Това обезсмисля изискването да си ваксиниран, за да пътуваш – което щеше да направи ваксинирането задължително; Учени: ваксинираните разпространяват СОVID-19! СЗО: Няма доказателства, че ваксината за СОVID предотвратява вирусното предаване (ВИДЕО)

/

И ваксинираните може да разпространяват коронавируса 

Pfizer и Moderna изследват колко от имунизираните могат да предават вируса

Маските ще останат още дълго време в ежедневието ни. Според американски учени ваксинираните срещу Ковид хора, макар и да са предпазени от зараза, те могат да заразяват с вируса. Компаниите ”Пфайзер“ и ”Модерна“ изследват колко от ваксинираните могат да предават вируса.

Дори и да имате ваксина срещу коронавирус, не може да ходите без маска на обществени места. Това е засега мнението на лекарите. Носът е основният вход на вирусните инфекции. В това число и за коронавируса. Той бързо се размножава там и активира имунната система, но коронавирусните ваксини се инжектират в мускулите. Ваксината стимулира производството на антитела и това би трябвало да бъде достатъчна защита, за да предпази този, който има ваксина, да не се разболее. Някои от антителата може би ще циркулират в кръвта до носната лигавица и ще пазят там от зараза.

Но засега не е ясно дали те ще бъдат достатъчно количество и колко бързо ще могат да бъдат мобилизирани. Ако те не са много, вирусите могат да цъфтят в носа и да бъдат кихани или издишвани и да заразяват другите съобщи още БНР.

„Това е състезание, зависи дали вирусът може да се произвежда по-бързо, или имунната система може да го контролира по-бързо“,

казва Марион Пепър, имунолог от Вашингтонския университет в Сиатъл.

Ето защо ваксини, които се впръскват в носа като спрей или се прилагат през устата, са по-добри от мускулните инжекции при респираторните вируси, смятат експерти. И за ваксинираните срещу СОVID-19 засега не отпада носенето на маските.

Главният учен на СЗО: „Няма доказателства, че ваксината за COVID предотвратява вирусното предаване“

За пореден път СЗО се намеси, за да предложи някои объркващи коментари относно коронавирусната ваксина, предупреждавайки, че „няма доказателства, които да са сигурни, че ваксините предотвратяват предаването“ и че хората, които получават ваксината, трябва да продължат да носят маски и да следват всички социални дистанцирания и съвети за пътувания.

Коментарите бяха направени от главния учен на СЗО Soumya Swaminathan по време на виртуална пресконференция, проведена в понеделник.

ВИДЕО

 

В социалните мрежи започна да циркулира клип на обидната реплика.

„В момента не вярвам да имаме доказателства за никоя от ваксините, за да бъдем уверени, че това ще попречи на хората да получат инфекцията и да я предадат“

Разбира се, внимателният поглед върху изследването, публикувано от Pfizer и Moderna, показва, че проучванията всъщност не са тествали дали ваксините действително

предотвратяват предаването на вируса; целта на проучванията е да се види дали ваксинираните пациенти са имали симптоми на COVID със скорост, която е значително по-малка на тази от индивидите, които не са били ваксинирани. Това е почти всичко. Въпреки че данните може да намекват за намаляване на скоростта на предаване, по това все още трябва да се работи, очевидно.

Източник: Zero Hedge
Превод: Епохални Времена

 

Над 240 човека в Израел се разболели от СОVID-19 след ваксинация против СОVID-19

 

ПО ТЕМАТА

Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Гейтс нямал намерение да избива човечеството с принудително ваксиниране и неговата ваксина против полиомиелит не е парализирала индийски деца 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ)

 

 

 

ВНИМАНИЕ! Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

 

Ако си мислите че след СОVID-19 всичко приключва тънете в заблуда! Това е просто началото! На края… Какво следва след С0-VID и какво крият? Голямото зануляване и… (ВИДЕА)

 

Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО)

 

ВАЖНО! КОВИД ваксините с наночастици служат за генно модифициращ експеримент

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

 

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Кратка Corona World Order история на Pfizer

 

Извънземната намеса в ДНК на хората е война! Но срещу кого? (ВИДЕО)

 

Цитат на деня: „Най-висшата проява на милост, която семейството може да окаже на децата си – е да го убие“

 

Жак-Ив Кусто: За да уравновесим световната популация трябва да елиминираме по 350 хиляди човека на ден

 

Тед Търнър: ,,Намаляване с 95% на население би било идеално“ (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Излишните хора (ВИДЕО)

 

Излишните хора (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times