получи тази ваксина или тази генна манипулация, както я наричате?

Това е технология за генна терапия. Това е собственото определение на Модерна. Нека се придържаме към това, което те го наричат. Ползата не съществува. Човек ще бъде потенциално изложен на некласифициран, както краткосрочен така и дългосрочен, риск от промяна на неговата РНК и ДНК в резултат на подлагане на тази генна терапия. Това е важно да се разбере, че няма клинична полза, освен че в някои случаи на инфекция с CoV и / или излагане на COVID-19, каквито е имало няколко. С това имам предвид по-малко от няколкостотин от близо 40 000 в клиничното изпитване. Няколкостотин души са имали няколко дни по-леки симптоми при генната терапия в сравнение с контролната (плацебо) група. Дори при това сравнение, ако погледнете методологията, публикувана в докладите за клиничните изпитвания, те играят игри с данните, защото това, което правят е, че разделят реактивността, което означава начинът, по който човек реагира при подлагане на генната терапия, те отделят нежеланите събития от действителните симптоми на COVID.

Проблемът е, че симптомите на COVID включват неща като треска, болки в тялото, мускулни болки, мускулна слабост и подобни неща. Те се отърваха от много такива неща, които би могло да се считат за симптоми на COVID, като ги наричат нежелани събития. Ако вземете тези данни и кажете: „Сравнете популацията, получила генната терапия, с популацията, която не е получила генната терапия.“ Популацията, която е получила генната терапия, е имала много повече заболявания, включително симптоми на COVID-19, отколкото популацията, която не е получила генната терапия, но тъй като огромен брой са класифицирани като нежелани събития, те технически успяха да се наместят в тези нелепи 90% плюс ефикасност. Ефикасността не е била ефективна при блокиране на заболяването. Твърди се, че ваксината е ефективна да съкрати продължителността на симптомите.

Хората се страхуват и са готови да повярват на това, което искат да повярват, вкопчвайки се онази част от информацията, която сподели, че „Поне ще потуши симптомите ми и ще ограничи продължителността на заболяването ми . “ Те се хванаха за тази част от информацията, която представлява манипулиране на данни, както казваш, и се надяват, че това ще бъде тяхното спасение от COVID-19.

Нищо от това няма да избегне COVID-19 и нищо от това няма да избегне SARS-CoV-2.

Говорихме най-вече за ваксините на Модерна и Пфайзър, които са генна терапия. Има ли още ваксини в разработка или пускане на пазара, който не използват генна терапия?

Изследването на АстраЗенека/Оксфорд използва вирусен фрагмент. В технологична насока то е по-близо до това, което аз и ти бихме могли да считаме в исторически план за ваксина. Проучването на АстраЗенека/Оксфорд беше интересно за наблюдаване, тъй като те имат проблем с методологията, който представлява предизвикателство от гледна точка на опитите да заблудят данните и да разберат какво се случва от гледна точка на безопасността или ефикасността. Причината е проста, че в някои случаи проучването на АстраЗенека/Оксфорд не е използвало контролна група с физиологичен разтвор. Като контрола са използвали друга ваксина. С други думи, те са подредили тестето. Правят ваксината да изглежда някак неутрална в сравнение с друга ваксина в няколко от техните опити за събиране на данни.

В резултат на това имаме и проблем с методологията, който между другото е критикуван от редица клинични учени. По-големият проблем е, че те все още не измерват податливост към вируса и предаване на вируса. Това са двете опори, които се изискват, за да може някой да каже, че ваксинира населението по съображения за обществено здраве.

За да го разберете, ще го кажа по-просто: „Всеки трябва да се подложи на химиотерапия за рак, какъвто би могъл да развие.“

Хората биха се смели в лицето ти.

Точно това се случва. Това не е профилактика. Това не ни помага. Казват ни да предприемем лечение на заболяване, което нямаме и най-вероятно няма да имаме. Казват ни това, използвайки внимателни маркетингови манипулации и пропаганда, наричайки тези неща ваксини за обществено здраве.

В миналото сме приемали ваксините поради тази причина. „Нямам морбили. Не искам да получа морбили, затова ще се ваксинирам за морбили. “ Ние сме готови да приемем този подход.

Това е разказът, който всеки очаква.

Защо обаче ти не очакваш това? Какво те накара да се потопиш по-надълбоко?

Това не е, което се измерва. Не е, което се прави и не е тази технология. иРНК не е ваксинация. Това е генна терапия, която първоначално е разработена за лечение на рак. Ето защо използвам аналогията с химиотерапията. Това не е ваксинация.

Имам колеги, сигурен съм, че и ти, приятели и познати, които се ваксинират. Какво можем да кажем на тези хора или да споделим с тях, което може да ги събуди?

Това е сложен въпрос и отдавна избрах да не се ангажирам с енергията на тази метафора за будене на спящите, защото фактът е, че ако хората са манипулирани да реагират на страха, това е рефлексивно и несъзнателно. Ако изследваме поведението си и това, което правим е самонараняване, защото сме убедени, че по някакъв начин ни предстои по-лошо бъдеще, не мога да кажа, че фактите могат да преодолеят това. Все още не съм срещал през живота си някой, който е позволил на даден факт да надвие вярата. След като възприемете дадено убеждение, фактите не са добре дошли, защото това, което правят е, не само да обвиняват вашето убеждение, но и вашата енергия, която казва: „Трябва да повярвам на това, което ми е казано.“

В момента, в който се опитате да се включите факти, всичко, което правите, е да предизвикате конфликт. Това, което аз правя, е да се опитвам да взема сложната наука и сложното докладване и да се опитам да го направя достъпно и лесноразбираемо. Целта е, че в определени случаи хората ще кажат: „Дори не мога да повярвам, че казаното от него е вярно.“ Готиното е, че не е нужно да вярвате в това, което казвам, защото аз не ценя вярата. Ценя обективната реалност на фактите. Оказва се, че в този конкретен случай е лесно и ясно да се каже на всеки човек, тъй като това е обяснено в собствените документи на Модерна за инвеститори. Тяхната технология е технология за генна терапия. В своето клинично изпитване те ясно дадоха да се разбере, че не могат да измерват присъствието или отсъствието на вируса и не могат да измерват способността или липсата на такава при предаване на вируса. За всяко нещо, което ваксините представляват, и което е базирано на общественото разбиране за това какво е ваксинация, те изрично казаха: „Те не правят това.“

Беше внимателен да изложиш фактите пред мен и публиката и ние сме благодарни. Искам да те попитам нещо по-лично, би ли си направил този PCR тест, ако трябваше да пътуваш? Получавам всякакви имейли от хора, които се обръщат към мен и дори не говоря за ваксината или технологията за генна терапия, но просто неща, които се изискват, за да можем да участваме в живота.

Участвам активно в много от важните съдебни спорове, които се опитват да разкрият конспирацията, движеща както PCR, така и медицинските намеси за противодействие. Аз съм в авангарда с няколко други души, които се борят за правата на гражданите да вземат решения, информирани от факти, а не от пропаганда. Фактът е, че PCR тестът никога не е бил одобрен като диагностичен. Не е диагностичен. Правенето на PCR тест не води до нищо друго, освен да засили пропагандния разказ. Тестът не ви казва нищо.

Причината, поради която не правим тестове за грип, е, че не искаме да признаем факта, че по-голямата част от хората, които са в болница, които са болни и умират, имат абсолютно същото, което се случва всяка година – грипоподобно и пневмонично заболяване. В много случаи, когато някой има компрометирана имунна система или други съпътстващи заболявания, това води до смъртни случаи. Тъжна реалност е, че това се случва, но е част от човешкия опит. Факт е, че PCR тестът няма да постави или отхвърли потвърдена диагноза на каквото и да било, тъй като PCR тестовете не могат да потвърдят диагнозата.

Интервюирах д-р Том Коуън и д-р Анди Кауфман и те казват същото. Човекът, който е измислил или разработил PCR теста, казва, че той не трябва да се използва за диагностициране на каквото и да било.

Както Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA), така и всички останали. Единствената причина да използваме PCR тестове е, че правителствата и органите на здравеопазването поддържат извънредно положение. В секундата, в която извънредното положение е отменено в който и да било щат или в държавата, PCR тестът няма да бъде разрешен за използване. Поддържаме извънредно положение, за да могат производителите да продължат да продават средство, което никога не би било одобрено, ако бъде подложено на клинично изпитване. Същото важи и за това, което се нарича „ваксини“. Генната терапия, която Модерна и Пфайзър правят, и двете ще бъдат незабавно преустановени, ако извънредното положение бъде отменено. Хората не разбират, че ако се премахне извънредното положение, цялата къща от карти рухва.

Това е нещо друго, с което ти и твоя екип се занимавате?

Това е така, защото разрешението за спешно използване (на ваксините) пада с извънредното положение.

Това ли е една от причините според теб, че те отправят атаки към хидроксихлорохина или други протоколи, които биха могли да лекуват симптомите на SAR-CoV-2?

Абсолютно. Ако погледнете исторически, в продължение на много години д-р Антъни Фаучи от Националния институт за алергии и инфекциозни болести (NIAID) провежда годишни заседания на консултативния комитет. Всяка година той се оплаква от факта, че те се опитват да разработят тази универсална противогрипна ваксина, която той споменава за използване като ваксина за кърмачета. Те се опитват да направят това от години и то не работи. Сегашната ситуация дава възможност на Антъни Фаучи да получи онова, което не е успял да получи чрез законни средства, т.е. иска да стигне дотам да наложи ваксина на населението. Той манипулира тази ситуация, за да наложи ваксината на населението. Фактът е, че той е забравил, че ако ще налага ваксина на населението, тя трябва да бъде поне ваксина.

Какви биха били мотивите му за това?

Винаги са били финансови. Заложени са милиарди долари и NIAID по същество е инкубаторът за фармацевтичната индустрия. Той обслужва плащащите господари, които са му позволили да управлява 191 милиарда долара чрез кариерата си в NIAID.

Тук има много неща за обмисляне. Даваш много храна за размисъл. Искаме да проведем още един разговор с теб, но да кажем, че съм човек, който чете всички тези факти и съм убеден. Не искам да получа тази технология за генна терапия. Не искам дори да получа ваксината AstraZeneca. Не искам да получа нищо от това, но съм под натиск или заради работата си, или с цел пътуване, какво би ме посъветвал да направя?

Изобщо не мога да посъветвам човек. Това не е моята роля, но това, което мога да ви кажа, е, че това е решение, което всяко човешко същество в крайна сметка ще трябва да вземе въз основа на това дали избира да живее или да бъде поробено. Това е като всяка точка в историята, в която трябва да вземате решения, които се основават на това, което е морално и етично и правилно по отношение на собственото ви чувство за отговорност и отчетност. Това е като да си сложите предпазен колан и като много други неща, изборът ви да участвате в нещо в крайна сметка ще бъде решение, с което трябва да живеете.

Аз няма да докосна нещо и няма да позволя тялото ми да бъде нападнато с нещо, което е разработено по неетичен и незаконен начин. Няма да позволя на никого да има възможност да манипулира генетичния ми код. Няма да се случи. Ако това означава, че цената ще бъде определен работодател или конкретни взаимоотношения, животът ми струва повече от това. Подготвят ни да паднем в капана: „Може да нямаме възможност да се качим на самолет.“ Тогава карайте кола.

Мислех за това. Ще започна да пътувам с кораб.

Няма да позволя бъдещето и благосъстоянието ми да бъдат поробени от търговски интерес, който се опитва да ме изнудва да направя нещо.

Това звучи като живот. Това звучи като свобода, в сравнение с робство. Оценявам това. Мисля, че ще чуем това във фондацията (Weston A. Price Foundation). Искаме хората да живеят живота си по най-добрия начин, да поемат отговорност за собственото си здраве и да търсят начини да се грижат за себе си, които може да не са най-модерните или най-печелившите за здравните компании, но ще бъдат най-добри за тях. Позволете ми да завърша, като ви задам въпроса, който често задавам в края. Ако читателят може да направи едно нещо, за да подобри или поддържа здравето си, какво бихте препоръчали да направи?

Изберете преди всичко промяна в начина на живот и я изберете с някой друг. Започнете да тренирате, изберете по-здравословен начин да се храните. Всичко, което включва обединяване на чувството за благополучие, общуване, хранене, жизненост и ви дава възможност да станете човек, който не само има концептуална представа за това какво е здравето, но има и изживян опит с него. Колкото повече имате преживян опит от това какво е здраве толкова по-малко някой може да ви каже, че сте зле, когато сте напълно добре.

Благодаря ти много за отделеното време, Дейвид. Това беше страхотен разговор.

Беше ми приятно. Всичко хубаво.

Запис на интервюто на английски език можете да намерите на сайта на The Weston A. Price Foundation.
Превод: Измамата Ковид19

СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи

 Д-р Джуди Миковиц обяснява в подробности много сериозните рискове от този вид генна терапия

Д-р Джуди Миковиц

Джуди Миковиц е учен с докторска степен по биохимия и молекулярна биология от Университета Джордж Вашингтон, до 2009 г. е директор на института Уитмор Питърсън, изследователски център в Рино, Невада. Автор и съавтор е на множество научни доклади.

Накратко

  • Koвид ваксините на Пфайзър и Модерна всъщност не са ваксини според медицинското определение за ваксина. Те са по-точно експериментална генна терапия, която може преждевременно да убие големи групи от населението и да нанесе сериозни увреждания на много повече.
  • Тъй като иРНК обикновено бързо се разгражда, тя трябва да бъде доставена в съединение с липиди или полимери. Ковид ваксините използват пегилирани липидни наночастици (PEG), за които е известно, че причиняват анафилаксия.
  • Свободната иРНК може да сигнализира за опасност на вашата имунна система и да предизвика възпалителни заболявания. По този начин инжектирането на синтетична термостабилна иРНК (иРНК, която е устойчива на разграждане) е изключително проблематично, тъй като може да подхрани хронично, дългосрочно възпаление.
  • Много често съобщавани странични ефекти от „ваксините“ за генна терапия на Ковид изглежда са причинени от мозъчно възпаление.
  • Всеки с възпалително заболяване като ревматоиден артрит, болест на Паркинсон или хроничен лайм и тези с придобита имунна недостатъчност / дисфункция от какъвто и да е микробен патоген, мозъчна травма или токсин от околната среда са изложени на висок риск от смърт в резултат на Ковид иРНК ваксините.

Джуди Миковиц е молекулярен биолог (1) и изследовател и е била основоположният директор за изследвания на Института Уитмор Питърсън в Невада.

Книгата ѝ Чума на корупцията се превърна в №1 бестселър в класациите на The New York Times, USA Today и The Wall Street Journal през 2020 г. Надяваме се и новата ѝ книга Да спрем чумата: Дългът на учените във века на корупцията да се превърне в бестселър.

В момента Джуди е вероятно един от най-цензурираните изследователи на планетата, в немалка част благодарение на участието ѝ в документалния филм Пландемия, който доби огромна популярност (plandemicseries.com).

Пример: YouTube спря нашия акаунт за една седмица веднага след качването на днешното интервю – въпреки че видеото не беше достъпно за обществено гледане. Още по-лошо е, че третата и последна книга на Миковиц „Делото срещу маските: Десет причини, поради които използването на маски трябва да бъде ограничено“, е толкова силно цензурирана, че никой не може да я купи.

Дори нямам копие“, казва тя. „Седя тук с два екземпляра от другите книги, но тази дори не мога да я купя. Това, което са направили продавачите на книги, като Amazon, е, че са ги изкупили от издателя Skyhorse и сега няма да ги изпратят от склада. “

Ясно е, че Миковиц се счита за сериозна заплаха за технократичното статукво и след като чуете какво има да каже за Ковид иРНК ваксините – което, както ще разберете, е напълно погрешно наименование – може да започнете да разбирате защо.

Ковид ваксините не са истински ваксини

Ковид ваксината не е ваксина според медицинското определение на ваксина. Тя не подобрява имунния ви отговор към инфекцията, нито спира да получите инфекцията. Това всъщност е експериментална генна терапия, която може преждевременно да убие големи групи от населението и да нанесе сериозни увреждания на много повече.

„Толкова съм ядосана заради тази синтетична генна терапия, тази химическа отрова и това, което правят по целия свят“, казва Миковиц. „Вече виждаме смъртни случаи от тази ваксина. Това е незаконно. Не трябва да се прави. Трябва да се спре веднага. Никога не е трябвало да бъде допускано, а сега виждаме как е натрапено на най-уязвимите групи от населението.

Всъщност новините и съобщенията в социалните медии сочат, че много ваксинирани започват да умират като мухи. Мнозина умират по неизвестни причини в рамките на дни, понякога часове след първата или втората доза.

Бейзболната легенда Ханк Арън почина две седмици след получаването на ваксината, но това никога не беше споменато в некролога му в Ню Йорк Таймс. Със сигурност, ако той беше положителен за SARS-CoV-2, щеше да бъде обявен за фатален Ковид случай, независимо дали вирусът всъщност има нещо общо със смъртта или не.

Но що се отнася до ваксината, смърт дори часове след получаването ѝ, се отхвърля като случайна и без значение. Сега изведнъж смъртта на възрастни хора, умиращи малко след ваксинацията, се оправдава с това, че са стари и така или иначе биха могли да умрат всеки ден. Смъртните случаи на възрастни със SARS-CoV-2 обаче трябва да бъдат спрени на всяка цена. Интересно как се случват тези неща.

Проблемът със синтетичната РНК

Информационната РНК (иРНК), използвана в много ваксини срещу COVID-19, не е естествена. Тя е синтетична. Тъй като естествено произведената иРНК бързо се разгражда, тя трябва да се доставя в комбинация с липиди или полимери, за да се предотврати разграждането. Ковид ваксините използват ПЕГилирани липидни наночастици, а за ПЕГ е известно, че причинява анафилаксия. (2) Липидните наночастици могат да причинят и други проблеми.

През 2017 г. Stat News обсъди предизвикателствата на Модерна в разработването на иРНК-базирано лекарство за Криглер-Наджар, състояние, което може да доведе до жълтеница, мускулна дегенерация и мозъчно увреждане: (3)

„За да защитят молекулите на иРНК от естествените защитни сили на организма, разработчиците на лекарства трябва да ги обвият в защитна обвивка. За Модерна това означаваше да постави терапията си за Криглер-Наджар в наночастици, направени от липиди.

За техните химици тези наночастици създадоха обезсърчително предизвикателство: При твърде малко дозиране не получавате достатъчно ензим, за да повлияете на болестта; при твърде голямо дозиране лекарството е твърде токсично за пациентите.

От самото начало учените на Модерна знаеха, че използването на иРНК за стимулиране на производството на протеини ще бъде трудна задача, така че те претърсиха медицинската литература за заболявания, които могат да бъдат лекувани само с малки количества допълнителен протеин.

„И този списък с болести е много, много кратък“, каза бившият служител … Криглер-Наджар беше най-достижимият плод. И все пак Модерна не успя да направи терапията си да работи … Безопасната доза беше твърде слаба и повторните инжекции на доза, достатъчно силна, за да бъдат ефективна, имаха обезпокоителни ефекти върху черния дроб при проучвания върху животни. „

Ако обаче те нарекат лекарствата си ваксини, те могат да заобиколят проучванията за безопасност. Изведнъж те очакват от нас да повярваме, че всички тези проблеми с безопасността са решени? Друг проблем е свързан с това колко дълго иРНК остава стабилна във вашата система. Тя е обвит в нанолипид, за да предотврати прекалено бързото ѝ разграждане, но какво се случва, ако иРНК се разгражда твърде бавно или изобщо не?

Идеята на иРНК ваксините е, че като подлъже тялото ви да създаде протеин на SARS-CoV-2, вашата имунна система ще произведе антитела в отговор. Но какво се случва, когато превърнете тялото си във фабрика за вирусни протеини, като по този начин поддържате производството на антитела активирано непрекъснато, без възможност да бъде спряно?

Освен това тялото ви вижда тези синтетични частици като чужди и голяма част от постоянния отговор на антителата ще бъдат автоантитела, атакуващи собствените ви тъкани. Миковиц обяснява:

„Обикновено иРНК не е свободна във вашето тяло, защото е сигнал за опасност. Като молекулярен биолог, централната догма на молекулярната биология е, че нашият генетичен код, ДНК, се транскрибира, записва в информационната РНК. Тази информационна РНК се трансформира в протеин или се използва в регулаторен капацитет … за регулиране на генната експресия в клетките.

Така че, вземането на синтетична иРНК и превръщането ѝ в термостабилна – която не се разрушава – [е проблематично]. Имаме много ензими (РНКази и ДНКази), които разграждат свободната РНК и ДНК, защото отново това са сигнали за опасност за вашата имунна система. Те буквално предизвикват възпалителни заболявания.

Сега имате PEG, пегилиран полиетилен гликол и липидна наночастица, която ще му позволи да влезе във всяка клетка на тялото и да промени регулацията на нашите собствени гени с тази синтетична РНК, част от която всъщност е посланието за гена синцитин …

Синцитинът е ендогенната гамаретровирусна обвивка, кодирана в човешкия геном … Ние знаем, че ако синцитинът … се експресира невярно в тялото, например в мозъка, в който ще попаднат тези липидни наночастици, значи имате множествена склероза.

Експресията само на този ген побърква микроглията, буквално възпалява и нарушава регулирането на комуникацията между мозъчните микроглии, които са критични за изчистването на токсините и патогените в мозъка и комуникацията с астроцитите.

Той регулира не само имунната система, но и ендоканабиноидната система, която е „превключвател“ при възпаления. Вече сме разглеждали множествената склероза като нежелано събитие в клиничните изпитвания и ни лъжат: „О, тези хора го имаха [вече].“ Не, не са го имали.

Виждаме и миалгичен енцефаломиелит. Възпаление на мозъка и гръбначния мозък, което е [свързано с] екзогенни гамаретровируси, или т.нар. ксенотропни вируси на миша левкемия (XMRV). „

Тези групи с висок риск трябва да избягват Ковид ваксината

Според Миковиц изследванията показват, че 4% до 6% от американците вече са заразени с XMRV гамаретровируси чрез замърсени ваксини и кръвопреливане в продължение на повече от три десетилетия, което води до редица хронични здравословни състояния. Сега тези синтетични генни терапии (така наречените COVID-19 ваксини) допълнително ще допринесат за тежестта на хроничните заболявания, като предизвикат миалгичен енцефаломиелит.

Още по-лошо, синтетичната мРНК също има изразена в нея обвивка на ХИВ, който може да причини имунна дисрегулация. „Това е кошмар“, казва Миковиц. „Ядосана съм, тъй като това никога не би трябвало да бъде допускано.“

Както обсъждахме в предишни интервюта, SARS-CoV-2 е създаден в лаборатория чрез проучване, което включва въвеждане на обвивката на ХИВ в спайк протеина.

Хипотезата на Миковиц е, че тези, които са най-податливи на тежки неврологични странични ефекти и смърт от Ковид ваксините, са хора, които преди това са били инжектирани с XMRV, борелии, бабезия, микоплазма, чрез замърсени ваксини, водещи до хронично заболяване. (Нейната книга „Чума на корупцията“ подробно описва науката и историята на XMRV.)

Да, абсолютно“, казва тя. „Това е една от нашите хипотези. Но също така, всеки с възпалително заболяване като ревматоиден артрит, болест на Паркинсон, хронична лаймска болест, всеки с придобита имунна недостатъчност от патогени и токсини от околната среда.

Това са хората, които ще бъдат убити, убити от тази ваксина и Антъни Фаучи го знае … Не мога дори да спя [заради] това зло. Това е толкова смъртоносно, че не мога да крещя достатъчно силно, за да ме чуят. „

Графиката по-долу изброява 35 заболявания, свързани с XMRV инфекция. Ако имате някое от тях, вероятно трябва да помислите дълго и добре, преди да се подредите на опашка за иРНК Ковид ваксина, тъй като шансовете ви за тежки странични ефекти или смърт вероятно са много по-високи от тези на хора, който нямат нито едно от тези заболявания.

Това не е пълен списък. Може да има много други условия, които могат да ви поставят в категория с висок риск. Един пример е идиопатичната тромбоцитопения (ITP), смъртоносно кръвно заболяване. Според Миковиц нейната работа показва, че 30% от всички случаи на идиопатична тромбоцитопения са свързани с XMRV.

Интересното е, че такъв пример е 58-годишният лекар от Флорида, който наскоро получи Ковид ваксина и почина от внезапна поява на ITP две седмици по-късно. Д-р Джери Л. Спивак, експерт по кръвни заболявания от университета Джонс Хопкинс, заяви пред The ​​New York Times, че е „медицински сигурно, че Ковид ваксината на Пфайзър е причинила смъртта на мъжа.“ (4,5) Пфайзър разбира се, отрича да има връзка.

Генетичните промени могат да продължат цял ​​живот

И така, колко дълго ще се поддържа синтетичната РНК в Ковид ваксините в тялото ви, карайки клетките да произвеждат този протеин? Миковиц вярва, че синтетичната РНК няма да се разгради в продължение на месеци, години, а в някои случаи може би дори цял живот.

Всичко това зловещо напомня на предишни опити за създаване на коронавирусна ваксина, всички от които са се провалили, тъй като ваксините са причинили парадоксални имунни реакции или зависещо от антитела имунно усилване. Докато животните изглежда са имали антитела срещу вируса и теоретично е трябвало да бъдат защитени, когато са били изложени на див коронавирус, те са се разболели тежко и повечето са починали.

Такива неуспехи могат да бъдат причината, поради която толкова много производители на ваксини са решили да използват иРНК, вместо да следват конвенционалните стратегии за разработване на ваксини, но крайният резултат вероятно ще бъде същият или по-лош.

„Имам 41-годишна снаха с много агресивен рак на дебелото черво. Виждаме експлозия на хронични заболявания и тези пациенти не биват разубеждавани от получаване на ваксината. Всъщност лекарите ги плашат, за да се ваксинират.

Как да събудим хората? Трябва ли милиони американци и хора по света да умрат? Ще помогне ли смъртта на Ханк Аарон на общността на чернокожите? … Ние знаем механизмите. Знаем, че чернокожите и испанците не могат да разграждат РНК вирусите толкова бързо, колкото белите. Това го знаем от проучвания чак до MMR. Ваксината MMR е свързана с ITP. Пише го точно там, в указанията в опаковката.

Ако имате един нуклеотиден полиморфизъм в една от тези RNase, наречена RNase-L, по-вероятно е да получите агресивен рак на гърдата, рак на простатата и други видове рак от XMRV инфекция (така че защо да инжектирате иРНК на синцитин, гамаретровирусна обвивка?) . „

Breakthrough Genomics може да спаси милиони животи

Според Миковиц едно от решенията е да се използват функционални геномни технологии като Breakthrough Genomics, компания, която използва машинно обучение за разглеждане на пълните геномни последователности, за да определи кои единични нуклеотидни полиморфизми в ACE2 рецепторите, антивирусните пътища като RNASEL и интерфероните могат да направят човек най-податлив за вреда от тези „ваксини“ на генната терапия.

„Разполагаме с технологията, за да видим кой е податлив на тежки последици. Това ще бъде огромна част от населението ”, казва Миковиц.

Въпреки че един подход за всички очевидно не e подходящ за всички в която и да е стратегия за ваксиниране, налагането на генна терапия на цяла популация, когато може да се предвиди, че милиони ще умрат и развият смъртоносни заболявания като ITP, е просто безсъвестно. И все пак всеки, който се осмели да говори за това, както Миковиц знае от собствен опит, рискува неговата кариера и живот да бъдат унищожени.

Симптоми при увреждания от Ковид ваксината

Много от съобщените в момента симптоми предполагат неврологично увреждане. Те имат тежка дискинезия (нарушение на доброволното движение), атаксия (липса на мускулен контрол) и периодични или хронични гърчове. Много случаи, подробно описани в лични видеоклипове в социалните медии, са доста шокиращи.

Също толкова шокиращо е, че тези видеоклипове бързо се премахват от социалните медийни платформи, уж за нарушаване на някакви условия на услугата. Трудно е да се разбере как един личен опит може да се счита за „невярна информация“.

„Това, което причинява такива увреждания, е невровъзпаление.“, казва Миковиц. „Това е пожар в мозъка. Ще видите тикове, ще видите болестта на Паркинсон, ще видите амиотрофичната латерална склероза (ALS), ще видите такива заболявания да се развиват с изключително бързи темпове и това е възпаление на мозъка. „

Страничните ефекти също предполагат нерегулиран вроден имунен отговор и нарушена ендоканабиноидна система, която действа като превключвател на вашата имунна система.

„Виждаме синдроми на активиране на мастоцитите (MCAS). Клиничните симптоми ще бъдат възпалителните заболявания. Чуваме всички да го наричат ​​„дълъг Ковид“ – екстремната, дълбока, осакатяваща умора, невъзможността да произвеждате енергия от вашите митохондрии.

Това не е дълъг Ковид. То е това, което винаги е било – миалгичен енцефаломиелит, възпаление на мозъка и гръбначния мозък. Това, което те умишлено правят, е да убият [определени] популации, които преди това са наранили. 

Друг често срещан страничен ефект от ваксината, който наблюдаваме, са алергичните реакции, включително анафилактичен шок. Вероятен виновник за това е PEG, към който около 70% от американците са алергични. „Тези мигновени ефекти са почти сигурно PEG и онази липидна наночастица, токсичната частица, която се инжектира“, казва Миковиц.

В дългосрочен план тя подозира, че ще видим значително повишаване на мигрена, тикове, болестта на Паркинсон, микроваскуларни нарушения, различни видове рак, включително рак на простатата, силни синдроми на болка като фибромиалгия и ревматоиден артрит, проблеми с пикочния мехур, бъбречни заболявания, психоза, невродегенеративни заболявания като болестта на Лу Гериг (ALS) и нарушения на съня, включително нарколепсия. При малките деца вероятно ще се развият и подобни на аутизъм симптоми, смята тя.

Ще убием най-податливите

Освен хроничните заболявания, изброени по-горе, други, които са изложени на висок риск от тези генни терапии на COVID-19, включват хора, които са получили сезонни противогрипни ваксини, чернокожи и испанци. Чернокожите и испанците са особено изложени на риск от антитела-зависимо имунно усилване, по-специално поради генетиката. Трагично е, че тези ваксини се дават на най-податливите под прикритието на расова и социална справедливост.

„Джонс Хопкинс изложи този план преди няколко месеца да ваксинира първо етническите малцинства и умствено затруднените. Ако мозъкът ви вече гори, ако вече имате нервно-възпалително заболяване, защо бихте инжектирали този нервно-възпалителен токсин? Убивате хората, които са най-податливи. ”

Жените в детеродна възраст също могат да бъдат изложени на риск от безплодие, тъй като синцитин (гамаретровирусна обвивка, кодирана в човешкия геном, чиято експресия може да бъде нарушена от синтетичната синцитинова РНК във ваксината) е необходим за правилното формиране на плацентата и имплантирането на яйцеклетката.

Цялото интервю с Джуди Миковиц, както и съвети за детокс за хора, получили ваксината, които имат проблеми, можете да намерите на сайта на д-р Меркола.

Препратки:

Източник: Dr. Joseph Mercola
Превод: Измамата Ковид19

Шефът на фармацевтичния отдел на Байер признава, че mRNA (иРНК) «ваксини»те са принудителна експериментална генна терапия (ВИДЕО – БГ СУБ)

Проф. Долорес Кейхил – ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ

Байесов анализ заключава без съмнение, че SАRS-СоV-2 НЕ е естествена зооноза, а вместо това е лабораторно извлечен (ВИДЕО+ДОКЛАД)

Окончателно разобличаване на вирусологията (ВИДЕО-БГ СУБ) Истината за инфекциозните заболявания, вирусите и ваксините – „Вирусът“ СОVID 19 – The Truth! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО